Įkraunama...
Įkraunama...

Nesibaigiančios ginekologinės problemos

Kelnaites nesioju tik medvilnines,
stringus ITIN retai,
tamponus naudoju ITIN retai,
kasdieniniu iklotu nenaudoju,
miegu nuoga,

bet... tos problemos manes neapleidzia!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! cry.gif Nezinau ka daryti. verysad.gif Liepsnele, tokius patarimus girdziu ne karta, ju laikausi, bet.... Ka daryti?????????????????????????????????????????? cry.gif cry.gif cry.gif
Atsakyti
QUOTE(Sypsenaa @ 2005 06 14, 15:35)

bet... tos problemos manes neapleidzia!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!  cry.gif Nezinau ka daryti.  verysad.gif Liepsnele, tokius patarimus girdziu ne karta, ju laikausi, bet.... Ka daryti??????????????????????????????????????????  cry.gif  cry.gif  cry.gif

sorry, kad tik dar kartą pakartojau žinomus dalykus.
O kaip maisto racionas? Daug saldaus vartoji?
Kiek dažnai tavo problemos kartojas?
Gali būti ir taip apsireiškianti alergija.
Atsakyti
Noriu pasisakyti del AIDS centro, visada ten darausi visus tyrimus ir konsultuojuosi su ten dirbancia puikia daktare. Jie turi galinga aparatura, atsakymai buna labai greitai. Ir kainos mazesnes. Kam eiti i kitas klinikas, permoketi ir laukti, nes daznos klinikos veza tirti i ta pati AIDS centra.
Atsakyti
Su kuria gyd ten konsultuojiesi (Aids centre)?
Atsakyti
gyd. Ruta, kiek zinau, ji viena ten konsultuoja moteris.
Atsakyti

Labukas visoms 4u.gif

Net akis iskaudo kol viska perskaiciau,turiu ir as tokia viena problemele,gal kuriai taip pat buvo,pasidalinsite savo patirtimi g.gif

Ginekologe po tepinelio tyrimu rado Vaginoze,israse gerti gan stiprius antibiotikus ir kartu naudoti zvakutes,po gydymo kurso is karto aplanke mesnesines,po ju nuejau pas gydytoja kad pakartotu tepinelio tyrima.
Ir ka jus manote,ogi tepinelio atsakymas buvo lygiai toks pats,kaip darytas pirma karta,net ji pati isizziojo.
Zodziu atrodytu kad visikai vaistu jokiu negerta ir neneaudotos zvakutes,susinervinau baisiausiai,iseina taip kad as atspari tiems vaistams.
Ir vel israse antibiotiku ir zvakuciu,zvakutes aisku tokios pacios,nes uz jas stipresniu jau nera.
Zodziu pasidalinkite savo patirtimi,ar kuriai nors buvo taip,kad tyrimai lygiai tokie patys kaip ir pries gydyma unsure.gif
Atsakyti
Anot mano ginekologes, nera vienigos nuomones, ar reikia gydyti bakterine vaginoze. Ji gydoma tik tuo atveju, jei paciente skundziasi. O, kad pasveiksi po gydymo, irgi nera garantijos. Tiesiog bando viena, o jei tas nepadeda, tai kita. Ir nezinau kas blogiau, ar isskyros (kuriu pagausejimas normalus stresu atvejais tarkim), ar organizmo alinimas nepadedanciais antibiotikais. Kyla mintis, kad israso vaistukus tik tam, kad kazka israsyti... Tingiu dabar skaityti visa tema, bet ankstesne buvau pervertus nuo A iki Z, ir pasveikimo atvejo neaptikau... deja g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rusne: 02 liepos 2005 - 16:17
QUOTE(rusne @ 2005 07 02, 18:11)
Tingiu dabar skaityti visa tema, bet ankstesne buvau pervertus nuo A iki Z, ir pasveikimo atvejo neaptikau... deja  g.gif

As tai tos nuomones,kad jos vaistus israso pradzioje is tos serijos,kur joms kaip ir liepta vaistu platintoju,na o jeigu nepadejo,tai tada jau skiria kitus,joms patcioms daugiau ar maziau zinomus.
Na as taip pat skaiciau sia tema,ir kazkaip pastebejau kad moterys del grybelio nuolat pasikartojancio skundziasi,o vaginoze kaip ir galima isgyditi.
Atsakyti
Merginos, man reikalinga Jūsų skubi konsultacija. Net neturėjau laiko perskaityti visų straipsnelių, taigi, jei ką pakartosiu, atsiprašau blush2.gif
Stuacija: mano draugei 23-eji, turi 2 metukų dukrytę ir krūvą problemų. O prie jų ir tai, kad prasidėjo rimtas kraujoplūdis. Kiek supratau iš jos žinučių kad net į ligoninę greitoji vežė, bet ji nesigulė nes namuose laidotuvės. Diagnozavo kiaušidžių uždegimą ir sutrikusią hormonų veiklą ar kažkaip panašiai (ligoninė rajono, ne miesto). Plius už savaitės ji išvažiuoja į užsienį, savimi visai nesirūpina cry.gif
Ką man jai patarti, dar manęs kiek paklauso. O aš šioje srityje visai žalia help.gif
Atsakyti
manyčiau draugę tempk pas ginekologę,prirašys visoikių vaistų tai gal ir padės.aišku ji gers juos.

pas mane irgi buvo kiaušidžių uždegimas,tai gėriau kažkokius vaistukus ir žvakutes vartojau.padėjo.bet tik kojas pašalu ar nereikia nė to ir taip atsiranda ir grybelių visokių ir šiaip problemų.nesenai atradau žolelių arbatą nuo gimdos ir jos priedų užegimų (taip ir vadinasi),tai kai pajaučiu kokį negeruma iš kart pageriu jos.kaip ir padeda.dabar vėl kažkokie neramumai prasidėjo,tai ryt eisiu pas daktarę,tikriausiai vėl ką ras cry.gif
Atsakyti
Help! Reikia patarimo. Tai labai asmeniska, bet gal kam taip buvo. Pasimylejau su vyru ir pamaciau krauja (greiciausiai is maksties). Menesinems ne laikas. Kita diena kaip niekur nieko, jokio kraujo. Naudoju kontraceptini pleistra. Viskas ok. Kas tai galetu buti? Artimiausiu metu nera galimybes apsilankyti pas ginekologa.
Dekui.
Atsakyti
QUOTE(Izidora @ 2005 07 18, 11:39)
Help! Reikia patarimo. Tai labai asmeniska, bet gal kam taip buvo. Pasimylejau su vyru ir pamaciau krauja (greiciausiai is maksties). Menesinems ne laikas. Kita diena kaip niekur nieko, jokio kraujo. Naudoju kontraceptini pleistra. Viskas ok. Kas tai galetu buti? Artimiausiu metu nera galimybes apsilankyti pas ginekologa.
Dekui.

Man tai nebuvo ir tikrai nezinau ka tau patarti ir pasakyti, bet si klausima gali uzduoti konsultaciju skyrelyje ginekologei, gal ji tau kazka pasakys.
Atsakyti