Įkraunama...
Įkraunama...

Nesibaigiančios ginekologinės problemos

VALIO VALIO VALIO po ilgu ilgu kanciu, isleistu pinigeliu, tyrimu ir t.t. siandien tyrimai tiesiog fantastiski smile.gif Vakcina tikrai padejo smile.gif taip, kad isbandziusi ant saves galiu dabar visom rekomenduoti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(gabriele @ 2005 02 01, 12:17)
Xenzy, dziaugiuosi uz tave thumbup.gif
Jei galetum, parasyk kokia tai vakcina. Truputi tingiu viska is pradziu skaityti ax.gif  blush2.gif

SolcoTrichovac.
Sypsenaa pabandyk, gal tikrai pades, dar siulau paciom pirktis, nes gerokai pigiau nei per ginekologes, nes as mokejau uz viena vakcina 65 lt., o vaistinej ju 3 vakcinos apie 100 lt. kainuoja smile.gif tik reikia rasti kas suleis. Man tikrai nei pienlige, nei bakterine vaginoze nebepasikartojo ir tyrimai pirma karta per puse metu geri, visi uzdegimai isgaravo. Labai daziaugiuosi, nes jau maniau stogas nuvaziuos.
Atsakyti
Tikrai gerai jauciuosi jau kokia antra savaite kaip ramu, viena bedele liko, kad su slapimo pusle kazkas ne taip, nes bent karta i savaite toks jausmas kaip uzdegimas butu, bet gydytoja nusprende, kad gleivine dirgina smelis, nes man pripazino akmenlige ir jau koki menesi geriu vaistukus, kad akmenukus isvaryti lauk. nes slapimo tyrimas jokio uzdegimo nerodo smile.gif Taip, kad jei ne sis mazas diskomfortas jausciausi kaip niekad gerai, jau ta jausma buvau pamirsus smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo xenzy: 01 vasario 2005 - 13:53
Na iki šiol problemų per daugiausiai neturėjau, be ta prieš kelias dienas ant vienos iš lytinių lūpų atsirado guzelis, net sakyčiau visas guzas.Taip staiga, iš niekur.Gal kam yra taip buvę?
talonėlį pas gydytoją gavau tik po savaitės,deja.
Atsakyti
QUOTE(xenzy @ 2005 02 01, 09:42)
VALIO VALIO VALIO po ilgu ilgu kanciu, isleistu pinigeliu, tyrimu ir t.t. siandien tyrimai tiesiog fantastiski smile.gif Vakcina tikrai padejo smile.gif taip, kad isbandziusi ant saves galiu dabar visom rekomenduoti smile.gif

