Skaičiau jo knygas, bet visiškai nepamenu
Merginos, kokią kito autoriaus knygą rekomenduotumėt E. M. Remarko gerbėjai?
Net kokio 'tipo' rašytojas nepasakyčiau, tad pagal pasakymą, jog pati mėgstamiausia E. M. Remarko knyga "Dangus neturi išrinktųjų" ir labai patiktų 'kažkas panašaus'..man belieka nusišauti
Gal tiktų bet kuri kita Erich Maria Remarque knyga?
Gema,
Vakarų fronte nieko naujo,
Kelias atgal,
Trys draugai,
Mylėk savo artimą,
Laikas gyventi ir laikas mirti,
Juodasis obeliskas
Naktis Lisabonoje,
Šešėliai rojuje.
Aš kadaise skaičiau Vakarų fronte nieko naujo, Trys draugai, Juodasis obeliskas
Naktis Lisabonoje. Visos patiko.
Papildyta:
O! Matau temos numeriukas pataisytas.
Dėkoju visų vardu.
Gema,
Vakarų fronte nieko naujo,
Kelias atgal,
Trys draugai,
Mylėk savo artimą,
Laikas gyventi ir laikas mirti,
Juodasis obeliskas
Naktis Lisabonoje,
Šešėliai rojuje.
Aš kadaise skaičiau Vakarų fronte nieko naujo, Trys draugai, Juodasis obeliskas
Naktis Lisabonoje. Visos patiko.
Papildyta:
O! Matau temos numeriukas pataisytas.
QUOTE(klopedija @ 2011 04 23, 19:00)
Gal tiktų bet kuri kita Erich Maria Remarque knyga?
Ačiū už pagalbą
Nes man Remarkas tikrai kažkokio labai didelio įspūdžio nepaliko - pamenu, kad patiko (skaičiau kiek pamenu Laikas gyventi ir laikas mirti irŠešėliai rojuje), bet nesu ištikima gerbėja. Kažkaip išsitrynė man iš atminties
QUOTE(Rasma @ 2011 04 23, 19:07)
Ačiū už pagalbą
Remarko knygas skaitė visas ir labiausiai patikusi - dangus neturi išrinktųjų..Pagooglinau, kad apie meilę...o dabar nori, kad aš išrinkčiau ir padovanočiau kažką savo nuožiūra, bet 'panašaus tipo'..oi, kokia sunki užduotis man
Nes man Remarkas tikrai kažkokio labai didelio įspūdžio nepaliko - pamenu, kad patiko (skaičiau kiek pamenu Laikas gyventi ir laikas mirti irŠešėliai rojuje), bet nesu ištikima gerbėja. Kažkaip išsitrynė man iš atminties
Pamenu tik tiek
, kad knygos buvo susijusios su karo metais..
amazonas rekomendavo Hemingvėjaus "Atsisveikinimą su ginklais", tastekid - J. Austen "Emą" (nū nyžynau, nyžynau).
o dabar nori, kad aš išrinkčiau ir padovanočiau kažką savo nuožiūra, bet 'panašaus tipo'..oi, kokia sunki užduotis man
Tai čia kiekvienam sunki užduotis būtų.Nežinau kodėl, pirma mintis buvo apie Haruki Murakami Mylimoji Sputnik.
Ačiū už pagalbą
Remarko knygas skaitė visas ir labiausiai patikusi - dangus neturi išrinktųjų..Pagooglinau, kad apie meilę...o dabar nori, kad aš išrinkčiau ir padovanočiau kažką savo nuožiūra, bet 'panašaus tipo'..oi, kokia sunki užduotis man
Pamenu tik tiek
, kad knygos buvo susijusios su karo metais..
Hemingvėjaus "Kam skambina varpai"
Hemingvėjų irgi mėgau, bet kartais užknisdavo ilgėliausi dialogai.
ne į temą - pasigrožėkit
QUOTE(marakeš @ 2011 04 23, 19:23)
amazonas rekomendavo Hemingvėjaus "Atsisveikinimą su ginklais", tastekid - J. Austen "Emą" (nū nyžynau, nyžynau).
QUOTE(prieplauka @ 2011 04 23, 19:32)
Hemingvėjaus "Kam skambina varpai"
Tiksliai, gal ką E. Hemingvėjaus
Aš tik "Senį ir jūrą" skaičiau, einu googlint
J. Austen tai baisiai bijau us Remarku sulygint, man net neprisimenant dorai remarko kūrybos, kažkodėl atrodo kardinaliai priešingai kūrę autoriai
Dar galvojau apie F. Sagan, M.Kundera knygas
QUOTE(klopedija @ 2011 04 23, 19:29)
Tai čia kiekvienam sunki užduotis būtų.
Nežinau kodėl, pirma mintis buvo apie Haruki Murakami Mylimoji Sputnik.
Pati dar neskaičius. 
Nežinau kodėl, pirma mintis buvo apie Haruki Murakami Mylimoji Sputnik.
Skaičiau "Mylimąją Sputnik", tik anglų kalba - murakamiška
QUOTE(Rasma @ 2011 04 23, 18:43)
Merginos, kokią kito autoriaus knygą rekomenduotumėt E. M. Remarko gerbėjai?
Net kokio 'tipo' rašytojas nepasakyčiau, tad pagal pasakymą, jog pati mėgstamiausia E. M. Remarko knyga "Dangus neturi išrinktųjų" ir labai patiktų 'kažkas panašaus'..man belieka nusišauti 
Man kazkaip Cveigo - "sirdies nerimas" viena koja su Remarku zengia..
QUOTE(Rasma @ 2011 04 23, 19:44)
Milan Kundera - gėris. Dar siūlyčiau Philippe Besson? knygas.
Tuoj čia Tau kad prisiūūūūlysim!..
QUOTE(marakeš @ 2011 04 23, 19:36)
jaaazus koks Cortazaras