Įkraunama...
Įkraunama...

Knygų skaitytojų klubas, 75 tema

Gloria Polo "Aš stovėjau prie dangaus ir pragaro vartų".

Stipri, susimąstyti verčianti knyga. Būtinai ją įsigysiu. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Zylute1 @ 2011 04 22, 19:41)
Gloria Polo "Aš stovėjau prie dangaus ir pragaro vartų".

Stipri, susimąstyti verčianti knyga. Būtinai ją  įsigysiu. 4u.gif
Nekliudysim. cool.gif
Atsakyti
Pralekiau siand per keleta knygu parduotuviu.. ir nenusipirkau beveik nieko naujo-tik Marininos "as numiriau vakar".. Marinina yra kepeja, bet jauciu jos kuriniams silpnybe - skaiciau turbut visus,isleistus lietuviu klb,na ir keleta rusiskai.
Prisispirkau klasikos, ir daug..
Vakar labai skaitinejau jusu knygu klubo puslapi.. Kodel,merginos, i autoriu sarasa Venckienes neitrauket? As tik siand uzmaciau,kad anoji knyga parasiusi.. Kas zino-galbut turim uztekancia rasytoju padangeje nauja zvaigzde?
Atsakyti
QUOTE(klopedija @ 2011 04 22, 16:09)
Skaičiau, visai š... user posted image
Patiko Sidro namų taisyklės ir Malda už Oveną Minį. Pastaroji ypač. Kai perskaičiau, pamenu, pagalvojau, kad ne viskas š, kas populiaru. hihihi.gif
Ketinu dar skaityt Pasaulis pagal Garpą. Bet daugiau jau niekas nedomina.

as bandziau skaityt Sidro namu taisykles, 60 psl perskaiciau ir nelipo doh.gif bandziau ir Malda uz Ovena Mini, bet tik pradzia paskaiciau, nes turbut po Sidro jau irgi nebelipo.. nzn ar dar ne laikas man Irvinga skaityt ar cia man po Murakamio taip..

o naujoj temelej registruojuos su tuo paciu Murakamiu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(vilnera @ 2011 04 22, 20:16)

Vakar labai skaitinejau jusu knygu klubo puslapi.. Kodel,merginos, i autoriu sarasa Venckienes neitrauket? As tik siand uzmaciau,kad anoji knyga parasiusi.. Kas zino-galbut turim uztekancia rasytoju padangeje nauja zvaigzde?

Skaitau jau turiu ką pirkti už dovanų čekį laugh.gif
Atsakyti
QUOTE(Forget @ 2011 04 22, 20:42)
Skaitau jau turiu ką pirkti už dovanų čekį  laugh.gif

Na va kaip jums gerai.. biggrin.gif
O as nerandu kam saviski pasiulyt ceki ar voka.. sad.gif Gal kartais cia merginos netycia turit parduot Margaret Atwood "Greis" arba "Aklasis zudikas" ? Prisireike man jos auksinei megstamiausiu knygu kolekcijai..

Tiesa,siandien man atradimu diena. Dar atradau,kad raso ir Jurgis Gimberis-vertejas..Ir gan smaiksciai.. Ne taip,kad paskaicius keleta pastraipu noretusi pult pirkt, bet jei gauciau dovanu-skaityciau..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vilnera: 22 balandžio 2011 - 20:15
QUOTE(Forget @ 2011 04 22, 11:21)
supratau kiek aš lobių turiu. Vienas iš jų Richard Flanagan "Guldo žuvų knyga", kaip puoliau vakar ir puse perskaičiau, būčiau ir toliau skaičiusi, bet jau labai gili naktis atėjo..
Ir vat su šita knygą leidyklos prašovė. Galėjo prasukti puikų komercinį projektą, su gražiu viršeliu, puikiai nutapytomis žuvimis ir visus skyrius parašyti originalia spalva rolleyes.gif

Uj kaip ji man patiko. thumbup.gif Bjaurastis, bet savotiškai graži. įstrigo, "užkabino". Žinau, kad kada nors vėl ją perversiu, paskaitinėsiu. O visiškai priešingą įspūdį paliko pernai skaityta I. Banks "Širšių fabrikas". Va jos antrą kartą tikrai neskaitysiu. Gera knyga, bet labai "neskanus" įspūdis liko. schmoll.gif
Papildyta:
Beje, ir aš šiandien bandžiau susiskaičiuoti, kiek turiu neskaitytų knygų. blush2.gif Suskaičiavau 300 (pusė - rusų kalba) ir toliau nebetęsiau. doh.gif Dabar žinau, kad visą penkmetį galiu nepirkti naujų knygų, o tik savas skaityti. smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dolitlė: 22 balandžio 2011 - 21:17
QUOTE(Dolitlė @ 2011 04 22, 22:21)

