Na dabar tai jau ir as turiu rimta beda...

Pries pora menesiu buvau pas savo ginekologe, nes baisiai maude pilva. Apziurejus pasake, kad pas mane grybelis ir kad nieko cia tokio (

), bet skyre Supplin. Po vaistu sugerimo vel pas ja atejau, sakau kad niekas nepraeina, tai prirase dar kazkokiu antibiotiku (nepaemus net tepinelio!) ir liepe toliau gert Supplin, o prasidejus menesinems pradet gert Harmoneta (kontraceptikus - man itaria policistoze, nors man tie simptomai kazko visai neatitinka

). Taigi, sugeriau viska, taip pat ir kursa kontraceptiku, tai toookias mmm turejau, kad maniau isprotesiu!!!

Seimos gydytoja pasiule vaziuot i Klaipeda.Vakar ir nuvaziavau. Pasirodo baisiai stiprus uzdegimas, tipo labai uzleistas, kairej pusej sukietejimas, del ko galima ir nevaisingai tapti!

Priskyre antibiotiku Unasyn, Trichopol bei Macmiror zvakuciu, po vaistu kursu sake pasidaryt tepineli (vel pas savo pirmaja gydytoja!), damust likusias zarazas, paskui maziausiai tris menesius vartot kontraceptikus ir tik tada bandyt pastot... Pikciausia man tai, kad pirmoji gydytoja patare bandyt pastot (jei nenoriu gert kontraceptiku), nes gimdymas - geriausias vaistas uzdegimams gydyt! Tuo tarpu antroji tik issiziojo - sako, vaikeli, tu taip niekad nepastosi, kai pas tave toooks uzdegimas!
Tai va, nelabai zinau kiek is tikruju tai rimta, bet tikiuosi kad viskas bus gerai