LABUKAS MERGAITES!!!
PERSKAICIAU VISA TEMA NUO PRADZIOS IKI GALO. IR TIK DABAR SUPRATAU, KAD AS TOKIA NE VIENA...
MAN NET AKYS PRASVITO, KAI SUZINOJAU APIE TA VAKCINA, TIKRAI BANDYSIU JEI TIK MAN PATARS.
AS JAU 6 METUS, BANDYDAMA ATSIKRATYTI VISOKIU ZARAZU, KANKINUOSI SU VISOKIAUSIAIS VAISTAIS, ZVAKUTEM, TEPALAIS IR T.T. (NAUDOJAU DIFLUCANA, NISTATINA, DALACINA,GYNO PEVARYLI, MACMIRORA, NIZORALI, GINALGINA, SUPLINA, ARILYN RAPIDA, UNASINA IR BEGALE KT, KURIU NET NEATSIMENU). NET NEZINAU KAS NUO KO, JAU ATSIBODO AISKINTIS, ANKSCIAU TAI TIK KA ISRASO, TAI DOMIUOSI, O DABAR JAU NUSVIRE RANKOS, SVARBU, KAD TIK PADETU.
TIESA TURIU ZAIZDELE IGIMTA, BET DAR NESU DARIUSIS CITOLOGINIO TEPINELIO. TAI DABAR LABAI SUNERIMAU. O KA JEIGU KOKS UZDEGIMAS, TAI JO NEDARO?
NU VISKAS, PASIRYZAU, RYT IS PAT RYTO VARAU DARYTIS VISUS IMANOMUS TYRIMUS!!!!!!
Atsakyti
QUOTE(ESLAUDA @ 2005 02 08, 02:38)
LABUKAS MERGAITES!!!
PERSKAICIAU VISA TEMA NUO PRADZIOS IKI GALO. IR TIK DABAR SUPRATAU, KAD AS TOKIA NE VIENA...
MAN NET AKYS PRASVITO, KAI SUZINOJAU APIE TA VAKCINA, TIKRAI BANDYSIU JEI TIK MAN PATARS.
AS JAU 6 METUS, BANDYDAMA ATSIKRATYTI VISOKIU ZARAZU, KANKINUOSI SU VISOKIAUSIAIS VAISTAIS, ZVAKUTEM, TEPALAIS IR T.T. (NAUDOJAU DIFLUCANA, NISTATINA, DALACINA,GYNO PEVARYLI, MACMIRORA, NIZORALI, GINALGINA, SUPLINA, ARILYN RAPIDA, UNASINA IR BEGALE KT, KURIU NET NEATSIMENU). NET NEZINAU KAS NUO KO, JAU ATSIBODO AISKINTIS, ANKSCIAU TAI TIK KA ISRASO, TAI DOMIUOSI, O DABAR JAU NUSVIRE RANKOS, SVARBU, KAD TIK PADETU.
TIESA TURIU ZAIZDELE IGIMTA, BET DAR NESU DARIUSIS CITOLOGINIO TEPINELIO. TAI DABAR LABAI SUNERIMAU. O KA JEIGU KOKS UZDEGIMAS, TAI JO NEDARO?
NU VISKAS, PASIRYZAU, RYT IS PAT RYTO VARAU DARYTIS VISUS IMANOMUS TYRIMUS!!!!!!

citologini daro, jis irgi parodo ar tavo zaizdeleje vyksta uzdegiminiai procesai. Kadangi pas mane irgi igimta, tai citologini dare, bet irgi pirma karta. Butinai pasidaryk.
man gydytoja dar pasiule pasidaryti zarnyno paseli, nes zarnyno bukle gali itakoti, bet pakolkas nieko apie tai nesiaiskinau, nes po vakcino pagerejo, o eisiu vel kovo vidury, nes tipo ta vakcina pilnai suveikia po puses metu smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo xenzy: 08 vasario 2005 - 09:10
Man tai ginekologinės bėdos prasidėjo kartu su nieštumu. Visą nieštumą sirgau pienligę. Nežinau kiek pinigų išleidau ant žvakučių ir tepalų. Po gimdymo gydytoja išrašė kažkokių geriamų vaistų tai pagerėjo, bet galutinai taip man ir nepraėjo. Vis karts nuo karto paniežti. Gydytoja jau nežino kas man yra, o man jau atsibodo pas ją kreiptis ir leisti pinigus ant brangių vaistų, kurie nepadeda. Be to, gimdymo metu ji mane kelis kartus siuntė į šeimos centrą tyrtis dėl visokių bacilų. Pas mane rado kažkokią infekciją, jei gerai atsimenu stafilakoką(nesu tikra, kad taip vadinasi). Ji neišgydoma, o iš kur atsirado irgi nepasakė. Dėl jos man gimdymo metu lašino antibijotikus. Beja tepinėlio ėmimas buvo labai skausmingas ir po to net kraujavau.
Atsakyti
QUOTE(anansi @ 2005 02 07, 22:33)
Na iki šiol problemų per daugiausiai neturėjau, be ta prieš kelias dienas ant vienos iš lytinių lūpų atsirado guzelis, net sakyčiau visas guzas.Taip staiga, iš niekur.Gal kam yra taip buvę?
talonėlį pas gydytoją gavau tik po savaitės,deja.