Beje, ir aš šiandien bandžiau susiskaičiuoti, kiek turiu neskaitytų knygų.  blush2.gif Suskaičiavau  300 (pusė - rusų kalba)  ir toliau nebetęsiau. doh.gif  Dabar žinau, kad visą penkmetį galiu nepirkti naujų knygų, o tik savas skaityti. smile.gif

hihihi.gif sakiau, kad iki tavęs man toli. Tu pensijai gali kaupti bigsmile.gif o mes pas tave skolintis eisim lotuliukas.gif nes tada neįpirksim
Atsakyti
Specialiai knyginių atsiliepimų "reketininkei" Martux biggrin.gif mirksiukas.gif
Šiek tiek apie Graham Swift "Vandenų žemę".Manau, tai bus laaabai stipri kandidatė į mano metų knygos titulą. biggrin.gif Man ji labai susisiejo su neseniai perskaityta Phillipe Claudel "Pilkosios sielos". Tai tikrai labai skirtingos, bet tuo pačiu ir panašios knygos. Atrodė, kad abu autoriai gavo užduotį parašyti romaną pagal tam tikrą schemą-kodą: pagrindinis veikėjas prisimena tam tikrą kriminalinę istoriją, įvykusią maždaug prieš 30 metų, tos dramos "įspaudas" veikėjo likimui, karo vaizdai. Abu autoriai šią savotišką užduotį sprendžia visiškai skirtingai. P. Claudelio "Pilkosios sielos" - kuklus gėlės žiedelis, bet labai mielas, o G. Swifto "Vandenų žemė", kad ir kaip banaliai nuskambėtų, lyg medis su tvirtomis šaknimis, išsišakojęs, sulapojęs. "Vandenų žemė" - savotiškas epas, šeimos saga, , užgriebianti keletą šimtmečių Anglijos istorijos, o taip pat ne mažiau svarbūs ir įdomūs pamąstymai apie Istoriją, Laiką.
"Vandenų žemė" mane užbūrė, sužavėjo, įtraukė į tas vandenų gelmes, ilgai nepaleido ir net trukdė kitas knygas skaityti. biggrin.gif Rekomenduoju šeimos istorijų skaitytojoms, Markeso gerbėjoms. 4u.gif
Atsakyti
biggrin.gif
QUOTE(Dolitlė @ 2011 04 22, 23:06)
Specialiai knyginių atsiliepimų "reketininkei" Martux biggrin.gif  mirksiukas.gif
Šiek tiek apie Graham Swift "Vandenų žemę".

Labai ačiū smile.gif 4u.gif good.gif
O aš šios knygos bijausi. Jau taip nepatiko Jo "Į dienos šviesą", kad negaliu ir šios imtis.

O aš, jau gerokai priplepėjusi biggrin.gif , prisiregistruosiu šioje temoje... su atostogomis biggrin.gif , tiksliau - K. Duve Taksi romanas. ax.gif
Atsakyti
Registruojuosi su dviem "serialais" doh.gif Vis dar grauziu angliskai "Svetimsales" trecia dali ir pradejau klausytis Смит Уилбур Цикл "Древний Египет". Zodeziu, ilgai ir nuobodziai neturesiu ka naujo papasakot, nes abu serialai traukia ir nenori paleisti.
Beje, "Sagrenes oda" bandyciau prisiminti bendram aptarimui, nes "Dvasios kalno", ko gero, nepavyks rasti interneto platybese
Atsakyti
QUOTE(klopedija @ 2011 04 22, 16:09)

1.Rasmos reikia paprašyt.  mirksiukas.gif
Papildyta:
2.Beje! Prieplauka!  Luiziana Tau surado gerą avatarą!  thumbup.gif

1. Prasysiu 4u.gif
2. lotuliukas.gif gaila tik,kad mergina be kaliosu,prieplauka nenori...jai truks kaliosu biggrin.gif
Atsakyti