Įkraunama...
Įkraunama...

Nesibaigiančios ginekologinės problemos

As tai irgi vargdavau su tokiom problemom - ziurek praeina menuo, du - ir vel tas pats. Bet viena syki nuejau i vaistine ir vaistininke man patare pavartoti vietines tabletes "Klotrimosol" (6 tabletes, bet butinai reikia suvartoti visa kursa, nors simptomai ir isnyktu greiciau). Tabletes yra daug veiksmingesnes uz zvakutes - pati ne vienoj vietoj skaiciau. Kaina - apie 12-13 Lt. Bet norint kad gydymas butu veiksmingas, reikia gydytis abiems partneriams, nes grybelis lengvai perduodamas. Ta pati vaistininke dave vyrui isgert 2 tabletes (tik nepamenu pavadinimo). Zodziu nuo to karto dar tas parazitas grybelis nebuvo apsilankes... thumbup.gif ...nusispjausiu 3 kartus... rolleyes.gif O praejo jau gal daugiau nei metai. O Nistatinas, kaip mano gydytoja sako, is tikruju grybelio negydo - na tik kazkiek pristabdo. Paprasciausiai gerai vaistu rinkoje yra isitvirtines (man jis irgi nebuvo veiksmingas). Tiesa, dar tuo paciu atsisakiau ir sintetiniu kelnaiciu, ir stengiuosi reciau kasdieninius iklotus detis - nes tai tikras "rojus" grybelio suvesejimui. Be to nebevartoju antibiotiku. Arba jei tenka vartot, profilaktiskai ta pati Nistatina geriu. Ir viskas buna OK. Gal ir jums kuriai tai pades atsiratyt to nelemto grybelio. Sekmes! thumbup.gif
Atsakyti
Maksties uzdegimas gali but del prezervatyvu, tiksliau del lubrikantu, nuo salduminu, grybas megsta saldzia terpe, del silpnos imunines sitemos, nuo atibiotiku ir t.t.
cia pasiskaitysit daugiau:
http://www.sveikas.l...&id2=24&linkID=
man padejo nezinau tiksliai kas ar gerosios bakterijos ar vitaminai imununei sitemai. vitaminus imuninei tai geriau rusisku "Cigapan" atrodo taip vadinasi, o gerasias bakterijas dar ir dabar naudoju tai "Vagisan" arba "Vagilak" irgi jei neklystu pavadinimu tiksliai nepamenu. bet vaistinej tai jos tikrai zino. Karamba tau gali but kaisidziu uzdegimas arba su zarnynu kas nors, nueik pas gydytoja, kad paskui velu nebutu ir nelauk nieko, ciuozk tiktai kuo greiciau
Atsakyti
Karamba> panasu i uzdegima. Butent skauda kairi sona ir maudzia pilvo apacia, kaip per menesines. Gali pasiskaityti apie kolpita ir dar kazkoki ten uzdegima, ar panasu. Nieko tragisko, bet tu geriau labai nedelsk ir tiesiu taikymu pas ginekologe wink.gif
beje jei buna ir maksties uzdegimas (nors jie nebutinai eina kartu), tai tuomet jausmas (ir vaizdas) panasus kaip per pienlige.

O del geruju bakteriju tai geras, nezinojau kad joms galima kazkokius preparatus naudoti, butinai pabandysiu! smile.gif

Ir klausimukas sergancioms pienlige- kaip daznai ji jums kartojasi?
Atsakyti
QUOTE (Varna @ 2004 07 21, 08:01)
Jei alergiska lateksui, gali buti. Visu pirma prezervatyvus reikia naudoti be tokio ingrediento kaip nonoxynol-9, jis labai suerzina alergiskus zmones.
Gal ir siaip organizmas nepriima/ netoleruoja sekso kaip pasalines intervencijos i savo aplinka, nors butu nelogiska, juk moteru paskirtis yra gimdyti... wink.gif

Sveikos,

Na vakar pirma karta nusipirkau prezervatyvu be nonoxynol-9, ir, kad tik nepriskalbeciau, viskas OK. tai gal cia tie Lifestyle balti dare visokias nesamones.