Kaip tavo tas guzas? Ar nedingo?Man yra taip buve, tai liaukos uzdegimas, liepe det visnevskio tepalu, tai tikrai padejo.
Atsakyti
Na dabar tai jau ir as turiu rimta beda... verysad.gif Pries pora menesiu buvau pas savo ginekologe, nes baisiai maude pilva. Apziurejus pasake, kad pas mane grybelis ir kad nieko cia tokio ( blink.gif ), bet skyre Supplin. Po vaistu sugerimo vel pas ja atejau, sakau kad niekas nepraeina, tai prirase dar kazkokiu antibiotiku (nepaemus net tepinelio!) ir liepe toliau gert Supplin, o prasidejus menesinems pradet gert Harmoneta (kontraceptikus - man itaria policistoze, nors man tie simptomai kazko visai neatitinka g.gif ). Taigi, sugeriau viska, taip pat ir kursa kontraceptiku, tai toookias mmm turejau, kad maniau isprotesiu!!! wacko.gif Seimos gydytoja pasiule vaziuot i Klaipeda.Vakar ir nuvaziavau. Pasirodo baisiai stiprus uzdegimas, tipo labai uzleistas, kairej pusej sukietejimas, del ko galima ir nevaisingai tapti! fear.gif Priskyre antibiotiku Unasyn, Trichopol bei Macmiror zvakuciu, po vaistu kursu sake pasidaryt tepineli (vel pas savo pirmaja gydytoja!), damust likusias zarazas, paskui maziausiai tris menesius vartot kontraceptikus ir tik tada bandyt pastot... Pikciausia man tai, kad pirmoji gydytoja patare bandyt pastot (jei nenoriu gert kontraceptiku), nes gimdymas - geriausias vaistas uzdegimams gydyt! Tuo tarpu antroji tik issiziojo - sako, vaikeli, tu taip niekad nepastosi, kai pas tave toooks uzdegimas!
Tai va, nelabai zinau kiek is tikruju tai rimta, bet tikiuosi kad viskas bus gerai mirksiukas.gif
Atsakyti
Tiesa, gydytoja liepe ir vyrui nueit pas urologa issitirt - tipo gal cia pas ji kokia zaraza (nors jo istikimybe tikiu 110 %, be to jis niekuo nesiskundzia). Tai jis manes ir klausia, o kas tas urologas. Tai sakau, tas pats kaip kad ginekologas, tik tiek kad jis vyriskas bedas gydo - lytiniu organu problemas, slapimo taku ir t.t. Tai jis - aaa, nu vienu zodziu, pimpalinis? blink.gif doh.gif Nu kad zvengiau - ale tikrai tiksliai pasake! biggrin.gif thumbup.gif Megsta jis kartais durneliu apsimesti vien tam kad mane pralinksmintu... biggrin.gif Tikiuosi jam ten nieko skaudziai nedarys, nes bailiukas jis pas mane del daktaru doh.gif biggrin.gif
Atsakyti
Aciu labai uz palaikyma! Jauciuos siam forume kaip geru draugiu rate, kur tuoj atsiras kas patars, kas paguos ar patirtim pasidalin... console.gif

Tikrai, o kaip vyrus tiria, kad jie sitaip bijo? Negi jiems daro kazka baisiau nei mums? g.gif Ir siaip, manau teisinga nuomone yra, kad visi vyrai daktaru bijo kaip vaikai - jiems jau adata pamacius silpna daros... biggrin.gif
Atsakyti
iki nėštumo apturėjau uždegimą. kokį nepamenu, tik pamenu kad naktį nuo skausmo eidama į wc nualpau. kaip gydė irgi nepamenu. musiet antibijotikais, tap pat siūlė kontraceptikus. bet aš jų atsisakiau, nes vis svajojau apie nėštumą. praėjus 5 mėnesiams aš pastojau.
pagimdžiau. ir po 2 mėnesių. bac - man vėl gimdos uždegimas. nu kadangi negaliu skausmuose voliotis, o reikia prižiūrėti dukrytę, tai gėriau ir antibijotikus ir kontraceptikus. geriamieji antibijotikai skausmo nenuėmė, tad teko badyti veną. nuo to viskas thumbup.gif dabar mečiau KT, galvojom su vyru pasisaugosim kaip nors kitaip (visą gyvenimą aš kovojau su ginekologe dėl hormonų - nu nenoriu aš jų sad.gif ). baigiau gerti ir vėl gimdos uždegimas cry.gif net atsisėsti normaliai be skausmų negaliu cry.gif
gydausi. išrašė Nimesil miltukų nuo skausmo ir.... kontraceptikus.
dabar aš pagalvojau, jei geri KT, taigi ten mmmm iššaukia būtent KT, kiaušidės nedaro savo darbą, jos "miega". o kai vėl mesiu KT, tai ką ir vėl man uždegimas bus cry.gif
Atsakyti