Įkraunama...
Įkraunama...

Kuo uždengti langą

QUOTE(Jūržolė @ 2010 08 19, 08:19)
Mes tokį įsidėjom ir visai gerai, kadangi turim brituką, tai jis nalabai ir domisi kas yra už lango - jei negalima, tai negalima.

oooo, o mano brituškinas kaip tik šį tinkliuką ir atsikrapštė nuo juostelės ir laukan išspruko... laimei aukštas 1, o jei būtų aukščiau... blink.gif tai dabar idėja namuose šiuo tinkliuku nuo katino iškritimo saugotis, bent jau man, atkrito. Reikia kokių tvirtesnių priemonių g.gif
Atsakyti
QUOTE(V_0622 @ 2010 08 19, 12:03)
oooo, o mano brituškinas kaip tik šį tinkliuką ir atsikrapštė nuo juostelės ir laukan išspruko... laimei aukštas 1, o jei būtų aukščiau... blink.gif tai dabar idėja namuose šiuo tinkliuku nuo katino iškritimo saugotis, bent jau man, atkrito. Reikia kokių tvirtesnių priemonių  g.gif

jo tas tinklelis ir musiskei gudruolei ne motais:) prakrapsto, nebijo nei bausmiu nei ka:) mums reik metalinio tinklo ir ant visu langu biggrin.gif nes net "fortke" su metalinem grotelem prakprastyta:) tai pakele netgi trejeta cm: D
Atsakyti
Gal kas nors žinote ar Lietuvoje galima užsakyti medinį langą su specialiu tinklu tam kad katinas negalėtų iškristi pro langą?
Žinau, kas Rusijoje tokie tinkliukai yra:
http://www.euromoski.../about.php?id=8
Tinkliukas vadinasi "Антикошка" arba "Pet screen"
Atsakyti
QUOTE(* Bagira * @ 2011 01 03, 11:40)
Gal kas nors žinote ar Lietuvoje galima užsakyti medinį langą su specialiu tinklu tam kad katinas negalėtų iškristi pro langą?

Sveiki,
mums padarė balkono vieną dalį su tinklu, kad vasarą galėtumėm atidaryti langa ir nereiktų saugoti, kad neiškristų. Meistras dirba Kaune, bet gal užsakymus priimtų ir kitiems miestams.
Atsakyti

jus pasiklausinekit langus gaminanciose firmose
Atsakyti
Skambinau į vieną rimtą firmą, sakė, kad tokių dalykų jie nedaro sad.gif
Sakė, kad pirmą kartą gyvenime girdi tokį klausimą sad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo * Bagira *: 03 sausio 2011 - 11:41
Va toki varianta gal galima meginti

My Webpage
Atsakyti
Skambinau į vieną rimtą firmą, sakė, kad tokių dalykų jie nedaro sad.gif
Sakė, kad pirmą kartą gyvenime girdi tokį klausimą sad.gif

na as taip pat dabar pirma karta isgirdau apie toki spec. tinkla butent katems. Siaip deda tinkleli ta nuo uodu. Bet kai uzsisakinejom langus i balkona, tai tiesiog taremes ka galetu pasiulyti tokiam atvejui, tai vadybininke pasiule tartis su paciu meistru, jis butu kazka patares, bet mes apsigalvojom smile.gif
Taip kad siulyciau tiesiog klaust ne butent tinklo katems, bet kad ka patartu tokiam atvejui
Atsakyti
mes vasara pirkom tinkla nuo uodu. ju buna ivairausiu, pirkom siaip pigiausia varianta, bet jis prisitvirtina tikai gerai, tai maniskiam iskrist ten be sansu.

kazin, ar yra toks dalykas kaip tinklas nuo katinu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(1rma @ 2011 01 03, 13:58)
mes vasara pirkom tinkla nuo uodu. ju buna ivairausiu, pirkom siaip pigiausia varianta, bet jis prisitvirtina tikai gerai, tai maniskiam iskrist ten be sansu.

kazin, ar yra toks dalykas kaip tinklas nuo katinu smile.gif

pas mus ir nuo uodu, ir mano kates ramios, nelipa ant jo, vat idomu kaip laikytu, kai katinai pradetu nagais per ta tinkliuka ''eiti''? g.gif
Atsakyti
QUOTE(jurg@ @ 2011 01 03, 14:05)
pas mus ir nuo uodu,  ir mano kates ramios, nelipa ant jo, vat idomu kaip laikytu, kai katinai pradetu nagais per ta tinkliuka ''eiti''? g.gif

tikrai laikytu wink.gif nes jis labai tvirtai prisispaudzia, tai isstumt su visu remu be sansu mano akimis ziurint. aisku, dar ir nuo katino priklauso, jei sunkiasvoris koks, gal pats tinklelis neatlaikytu ir nuo remo atplystu? as ji pirkdama mintyse pirmeciau, kad maniskiai surengs samoksla ir abu ant jo lips (5 kg + 4.5 kg), tai jis man atrodo tvirtas ir patikimas. aisku, katinams ant jo giliai dzin ir ne karto nebande nei i ji nagus galastis, nei dar kazkaip ji nukrapstyti. smile.gif per karscius su malonumu guledavo prie atlapoto lango ir tiek. wink.gif
Atsakyti
Toks tinklas tikrai yra įveskit į google "Антикошка" arba "Pet screen" tik vat Lietuvoje nematau tokio dalyko.
Dėl tinklo nuo uodų klausiau vadybininkų sakė kas katinas suplėšys sad.gif ne iš karto bet po 2-3 mėnėsių...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo * Bagira *: 04 sausio 2011 - 12:17