O del KT vartojimo, as esu girieztai pries, jei jas norite naudoti ne gydomaisiais, o tik saugojimosi tikslais. Pati geriau 6 metus, bet del cisteliu, viskas buvo OK, bet neseniai krutyse aptiko sustandejimus...Ir, speju, kad cia nuo KT. Taip kad ir jos prie gero nepriveda:)
Atsakyti
As zinau, kad per visas pienliges myletis negalima. Bet va man iskilo toks klausimas: gydytoja israse zvekuciu ir tableciu, jas suvartojau ir sake ateiti tik po poros menesiu. Tai zinok, ar pas mane ten jau viskas susitvarke, ar ne. blink.gif Ir ar galima dabar myletis ir ne. blink.gif KAs bus jei pradesiu?????

Varna, del pienliges kartojimosi tai ji man daznai - kas du, tris menesius. Nors man atrodo, kad as jos iki galo neissigydau. sad.gif
Atsakyti
QUOTE (Žmona @ 2004 07 21, 12:42)
Normalūs lytiniai santykiai irgi sutvarko daug ginekologinių problemų iš patirties irgi pastoviai būdavo tai uždegimas tai tas tai anas, bet po santuokos jau 3 metai neturiu jokių bėdų, net dabar kai patapau nestuke.gif , pati stebėjausi visi tyrimai geri thumbup.gif nei užsdegimukų nei nieko smile.gif

Tikiu, kad padeda. Bet vienas ginekologas man isaiskino, kad kai moteris pradeda gyventi lytini gyvenima, per du metus turi pagimdyti vaika, nes moters organizmas pasikeicia ir pasiruosia priimti leliuka. Ir jis tiesiog reikalauja to, kam yra skirtas. Jei vaikucio nera, tai ir problemytes visokios prasideda.
Atsakyti
Turėjau ir aš tą "džiaugsmą" beveik kas mėnesį. Visokios žvakutės ir difliukanai padėdavo tik tam kartui. Gydytoja net ieškojo cukraus kraujyje (pasirodo ir tai turi įtakos). Galiausiai nusipirkau gelį - lubrikantą, kuris ne tik drėkina makštį, bet ir kaip antiseptikas. Po prausimosi pasitepu juo ir jau kokie 5 mėn. vaistų negeriu. Tiesa, pastebėjau, kad dar turi įtakos kasdieniai įklotai. Dabar naudoju tik "oldais".
Atsakyti
Laba deina ,mergaitės. Aš ką tik nuo "samalioto" Kadangi seniai jau buvau beskraidžiusi(gal porą meteliu), tai dyyydelės bėdos užpuolė. Susinervinau juodai, nes tiksliai taip ir neišsiaiškinau kas man yra. Problema tame, kad mano makštyje rado kirmelių kiaušinėlių.Ir ne spalinių. Gydytoja sakė, kad nieko tiksliai nepasakė , tik tiek, kad jšisw reiškinys dabar labai plinta. Liepė man pasidaryti toksikorozės tyrimą( taip paaiškės, ar nėra mano organizme daugiau tų kirmėlių židinių). Prirašė man įvairių vaistų( geriam kartu su vyru saujom), žvakučių.
Sako, kad tų parazitų lervučių gali atsirasti paprastu būdu- tiesiog įv. gyvūnai jas nešioja. Ale kad aš nekontaktavau su gyvūnais biggrin.gif
Žinokit, tikrai panikuoju. juodai.*****, nei jokio grybo, nei pienligės- o dabar, še tau-KIRMELĖS.
Atsakyti
QUOTE (Sypsenaa @ 2004 07 21, 14:01)
Zmona, pasakyk man, tik kaip besiruosianciai tuoktis ka tu turejai omenyje sakydama normalus lytiniai santykiai? Turi omenyje reguliarus ar kokie? unsure.gif

