Įkraunama...
Įkraunama...

Knygų skaitytojų klubas, 75 tema

QUOTE(klopedija @ 2011 05 09, 20:50)
Norėčiau iš kur nors iškrapštyt "Paskutinė krepo juosta". "Seniai, labai seniai", legendos sklandė apie spektaklį Kauno dramos teatre, deja, neteko pamatyti.  schmoll.gif
Ir dar radau gerą šaltinį: Nerami ramybė: [Novelė] / Vertė A. Šliogeris // Krantai. – 1990. – Nr. 5. Šliogerio "raštai" ir šiaip nesiskaito, o dar Beketo vertimas...  doh.gif

aš mačiau, bet Nacionaliniam
Atsakyti
QUOTE(marakeš @ 2011 05 09, 20:53)
aš mačiau, bet Nacionaliniam
Ir?.. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(klopedija @ 2011 05 09, 20:55)

tik pasigirt norėjau biggrin.gif
Atsakyti
Ech, mane toks azartas apėmė hihihi.gif
Atsakyti
lotuliukas.gif

jei rimtai, tai monospektakliams didelio prielankumo nejaučiu. kita vertus, vėlgi, jauna buvau, pokvailė, visas gyvenimas, tsakant, prieš akis, ne galvoj dar „paskutinės juostos“ biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos.
Aš vis dar A. Franko "Raudonojoje lelijoje"..... kaip tada aristokratai gyveno unsure.gif "skūūūūūka kakaja" doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Marakeš, priminei dabar vieną seną, gerą TV spektaklį "Stiklinė arbatos sus citrina" su ATA Henriku Kurausku, Regina Arbačiauskaite, Irena Gerasimavičiūte. Kažkada toooooks nuobodus atrodė, o neseniai pažiūrėjau seną įrašą, tai tokia jėga!.. didis.gif
Atsakyti
QUOTE(klopedija @ 2011 05 09, 21:27)
Marakeš, priminei dabar vieną seną, gerą TV spektaklį "Stiklinė arbatos sus citrina" su ATA Henriku Kurausku, Regina Arbačiauskaite, Irena Gerasimavičiūte. Kažkada toooooks  nuobodus atrodė, o neseniai pažiūrėjau seną įrašą, tai tokia jėga!..  didis.gif

cia is tos serijos : " visi sedi, tyli, geria arbata, o likimai duzta..."

kazkas taip taikiai is knygių pastebejo apie Čechovo dramas, kad istrigo man ilgam...

taip ir cia...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo prieplauka: 09 gegužės 2011 - 20:51
QUOTE(klopedija @ 2011 05 09, 21:27)
Marakeš, priminei dabar vieną seną, gerą TV spektaklį "Stiklinė arbatos sus citrina" su ATA Henriku Kurausku, Regina Arbačiauskaite, Irena Gerasimavičiūte. Kažkada toooooks  nuobodus atrodė, o neseniai pažiūrėjau seną įrašą, tai tokia jėga!..  didis.gif

Labai geras drinks_cheers.gif, ir man niekad nuobodus neatrode. Dabar ta muzikele is jo galvoj skamba biggrin.gif

Dar is tu senuju spektakliu - filmu fainas detektyvinis - "Pelekautai". Ji dazniau rodydavo biggrin.gif

Atsakyti
Lemiama diena išaušo! mirksiukas.gif

Onorė de Balzakas Šagrenės oda:
klopedija
Dolitlė
Gemma
groovy
giluze
prieplauka
daite
martux
fatimaallaa
tutele
langana
janna
agnuzeb
Forget
Svetima

Gao Xingjian Dvasios kalnas:
klopedija
Brūkšniukas
Dolitlė
Gemma ?
caralaite
fatimaallaa
Rasma
Mamce
Sofija5
Darbinga
Pajauta

Iki vakaro dar galim svarstyt. mirksiukas.gif Diskutuojam nuo liepos 1 d.
Atsakyti
QUOTE(klopedija @ 2011 05 10, 06:43)
Lemiama diena išaušo!  mirksiukas.gif 
Iki vakaro dar galim svarstyt.  mirksiukas.gif  Diskutuojam nuo liepos 1 d.

Na ką, sveikinu su puikiu pasirinkimu, dabar greičiau skaitykit, nes aš jau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(klopedija @ 2011 05 09, 17:44)

Prancūziški apsakymai
tikrai nėra prancūziški, kaip dažnas įsivaizduoja, išgirdę šį žodį. Jie niūrūs, depresyvūs, kai kurie net šlykštūs. Tikrai nesuteiks emocinio pasitenkinimo. Tai - LLLLLiteratūra, ieškantiems iššūkio.  mirksiukas.gif
Mano iškrypęs skonis kuriam laikui patenkintas.  biggrin.gif

skaitinėjau aš tuos "Prancūziškus apsakymus", tai nustebino tas niūrumas, tikėjaus kitokio prancūziškumo. Padėjau į lentyną. Dabar kai prireiks iššūkio, žinosiu, kur ieškot rolleyes.gif ačiū už atsiliepimą.

Atsakyti