Tas ir svarbiausia kad jokiu grybeliu man neranda, nei kitokiu ligu, tik uzdegima vis
Durniausia kad vis ishrasho vaistus nuo uzdegimo, sunaudoju juos, ir po to tyrimo nebepadaro
kazkokia nesamone. Tipo suvartojai vaistus ir jau sveika
Niu nieko, persikeliau i Vilniu, ti reiks kitos ginekologes ieshkotis.. gal bus geresne

Niu nieko, persikeliau i Vilniu, ti reiks kitos ginekologes ieshkotis.. gal bus geresne

Del uzdegimo taip pat butina pasidaryti paseli. man dare ir nustate, kad du mano anksciau naudoti vaistai (beje sunkus antibiotikai) tom uzdegimo bakterijom mazai veiksmingi! Man irgi vis atsinaujindavo...
Pasėlis- tai kai paima tu bakteriju- kas tai beburtu, ar uzdegimines (nes uzdegimas turi savo bakterijas, tik jos buna skirtingos), ar candida ar kitos. Tai va jas paskui ,,augina", isskaido i grupes ir veikia kiekviena grupe atskirai vis kitokiais vaistais. Taip nustato kokiems vaistamas jos labiausiai pasiduoda. Tiek ziniu

Nepamenu kiek tiksliai kainuoja, manau ne daugiau 50 litu.
QUOTE (Aga @ 2004 07 06, 01:59) |
Man ir irgi jei ne tas tai tas.Tai koks uzdegimas nedidelis,tai ureaplasmoze rado,po jos pienlige ir taip be galo...... |
Merginos, prisijungiu ir as prie jusu komandos. Ir as lakstau pas ginekologe minimum karta i du men. ir pas mane - tai pienlige, tai slapimo pusles ir taku problemos, visokie nieztejimai, perstejimai ir pan. Buna, kad nieko blogo neranda, nors realiai jauciuosi blogai, jauciu kazkokius nepatogumus toje vietoje. Su drauge, kuriai panasios problemos, nusprendem, kad gal cia tikrai del prezervatyvu? nes kol nesilmyliu, viskas OK. dar problemos atsiranda pasalus kojas. O pries tai naudojau KT, problemu buvo tiek pat.
dabar pasidariau slapimo paseli ir onkocitologini tyrima. Atsakymai rytoj.
Man irgi dažnai kartojasi įvairūs uždegimai. Gydytoja sako, kad aš iki galo neišsigydau(gėrė vaistus ir vyras). Po antibiotikų kurso būtina stiprinti imunitetą, kd organizmas pats toliau kovotų su liga. Vitaminų gerti negaliu, o heomopatinų gerti neturiu kantrybės, tai išrašė brangokų papildų. Dar viena bėda, kd užkietėję viduriai, o gydytoja sakė, kd gali būti tai susiję.
Del prezervatyvu pritariu- man irgi visos bedos susije su seksu. Siaip ginekologai pataria naudoti tokiu atveju nelateksinius prezervatyvus, bet tokiu prekyboje nera. Pasaka be galo. O tableciu gerti nesinori. Taip vat ir tesiasi bedos, uztai ir sakau kad gal reikia pagimdyti ir viskas baigsis, juk taip buna.

Merginos, ir as jungiuos prie jusu. Ir man tos problemos vis nesibaigia, tai pienlige, tai uzdegimukas, tai tas , tai tas lyg uzburtas ratas.
Dabar naudojau mirror (ar kazkaip panasiai vadinasi) zvakutes, lyg viskas ir susitvarke, bet va kai tik naudojam prezervatyvus, tai taip man ir nemalonus jausmas tiek santykiu metu tiek po ju. Tai galvoju, gal pradet kontraceptines tabletes gerti, gal viskas tuomet susitvarkys. Bet ar gali tam tureti itakos tik prezervatyvai?????

Jei alergiska lateksui, gali buti. Visu pirma prezervatyvus reikia naudoti be tokio ingrediento kaip nonoxynol-9, jis labai suerzina alergiskus zmones.
Gal ir siaip organizmas nepriima/ netoleruoja sekso kaip pasalines intervencijos i savo aplinka, nors butu nelogiska, juk moteru paskirtis yra gimdyti...
Gal ir siaip organizmas nepriima/ netoleruoja sekso kaip pasalines intervencijos i savo aplinka, nors butu nelogiska, juk moteru paskirtis yra gimdyti...

QUOTE (Sypsenaa @ 2004 07 21, 05:53) |
Merginos, ir as jungiuos prie jusu. Ir man tos problemos vis nesibaigia, tai pienlige, tai uzdegimukas, tai tas , tai tas lyg uzburtas ratas. ![]() |
Tos problemos gali priklausyti ne tik nuo taves, bet ir nuo vyro. Galit netiketi, bet man paciai taip buvo, su ankstesniu draugu irgi buvo nesibaigiantys gydymai, o su dabartiniu vyru - jokiu problemu