Įkraunama...
Įkraunama...

Nesibaigiančios ginekologinės problemos

Ashley, siaip Yougurt kapsules geriamos po antibiotiku suvartojimo, bet tikrai nebus blogiau jei vartosi jas ir dabar - ne toks drastiskas bus antibiotiku poveikis zarnynui smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ashley @ 2005 01 14, 09:28)
Iskilo klausimas, vakar nusipirkau vaistu, patikslinsiu pavadinimus, nes pries tai rasiau bandydama issifruoti is recepto, Unasyn ir Makmiror. Prie viso to sau nusipirkau jogurto tab. Sakau, gal man ju negerti? Gal pries tai reikia baigti antibiotiku kursa "nunuodyti" viska, o tik po to "atstatineti"- gerasias bak. Nes dabar isgeriu antibiotiku, o po to makt dar jogurto tableciu unsure.gif  Nezinau, gal taip nereiketu?
Ka jus manot?

Pamegau ziauriai kefyra  smile.gif  Ir siaip susikaupe didelis noras visas tas zarazas gun_bandana.gif

man siuos antibiotikus skyre prie pusles uzdegimo smile.gif Yougurt kapsules gerk kartu su antibiotikais, apsaugosi zarnyna nuo disbakteriozes, as dar geriau Enzymus, nes baisiai nuo situ antibiotiku viduriavau. bet gerai, kada mama gydytoja turiu, tai ji man staigiai viska sureguliavo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Monada @ 2005 01 13, 17:16)
Olialia kokios cia naujienos... Pasauli tuoj nusiaubs inirsusios merginos ir moterys... Toks jausmas, kad as dejuoju del tokiu menku dalyku palyginus su jusu diagnozemis... Bet kartais pamastau kodel niekas man nenustato jokios ligos?! Tikrai nesijauciu gerai, o va tepineliai, paseliai rodo, kad viskas norma. Viena vertus: Dekui Dievui, o is kitos puses -  ni xrena (jau mastau, kad sergu paranoja smile.gifsmile.gif Sulauksim ramesneiu dieneliu!!!  ir viskas bus  ok.gif

Kenciu ir as del to, kad ir man nieko neranda.Pastoviai persti, niezti, o tepineliai ir paselis geri.Gydytoja dar uzsimine, kad gali but alergija spermai, o tada gydymo nera, nebent vyra keist.Bet kur garantija, kad ir tada nebus tokiu bedu?Vienu zodziu ir as pasimetus.
Atsakyti
QUOTE(Bonzile @ 2005 01 14, 10:41)
Kenciu ir as del to, kad ir man nieko neranda.Pastoviai persti, niezti, o tepineliai ir paselis geri.Gydytoja dar uzsimine, kad gali but alergija spermai, o tada gydymo nera, nebent vyra keist.Bet kur garantija, kad ir tada nebus tokiu bedu?Vienu zodziu ir as pasimetus.

o tu nebandei darytis partneriu suderinamumo testa? esu apie ji girdejusi, daro berods netradicines medicinos centre.
o dar vienas variantas, tai, kad turi bedu su zarnynu, kuris gali provokuoti ir maksties terpe, reiketu paseli padaryti zarnyno, gal issisprestu bedos.
Atsakyti
QUOTE(xenzy @ 2005 01 14, 10:47)
o tu nebandei darytis partneriu suderinamumo testa? esu apie ji girdejusi, daro berods netradicines medicinos centre.
o dar vienas variantas, tai, kad turi bedu su zarnynu, kuris gali provokuoti ir maksties terpe, reiketu paseli padaryti zarnyno, gal issisprestu bedos.

O kur toks centras yra? Siaip as su zarnynu atrodo problemu lyg ir neturiu, o maksties mikroflora pagal tyrimus gera. Tai o ka gi padarys, jei istirs kad partneriai nesuderinami?Juk gydymo kaip ir ner tokiu atveju
Atsakyti
QUOTE(Bonzile @ 2005 01 14, 10:58)
O kur toks centras yra? Siaip as su zarnynu atrodo problemu lyg ir neturiu, o maksties mikroflora pagal tyrimus gera. Tai o ka gi padarys, jei istirs kad partneriai nesuderinami?Juk gydymo kaip ir ner tokiu atveju