Turėjau uomeny, kad moteris ne tik susijaudina, bet ir patiria orgazmą, susijaudinimai ir nepasiekimai malonumo žadina uždegimų atsiradimus tai jau tikrai.
Tarkime mes "tai" visada pasiekiame kartu kadangi vyras labai stengiais, na ir turi stengtis laugh.gif

abar tai jau nepatiriu nieko nes negaliu atsipalaiduot o ir po to kai sužinojau, kad nestuke.gif , mylėjomės 2 kartus , bijau nes rizikingas laikas, na paskui gal viskas bus ok smile.gif
Atsakyti
QUOTE (Sfinxute @ 2004 07 21, 14:33)
QUOTE (Tekila @ 2004 07 21, 11:37)
Laba deina ,mergaitės. Aš ką tik nuo "samalioto" Kadangi seniai jau buvau beskraidžiusi(gal porą meteliu), tai dyyydelės bėdos užpuolė. Susinervinau juodai, nes tiksliai taip ir neišsiaiškinau kas man yra. Problema tame, kad mano makštyje rado kirmelių kiaušinėlių.Ir ne spalinių. Gydytoja sakė, kad nieko tiksliai nepasakė , tik tiek, kad jšisw reiškinys dabar labai plinta. Liepė man pasidaryti toksikorozės tyrimą( taip paaiškės, ar nėra mano organizme daugiau tų kirmėlių židinių). Prirašė man įvairių vaistų( geriam kartu su vyru saujom), žvakučių.
Sako, kad tų parazitų lervučių gali atsirasti paprastu būdu- tiesiog įv. gyvūnai jas nešioja. Ale kad aš nekontaktavau su gyvūnais biggrin.gif
Žinokit, tikrai panikuoju. juodai.*****, nei jokio grybo, nei pienligės- o dabar, še tau-KIRMELĖS.

Siaubas blink.gif o buvo kokiu nors keistu pojuciu? ta prasme, skaudejo, niezejo ar dar ka?

na, dieną prieš konsultaciją aš kažkaip blogai psijaučiau:lyg toks mažas niežuliukas, perštuliukas, bet nieko ypatingo. Ryte įie nemalonūs pojūčiai sustiprėjo tai ir nudūmiau "paskraidyti". Gydytoja atliko tepinėlio tyrimuką ir nuosprendis aiškus- pas mane kūne- antikūniai.Beje, gydytoja dar apibarė, kad taip ilgai kenčiau ir neapsilankiau, nes visą tai gerokai įsisenėja. Bet aš tikrai nieko blogo anksčiau nejaučiau huh.gif
Man čia didelė pamoka už dviejų metų nesilankymą pas ginekologą.
Atsakyti
QUOTE (Žmona @ 2004 07 21, 14:26)
Turėjau uomeny, kad moteris ne tik susijaudina, bet ir patiria orgazmą, susijaudinimai ir nepasiekimai malonumo žadina uždegimų atsiradimus tai jau tikrai.

Na, po tokios teorijos, as jau seniai turejau but uzvertus kanopas nuo visokiu uzdegimu ir kitokiu ginekologiniu nesklandumu, bo kas yra orgazmas esu skaiciusi tik teoriniuose vadoveliuose apie seksa (ir dar uz miegamojo duru). Bet esu svari. Uzdegima esu turejusi viena karta gyvenime, pienlige tik antro nestumo metu.
Atsakyti
Man taip pat pastoviai būdavo pienligė. Prieš pora metų buvau susirgusi labai bjauria virusine liga, po kurios vos kojų nepakračiau blink.gif Žodžiu 8sav. buvau "valgydinama" vien antibijotikais ir be galo stipriais. Po ligos daugiau nei du metus man buvo ramu, nesikartojo pienligė. Kai pastojau ir buvau septintame mėn. vėl atsirado. unsure.gif Nuo tada ir vėl mane nuolat kankina šis košmaras mad.gif Kai nueinu pas gydytoją, sako, nebūk tokia švaruolė, mažiau prauskis dry.gif Na aš ir prausiuosi tik vandenėliu, bet kartais atrodo, kad nuo paketu man šios staigmenėlės, nors ir buvau pakeitusi ne vienus, tačiau.... sad.gif
Atsakyti