Įkraunama...
Įkraunama...

Knygų skaitytojų klubas, 75 tema

QUOTE(prieplauka @ 2011 05 08, 12:45)
ziauru...ir uzteks kantrybes?

tai,kad ten tu tomu paslapiu po 400 smile.gif gana lengvai skaitosi,net negalvojau,kad taip itrauks smile.gif
Atsakyti
Karą ir taiką skaičiau rusų kalba. Patiko, tik karo aprašymai nelabai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Treka @ 2011 05 08, 13:13)
Karą ir taiką skaičiau rusų kalba. Patiko, tik karo aprašymai nelabai  4u.gif

na as dar prie to nepriejau :)kai sia perskaitysiu,tai jamsiu Wassmo ''Tora'' 1 dali bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(prieplauka @ 2011 05 08, 11:52)
as tai kazkur girdejau, kad ne vienas tomas yra to "Karo ir taikos"...gal kas zino? ir ka ten tiek galima prirasyt? g.gif

4 tomai. Skaiciau kai man buvo 16.
QUOTE(groovy @ 2011 05 08, 12:13)
Ech, pavydžiu tam, kas dar neskaitė „Erškėčių paukščių“. Aš paauglė skaičiau, taaaaip patiko, tokia nostalgija smile.gif Po to dar visoskias kitas dalis ėmiau skaityt smile.gif
Man atrodo, kad yra dvi dalys knygos, bet vienoje knygoje sudėtos g.gif Reiktų ir man kada prisiruošti paskaityti.

As neskaiciau. O reiktu ? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Alexia @ 2011 05 08, 14:15)
As neskaiciau. O reiktu ?  g.gif

A ką žinau, čia kaip kam pagal skonį. Šiap man apskritai patinka autorės stilius ir knygos smile.gif
Atsakyti
smaikstuoles biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Masako @ 2011 05 08, 17:01)
smaikstuoles biggrin.gif
Aha... biggrin.gif

Literatūrinė mįslė: mirksiukas.gif

Liežuvis veliasi purvu vienintelis išsigelbėjimas įtraukus į burną nuryti purvą arba išspjauti klausimas kaip sužinosi ar jis maistingas ir perspektyvas nebūtinai dėl to kad dažnai geriau nuryju kąsnelį tai viena iš mano pagalbų kiek apsaugo klausimas kaip sužinosi ar nurytas mane pamaitins ir perspektyvas kurios atsiveria nėra blogos jomis pasinaudosiu visa yra čia...

Kas taip rašo? mirksiukas.gif
Atsakyti
Be skyrybos zenklu tai, kiek zinau, Saramago g.gif , ale kad cia jau visai pasamones srautas...
Gavau Atvegen "Kalte"...
Atsakyti
QUOTE(langana @ 2011 05 08, 17:46)
Be skyrybos zenklu tai, kiek zinau, Saramago g.gif , ale kad cia jau visai pasamones srautas...
Tu teisi, čia ne Saramago. hihihi.gif
Atsakyti
Neskaičiau visų ankstesnių diskusijų, bet man labai didelį įspūdį paliko Jodi Picoult knygos... Kažkaip patinka skaityti ne tik istoriją, bet ir teisinę jos pusę, dažniausiai nagrinėjamą teisme. smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo MonCita_: 08 gegužės 2011 - 17:37
QUOTE(Alexia @ 2011 05 08, 14:15)
4 tomai. Skaiciau kai man buvo 16. 

As neskaiciau. O reiktu ?  g.gif

as tai patarciau blush2.gif
mama siandien pamate ta knyga ant stalo tai sake, kad irgi jaunystej skaite,labai patiko, dabar nostalgija jaucia biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(klopedija @ 2011 05 08, 11:43)

QUOTE(prieplauka @ 2011 05 08, 11:52)

lotuliukas.gif

QUOTE(Ebru @ 2011 05 08, 18:10)
as tai patarciau blush2.gif
mama siandien pamate ta knyga ant stalo tai sake, kad irgi jaunystej skaite,labai patiko, dabar nostalgija jaucia biggrin.gif

as irgi skaiciau "jaunystej", bet pakartot poreikio nejauciu anei nostalgijos 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(klopedija @ 2011 05 08, 16:33)
Literatūrinė mįslė:  mirksiukas.gif

man i erlicka panasu, bet jei neatspejau tai nereikia pomidorai2.gif
Atsakyti