tiksliai nezinau kur, berods zveryne, pabandyk internere paieskoti. Gali buti, kad vyras turi koki uzdegima, ar bacila, kuri erzina tavo gleivine. manau, kad reiketu jam tirtis, jei jau pas tave jokiu bedu nera. pasitikrink inkstus, gal kokie akmenukai yra, tai buna, kad einant druskai erzina slapimtaki, o juk papuola ir ant lytiniu organu, gal netinka prausiklis? gal kokia alergija milteliams ar iklotams?
Atsakyti
Dariausi paseli Zolyno gatvej, kainavo 15.80, kadangi nieko nerado, neisaugo jokie patogeniniai mikrobai, jei butu kas nors auge, butu reikeje primoketi.Narmedoj uz paprasta tepineli tekdavo moket po 30 lt, skirtumas akivaizdus, ner ko lygint.Zolyne daro ir mycoplazmas 23.10, ureaplasma 23.10, chlamidijos 21.60. Spermos paselis 19.80, jei neauga, jei auga reik primoket.Vienintelis nepatogumas tai, kad vietoj jie tepinelio nepaima, reik eit pas gydytoja, o po to jiems atvezt.
Atsakyti
QUOTE(xenzy @ 2005 01 14, 11:10)
tiksliai nezinau kur, berods zveryne, pabandyk internere paieskoti. Gali buti, kad vyras turi koki uzdegima, ar bacila, kuri erzina tavo gleivine. manau, kad reiketu jam tirtis, jei jau pas tave jokiu bedu nera. pasitikrink inkstus, gal kokie akmenukai yra, tai buna, kad einant druskai erzina slapimtaki, o juk papuola ir ant lytiniu organu, gal netinka prausiklis? gal kokia alergija milteliams ar iklotams?

Vyras sperma jau pridave paseliui, ziuresim ka turi.Prausiuosi lactacyd femina prausikliu, su pieno baltymais, kasdieniu iklotu stengiuosi nenesiot, tik retkarciais.Dar nesityriau mycoplasmu, chlamidiju ir ureaplasmu, nes buvau vartojus antibiotika summamed, todel galvojau vis tiek neras.Pirmadieni einu pas gydytoja, kaip tik bus ir vyro atsakymas, jei nieko ir jam neranda, prasysiu del tu bacilu dar istirti.Jei nieko neras, liks prezervatyvai, arba nusispjaut, nekreipt demesio, ir gal tada viskas atsistos i savo vezes.Svarbu nenesiojam jokiu zarazu, o gal veliau tas nesuderinamumas pranyks, laikui begant prisitaikysim vienas prie kito, tikiuosi.
Atsakyti
QUOTE(Bonzile @ 2005 01 14, 11:36)
Vyras sperma jau pridave paseliui, ziuresim ka turi.Prausiuosi lactacyd femina prausikliu, su pieno baltymais, kasdieniu iklotu stengiuosi nenesiot, tik retkarciais.Dar nesityriau mycoplasmu, chlamidiju ir ureaplasmu, nes buvau vartojus antibiotika summamed, todel galvojau vis tiek neras.Pirmadieni einu pas gydytoja, kaip tik bus ir vyro atsakymas, jei nieko ir jam neranda, prasysiu del tu bacilu dar istirti.Jei nieko neras, liks prezervatyvai, arba nusispjaut, nekreipt demesio, ir gal tada viskas atsistos i savo vezes.Svarbu nenesiojam jokiu zarazu, o gal veliau tas nesuderinamumas pranyks, laikui begant prisitaikysim vienas prie kito, tikiuosi.

gal tos bacilos buvo nejautrios sumamed aktyviajai medziagai, tada tas vaistas ju nepanaikino, geriau pasitikrink, maza kas.
Atsakyti
Tyrimu gydytoja patare kol kas nedaryt, nes jos manymu vis tik tai vagiloze( alergija spermai), pirmadieni einu pas ja, sake, tada ir apsitarsim, ka daryt toliau.
Atsakyti
Nu moceros paaiskinkit jus man g.gif , nu as vis del tos bakterijos. Kaip taip gaunasi, internete prisiskaiciau, kad si mano zaraza yra labai bjauri. Kas jau ja pasigauna, tai tuno ji forever. Apgydai tik ir vsio. Neaiski ir gydymo doze ir t.t.
Teko man telef.bendrauti su mikrobiologe. O si mane nuramino, kad jokiu budu ji ten neuzsilieka, nes jai ne vieta mano gimd.kaklelyje. Nu tu ir suprask man. Kai mestelejau savo pasvarstymus savo gyd, si tik linktelejo galva, lyg pritardama mad.gif Vat ir grizau vakar cray.gif , o kita kalba, visai kitaip.

Viena aisku, kad sunkiai pasiduoda gydymui! Issigydisim visvien ir viskas bus ok.gif
Atsakyti
QUOTE(ashley @ 2005 01 14, 16:32)
Nu moceros paaiskinkit jus man  g.gif , nu as vis del tos bakterijos. Kaip taip gaunasi, internete prisiskaiciau, kad si mano zaraza yra labai bjauri. Kas jau ja pasigauna, tai tuno ji forever. Apgydai tik ir vsio. Neaiski ir gydymo doze ir t.t.
Teko man telef.bendrauti su mikrobiologe. O si mane nuramino, kad jokiu budu ji ten neuzsilieka, nes jai ne vieta mano gimd.kaklelyje. Nu tu ir suprask man. Kai mestelejau savo pasvarstymus savo gyd, si tik linktelejo galva, lyg pritardama  mad.gif Vat ir grizau vakar  cray.gif , o kita kalba, visai kitaip.

Viena aisku, kad sunkiai pasiduoda gydymui! Issigydisim visvien ir viskas bus ok.gif

Bet jeigu jau nustate, kokiems antibiotikams jautri, tai turetu ir isgydyti, o po gydymo kurso paseli pakartosi, jei dar bus tai damusi iki galo.
Atsakyti