Įkraunama...
Įkraunama...

Nesibaigiančios ginekologinės problemos

QUOTE(xenzy @ 2005 01 21, 12:52)
tikrai tikrai verta, as geriau is VEGA firmos, specialios bakterijos, vartojantiems antibiotikus, sudetis kaip ir jogurto kapsulio, arba gefilus kapsuliu. kadangi as nuo antibiotiku visada viduriuoju, dar papildomai geriau enzymus smile.gif
o ir dabar geriu gefilus, baigsiu, padarysiu pertrauka smile.gif

As jau savo doze antibiotiku baigiau smile.gif Dabar reikia uzsukti pas gyd, tik klausimas, kada imamas pakartotinis paselio tyrimas? dar nepraejo savaite, kaip as baigiau tuos antibiotikus gerti.
Nu man ju poveikis buvo mega_shok.gif , net klozeto pagailo blink.gif Bet dabartine savijauta atrodo viskas thumbup.gif , idomu, kokie bus tyrimai g.gif
Atsakyti
Ir vel bedos cry.gif Pries savaite buvau pas daktare,zadejom daryt citologini tyrima,bet rado uzdegima,tai emem gydyt.Suvartojau Vagisan zvakutes,bet ne tik,kad nepagerejo,bet dar ir blogiau dabar. cry.gif Padaugejo isskyru,ir jos panasiai kaip vaginozes,ar pienliges,net nezinau,kas per liga.Pirmadieni tureciau eit pas daktare,bet nezinau,ar cia nuo zvakuciu,ar dar nuo ko mmm beveik savaite anksciau prasidejo. unsure.gif Tai dabar vel nusites.Ech,negi taip visa gyvenima ir reiks vargt cry.gif
Atsakyti
QUOTE(Cheburashka @ 2005 01 21, 18:37)
Ir vel bedos  cry.gif Pries savaite buvau pas daktare,zadejom daryt citologini tyrima,bet rado uzdegima,tai emem gydyt.Suvartojau Vagisan zvakutes,bet ne tik,kad nepagerejo,bet dar ir blogiau dabar. cry.gif Padaugejo isskyru,ir jos panasiai kaip vaginozes,ar pienliges,net nezinau,kas per liga.Pirmadieni tureciau eit pas daktare,bet nezinau,ar cia nuo zvakuciu,ar dar nuo ko mmm beveik savaite anksciau prasidejo. unsure.gif Tai dabar vel nusites.Ech,negi taip visa gyvenima ir reiks vargt  cry.gif

