Įkraunama...
Įkraunama...

Kuo uždengti langą

Sweikutes pas mane irgi buvo tokia problema, ypac kai gyvenuo nuosavame name o kates nenoriu leisti i lauka del erkiu.Tai as nuejau i medziagu parduotuve, ten paprasiau tiulio,toks tinklelis (daznai ji siuna vestuvinem suknelem), man atkirpo kiek issimatavau ir sumokejau mazai apie 20lt, o prismaigsciau su smeigtukais. Dar nebuvo kad iseitu su visu tiuliu, nors kabinu jau dvi vasaras, buna kad su naguciais praplesia, bet su siulu uzsiunu. ax.gif
Papildyta:
QUOTE(pienių jūra @ 2007 10 08, 12:20)
Sveikos.

Norėjau paklaust dėl to tinklelio. Čia apie tokį eina kalba?
Ir ar šitą galima tiesiog prie medinio rėmo prikalt, pats tinklelis nepradės irt?

As tai ne kalu bet su smeigtukais prisegu. Del irimo galiu patarti tai, kai kali prie lango remo ar prismeigi su smeigtukais, reik apie 5-10 cm palikti tinklelio is krastu. ir kuo tankiau smeigsi su smeigtukais tuo mazesne tikimybe kad nuo svorio kates prades daug irti smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo isdykelee_: 05 vasario 2008 - 11:20
QUOTE(jugaga @ 2007 09 19, 15:36)
console.gif laikykitės  4u.gif

4u.gif netycia radau jusu palaikyme...Dieve tai buvo taip senai ! Mano kacas apie tai jau pamirso, eina toliau sienom, ir manau , kad jis nepasimoke, nes ir toliau jis pamates varnas oka ant lango smile.gif . O mus operavo Kaune prof. Vaitkus, nerealiai jis pasidarbavo , esame begalo jam dekingi. kaip tik siandien Aleksejuno klinikoje ji sutikome, taip gera matyti zmogu, kuris grazino mums dziaugsma . Dabar apie nelaime primena tik nugaroje neatauge plaukai !
galite paziureti 4u.gif
Atsakyti
Smagu kai katukas pasitaiko ramus ir nekelia problemų ax.gif mano draugės katytė pirmame aukšte balkone mėgsta sėdėti prie atviro lango ir nėra to buvę kad iššoktų, gal tai turi įtakos jog yra sterilizuota? O va kaimynų katinas tai turėklais mėgsta aplankyti savo kaimynus, jei praviras balkonas tai parėjęs iš darbo gali rasti svetimą škacą karaliaujantį doh.gif
O esu girdėjusi ir liūdnų faktų, vieni šeimininkai išeidami paliko plastikinį langą pravirą į viršų kad prasivedentų butas... ir kagi grįžę rado mirtinai prisispaudusį katuką ...unsure.gif
taigi kiekviena žinome savo augintinio būdą ir turime atsižvelgti į tai. blush2.gif
SĖKMĖS 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Rituuukas @ 2009 03 01, 13:31)
gal tai turi įtakos jog yra sterilizuota?

O kaip gerai kad iskeliai sia tema bigsmile.gif as kazkaip tokios tarp visu neuztikau g.gif

Tikrai neturi itakos tai ar sterelizuota ar ne schmoll.gif Mano katinas dar nekastrutas(morciu dar nebuvo), bet kai tik langas praviras i virsu jis tuojau pat prisistato ir bando issokt, tai vieno jo nepaliekam tam kambari, nes karta tik sekundei nusisukau, o jis pasinaudojas tuo soko ir istrigo, tai gerai kad sale buvau ir istrukiau. O mes gyvenam 5 aukste.
Idomu kokie dabar atsirade tinkleliai ant langu, vis gi laiko praejo g.gif idomu tvirti ar ne.. Reikes ir mums isigyt tokiu ant langu, nes pavasaris atejo, o ir vasara ne uz kalnu.
Atsakyti
Jo, tiesiogine šio žodžio prasme iškapsčiau lotuliukas.gif smalsavau, kokių iš viso temų yra apie katukus, pačiame sąrašo gale radau visai aktualių bet primirštų temelių cool.gif ax.gif
o dabar tinkleliai, hm g.gif net nežinau, turbūt ne daug kuo skiriasi neg prieš metus kad buvo g.gif bet kas išliko tai išliko, aukšta kaina blush2.gif tie spec tinkleliai nuo uodų, kur tvirtinasi prie plastikinių langų labai brangūs doh.gif
priklauso nuo išmatavimų, apie 200-300 lt doh.gif

QUOTE(*zemuoge*)
manau reikes gal is "senuku" koki tvirta tinkleli nusipirkt.. bet tik kaip reiks pritvirtint.. g.gif

