Na as jau kazkada rasiau, kad pastoviai lankausi pas ginekologa del visokiu bedu, dazniausiai, aisku, del pienliges. Kartojasi mazdaug kas menesi...Priezastys taip ir neaiskios.
Na ir dar vienas dalykas nutiko. Ejau pas ginekologe uzusienyje, ji be grybelio, surado ir bakterija - tipo bakterine vaginoze, israse antibijotiku. Na sugeriau juos. Klausiau priezasties - atsake, kad neaisku, nera istirta.
Grizusi kaledoms i gimtine, nuejau pas savo ginekologe. Padare reikiamus tyrimus, tipo viskas OK. Pasakiau, kaip man aptiko bakterine vaginoze, liepe gerti antibus ir paklausiau, ar ji gali istirti mane del sitos ligos, ar ji praejo. Tai liet gydytoja sake, kad lietuvos gydytojai negydo sios ligos, tipo ja turi kiekviena moteris...Na patikejau...Skirtingi metodai.
Na uz menesiuko man apziura vel JAV. Nueinu, padaro tepineli ir vel randa ta pati - gryba ir ta prakeikta bakterija - bakterine vaginoze...Ir vel skiria antibus nuo jos...Vat ir susimasciau...Kaip cia taip yra? Gal kam yra taip buve, kazkuri turite sia liga ir kaip jus gydo, jei gydo. Ir patikedama savo iilgamete gydytoja, nusprendziu, kad antibijotiku negersiu, patikesiu, kad sia bakterija visos moterys turi ir ji negydoma...
Tad lauksiu jusu nuomoniu...
Vargas mums, moteriskems