Man po Vagisan taip pat buvo pagauseje isskyru, tokiu baltu , bet juk tai ir yra tos pieno bakterijos, tiesiog ju per daug ir perteklius pasisalina.Manau, kad be reikalo pergyveni.
Atsakyti
Oho, kiek cia daug puslapiuku prirasyta, neturiu kada viska perskaityti, todel uzduodu klausima, gal kas konkreciai parasysit. Taigi ir mane daznokai kamuoja pienlige. Kazkada gydytojas buvo kelis kartus israses zvakuciu Gyno Paveril ar panasiai vadinasi. Taigi kartais jas panaudoju, bet pastebejau, kad jau nelabai man jos padeda. Gal cia jau "atgyvene" vaistai... g.gif
Taigi noriu paprasyti, kad konkreciai parasytumet vaistu (zvakuciu) pavadinimus, ka jus naudojate, ir mazdaug kiek kainuoja(su pinigeliais pas mus dabar liudna cry.gif ). Tai va koks mano klausimas blush2.gif
Atsakyti
As tai pastaruoju metu naudoju Mikogal zvakutes. Iki siol naudodavau 6 zvakutes po 150mg (kaina apie 12 Lt). Bet va man vel viskas atsinaujino cry.gif cry.gif cry.gif ir vaistineje nebuvo zvakuciu po 150mg, tai dave viena 600 mg. Zodziu vien isidedi ir viskas. Tik tiek, kad ten tu veikliuju medziagu tiek, kiek sesiose. Tai siandien ryte man taip perstejo..... blink.gif blink.gif blink.gif Na, nezinau, kas cia bus toliau ir ar man ta zvakute pades.
Gal kas irgi tik viena zvakute gydetes ir kaip savijauta ir rezultatai????? unsure.gif
Atsakyti
[quote=Sypsenaa,2005 01 26, 11:17]
As tai pastaruoju metu naudoju Mikogal zvakutes. Iki siol naudodavau 6 zvakutes po 150mg (kaina apie 12 Lt). Bet va man vel viskas atsinaujino cry.gif cry.gif cry.gif ir vaistineje nebuvo zvakuciu po 150mg, tai dave viena 600 mg. Zodziu vien isidedi ir viskas. Tik tiek, kad ten tu veikliuju medziagu tiek, kiek sesiose. Tai siandien ryte man taip perstejo..... blink.gif blink.gif blink.gif Na, nezinau, kas cia bus toliau ir ar man ta zvakute pades.
Gal kas irgi tik viena zvakute gydetes ir kaip savijauta ir rezultatai????? unsure.gif
[/quoteNaudojau tris po 300mg, bet po pirmos zvakutes galvojau, kad isprotesiu, labai smarkiai griauze, perstejo, net kitas dvi bijojau detis, nes iskentet ta griauzima isties buvo labai sunku, bet mane gydytoja buvo perspejus, kad taip gali buti, tai kentejau, ir per daug nepanikavau, juk issigydyt norisi. Po ju grybelio tepinely nerado, bet perstejimas laikesi apie savaite dar. Manau, kad nuo 600mg griauzt turetu dar daugiau. Kiek zinau, kad jei viena doze 600mg nepadeda, po savaites ja reik pakartoti. As dar esu naudojus Lomexin 300mg tris zvakutes, tai nuo ju irgi kazkiek grauze, bet jos jau priskiriamos prie naujesniu, geresniu.
Atsakyti
As irgi naudojau Lomexin600, viena zvakute stipri, tai nieko, normaliai, paperstejo ir praejo smile.gif nesijaudink taip smile.gif
as jau uzsirasiau kitam antradieniui pakartitiniems tyrimams po injekciju, ziuresim kaip bus smile.gif tada galesiu jau jums pasakyti ar verta leisti pinigus ir ar yra koks poveikis smile.gif
Atsakyti
Kai nepadejo ''Lomexin" , teko naudoti "Macmiror"kompleksa po 500 mg ( 6 zv. - 31 lt.) tai nejauciau jokio deginimo. biggrin.gif
Atsakyti
Tiesa, dar norejau jusu paklausti. O kai jus tas stipriasias zvakutes naudojot, pas jus daug isskyru budavo??? unsure.gif Nes pas mane tai ziaaaaauriai daug.... Ir nezinau, ar cia norma, ar taip neturetu buti.... unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Sypsenaa @ 2005 01 26, 13:14)
Oi, aciu nuraminot mane truputeli...  4u.gif
Ko del to isgyjimo neiskesi, jei zinociau, kad ilgai tai nepasikartos tai kenteciau issisiepus.
Xenzy, butinai parasyk apie savo rezultatus. O klausyk, pries tas injekcijas daug tyrimu reikia padaryti?  unsure.gif Ir ar reikia eiti, kai blogai, kai paumejimas buna, ar bet kada?! unsure.gif

ejau profilaktiskai, del KT pakeitimo, tepinelis rode uzdegima, po savaites prasidejo pusles uzdegimas, geriau antibiotikus, tada prasidejo pienlige nu ir prasidejo mano kanciu keliai pas ginekologa, is pradziu pas viena, paskui pas kita smile.gif vat taip nuo rugsejo pradzios smile.gif

o po zvakuciu man isskyru visada pagauseja.
Atsakyti
QUOTE(gabriele @ 2005 01 21, 09:54)
Labutis,
Na, vat pas mane tepineliai geri, bet vis tiek man negerai: persti, niezti ir pastovus noras i tualeta cry.gif . Israse spanguoliu tableciu ir kazkoki tepala, jei nei kiek nepageres, kita savaite "sesim paselius" tongue.gif
Geros dienos visoms console.gif

Mano tepineliai geri, bet vis kazkokiu isskyru buvo ir skausmai keisti, tai man paseli padare is gimdos kaklelio, ir rado ten kazkokiu bakteriju, kuriu neturetu ten buti. Tai dabar vis gydausi. Ir jau antibiotiku 2 kursus isgeriau, bet kadangi dar maitinu tai labai ribotas tu vaistu pasirinkimas:(
O nuo ko tos spanguoliu kapsules? Turetu buti nuo pusles ligu? Ar tu maitini, Gabriele? Gal ir man ju nusipirkti... Turiu itarima kad kazkas negerai ir man su pusles reikalais.
Atsakyti
na man tai Lomexin kažkaip nepadeda. Jau kokius 3 kartus buvau vis pabandžiusi ja (po 2 žvakutes įpakavime), bet man po kelių savaičių atsinaujina pienligė. Geriausiai man tinka Polyginax, aš vartodavau 6 žvakutes, bet gydytoja sako, kad reikia 12.
O dabar vartoju Macmirol(lyg taip vadinasi). Jų yra 8 vnt, kaip ir rašė kaina apie 29 Lt (eurobazėj), tinka ir nėščioms ir maitinančioms smile.gif
Atsakyti