Vat čia jau tamstos gabumai turi suveikti tongue.gif jei langas medinis tai kaip ir nėra klausimų kaip pritvirtinti, yra keletą variantų, prikalti prisekti biggrin.gif
o pria plastiko..... g.gif gal kaip nors mandrai priklijuoti su mandra juostele.... g.gif bet jei katinas judrus ir turi noro, tai lengvai iveiktų visus tuos priklijavimus... žodž sudėtinga patart doh.gif
Atsakyti
Is kur jus tas kainas tokias lupat blink.gif mes pries 4 metus ar penkis pirkom plastikiniams langams pritvirtinama tinkleli, kur su remu ir ziema gali isiimti. Tai kvadratinis metras 80 lt kainavo, rasot tas kainas kazkokias is lempos blink.gif . Tai va ramiai laikau langus atidarytus, 8 aukstas. Katinas 7 kg ispradziu bande nagais, kazka ten daryti gavo velniu, dabr tik tupi salia ir ziuri ir plaukus vedinasi. Jie ne medziaginiai, ten toks nezinau net guminis beveik lotuliukas.gif
Atsakyti
Sveikutės,
galiu ir aš pasidalinti patirtimi. Gyvenam 4-am aukšte, pernai vasarą mūsų gražuolė irgi iš ketvirto aukšto išskrido, ačiū diev sėkmingai. Balkone langai įstiklinti prieš kelis metus, paskambinau meistrui, sakau čia su tokiu durnu klausimu, gal galima vieną rėma su sietu. O anas sako, ne jūs pirma ir ne paskutinė. Padarė už 100 Lt, vieną dalį su tinkeliu, ir oro daugiau įeina ir saugu, o jau katei kaip patiko. Tikriausiai nesupyksit, patersiu eterį fotke, kokybė tik ne kokia, nes vakare darėm, kai jau rėmas buvo vietoj.
jei nori, meistro tel. galiu duoti.

user posted image
Atsakyti
QUOTE(simply_milda @ 2010 08 18, 22:57)
Sveikutės,
galiu ir aš pasidalinti patirtimi. Gyvenam 4-am aukšte, pernai vasarą mūsų gražuolė irgi iš ketvirto aukšto išskrido, ačiū diev sėkmingai. Balkone langai įstiklinti prieš kelis metus, paskambinau meistrui, sakau čia su tokiu durnu klausimu, gal galima vieną rėma su sietu. O anas sako, ne jūs pirma ir ne paskutinė. Padarė už 100 Lt, vieną dalį su tinkeliu, ir oro daugiau įeina ir saugu, o jau katei kaip patiko. Tikriausiai nesupyksit, patersiu eterį fotke, kokybė tik ne kokia, nes vakare darėm, kai jau rėmas buvo vietoj.
jei nori, meistro tel. galiu duoti.

Mes panasu vaizda turim uz 13 lt+vyro ranku darbas. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(pienių jūra @ 2007 10 08, 12:20)
Sveikos.

Norėjau paklaust dėl to tinklelio. Čia apie tokį eina kalba?
user posted image

Atrodo gan tankus. Ar neužtamsina kambario?
Ir ar šitą galima tiesiog prie medinio rėmo prikalt, pats tinklelis nepradės irt?

Mes tokį įsidėjom ir visai gerai, kadangi turim brituką, tai jis nalabai ir domisi kas yra už lango - jei negalima, tai negalima. O tvirtinasi jis labai patogiai - su lipduku prie lango prisilipdo tokia šiuškšti juostelė ir prie jos prilimpa tinkliukas. Man patiko, reikės pažiūrėti gal dabar bus išpardavimai, tai paimsiu ir ant kitų langų. Ir visai netamsina kambario, nors gana tankus. Mes tai jį dar dėjom, kad ir kokių širšių nepriskristų kambarin, nes pagavus katinukui gali blogai baigtis.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jūržolė: 19 rugpjūčio 2010 - 08:21
QUOTE(Jūržolė @ 2010 08 19, 09:19)
Mes tokį įsidėjom ir visai gerai, kadangi turim brituką, tai jis nalabai ir domisi kas yra už lango - jei negalima, tai negalima. O tvirtinasi jis labai patogiai - su lipduku prie lango prisilipdo tokia šiuškšti juostelė ir prie jos prilimpa tinkliukas. Man patiko, reikės pažiūrėti gal dabar bus išpardavimai, tai paimsiu ir ant kitų langų. Ir visai netamsina kambario, nors gana tankus. Mes tai jį dar dėjom, kad ir kokių širšių nepriskristų kambarin, nes pagavus katinukui gali blogai baigtis.

mes irgi tokį įsidėjom. Tinkleliu lipti nebandė nė viena schmoll.gif
o langas visada atviras, grynas oras be širšių ir rizikos nuslysti nuo palangės thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Jūržolė @ 2010 08 19, 09:19)

mes su siuo dalyku sugadinom lango rema, kai reikejo nulupti, visi klijai liko ant remo, kuo tik nebandziau valyti doh.gif
dabar ant visu langu susidejom specialius tinkliukus plastikiniams langams thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(jurg@ @ 2010 08 19, 09:16)
mes su siuo dalyku sugadinom lango rema, kai reikejo nulupti, visi klijai liko ant remo, kuo tik nebandziau valyti doh.gif
dabar ant visu langu susidejom specialius tinkliukus plastikiniams langams thumbup.gif

Mums kažkaip visai gerai, nes kai reikėjo tai perklijavom juostelę į kitą vietą ir jokios žymės neliko, mūsų langai mediniai. Tik reikėtų iš karto tinkamoj vietoj klijuoti, nes perklijavus tą pačią juostelę, kampai nelabai gerai laiko.
Atsakyti