Įkraunama...
Įkraunama...

Nesibaigiančios ginekologinės problemos

Kažkur skaičiau kad tai gali būti nuo gimdos kaklelio žaizdelės.. Ale ką daryti tai nžnau g.gif
Kai tik galėsi iškart pas gydytoją!
Atsakyti
Izidora, man tai asmeniskai nera buve. Bet mano draugei lytiniu santykiu metu irgi kartais pasirodydavo kraujas. Nuejus pas gydytoja paaiskejo, kad tai nuo gimdos kaklelyje esancios zaizdeles.
Atsakyti
Skaičiau skaičiau ir aš jūsų bėdas.. bet vietoj to, kad pasiguosčiau, dar liūniau pasidarė, nes nerandu, kad kuri nors išsikapsčius būtų sad.gif
O aš jau baigiu prarasti viltį.. Apie balandžio mėn atsirado perštėjimas. Gydė pradžioj antibiotikais, paskui kitokiais, ir geriamais, ir žvakutėm. Nepadėjo. Nusiuntė visokių tyrimų darytis tada (ir dėl chlamidijų, ir pasėlį, ir tepinėlius įvairiausius), na ir ką.. visi rodo, kad man viskas tvarkoj.. o ten jau taip jautru, kad net prisiliest negaliu. Apie lytinius santykius iš viso nė minties nėra. Ir tą visų išgirtą brangųjį Citrosept'ą išbandžiau, bet niekas nepasikeitė.. Gal turit kokių idėjų? Išprotėsiu tuoj nuo tokios savijautos.. nenoriu, kad tai tęstųsi visą gyvenimą.. sad.gif((
Atsakyti
Sveikos merginos 4u.gif
pas mane taip pat su tom moteriskom bedom nesimato pabaigos, tai pienlige metu metus kamavo, o po to du negimdiniai, itariu, kad del tos bjaurasties pienliges men ir kiausintakiai menkai praeinami tapo, nes kai ja susirgau, buvau jauna, durna, gydytis nemokejau, tai ji man menesiu menesiu nepraeidavo verysad.gif
Dabar su metais ateina patirtis, tai jau ne taip daznai man ta zaraza uzeina rolleyes.gif
Bet kai pagalvoju kokie kryziaus keliai laukia norint susilaukti nors vieno leliaus, tai net silpna pasidaro, oi merginos, sunki musu dalia verysad.gif
Atsakyti
Na as jau kazkada rasiau, kad pastoviai lankausi pas ginekologa del visokiu bedu, dazniausiai, aisku, del pienliges. Kartojasi mazdaug kas menesi...Priezastys taip ir neaiskios.
Na ir dar vienas dalykas nutiko. Ejau pas ginekologe uzusienyje, ji be grybelio, surado ir bakterija - tipo bakterine vaginoze, israse antibijotiku. Na sugeriau juos. Klausiau priezasties - atsake, kad neaisku, nera istirta.
Grizusi kaledoms i gimtine, nuejau pas savo ginekologe. Padare reikiamus tyrimus, tipo viskas OK. Pasakiau, kaip man aptiko bakterine vaginoze, liepe gerti antibus ir paklausiau, ar ji gali istirti mane del sitos ligos, ar ji praejo. Tai liet gydytoja sake, kad lietuvos gydytojai negydo sios ligos, tipo ja turi kiekviena moteris...Na patikejau...Skirtingi metodai.
Na uz menesiuko man apziura vel JAV. Nueinu, padaro tepineli ir vel randa ta pati - gryba ir ta prakeikta bakterija - bakterine vaginoze...Ir vel skiria antibus nuo jos...Vat ir susimasciau...Kaip cia taip yra? Gal kam yra taip buve, kazkuri turite sia liga ir kaip jus gydo, jei gydo. Ir patikedama savo iilgamete gydytoja, nusprendziu, kad antibijotiku negersiu, patikesiu, kad sia bakterija visos moterys turi ir ji negydoma...
Tad lauksiu jusu nuomoniu...
Vargas mums, moteriskems doh.gif
Atsakyti
Kate25 man panasiai tik man ne vaginose bet su bakterijom kovoju jau 8 menesius doh.gif gun_bandana.gif .Po nesivystancio nestumo viskas prasidejo ,rado E.COLI ,issigydziau pasidariau paseli rado stafilokoka issigydziau pasidariau paseli vel rado jau strepptokoka doh.gif . baisu baigiu uzdust nuo antibjotiku. dabar vel geriu vaistus po savaites darysiu paseli .ir galvoju kokia dabar islys bacila g.gif
Atsakyti
O kas cia per E.Coli, pirma karta girdziu tokia?

Atsakyti
O kas cia per E.Coli, pirma karta girdziu tokia?

cia mes ja visi turim sita bakterija ji yra zarnyno bacila, bet kai ji pasidaro patogenine ja reikia gydyt. verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(LiLdvl @ 2005 08 31, 18:38)
Skaičiau skaičiau ir aš jūsų bėdas.. bet vietoj to, kad pasiguosčiau, dar liūniau pasidarė, nes nerandu, kad kuri nors išsikapsčius būtų sad.gif
O aš jau baigiu prarasti viltį.. Apie balandžio mėn atsirado perštėjimas. Gydė pradžioj antibiotikais, paskui kitokiais, ir geriamais, ir žvakutėm. Nepadėjo. Nusiuntė visokių tyrimų darytis tada (ir dėl chlamidijų, ir pasėlį, ir tepinėlius įvairiausius), na ir ką.. visi rodo, kad man viskas tvarkoj.. o ten jau taip jautru, kad net prisiliest negaliu. Apie lytinius santykius iš viso nė minties nėra. Ir tą visų išgirtą brangųjį Citrosept'ą išbandžiau, bet niekas nepasikeitė.. Gal turit kokių idėjų? Išprotėsiu tuoj nuo tokios savijautos.. nenoriu, kad tai tęstųsi visą gyvenimą.. sad.gif((

labai daznai taip atsirnada nuo ilgalaikio kontraceptiku vartojimo. tokiu atveju tenka ju atsisakyti ir pavartoti imunitete stiprinanciu papildu. sako labai gerai ryklio kremzliu ir nakvisos aliejaus pavartoti.
na viena drauge tai gere tabletikes, kur karta per men. isgerti reikia ( apie 25lt viena kainuoja), 3kart sugere ir dar vyrui dave paskutini kart ir viskas susitvarke. nesiskundzia jau 4metai. kitai gi, tas citroseptas padejo, ji ji gere ir praskalavimus daresi.
siaip nuo visokiu negalavimu, reiktu pasikonsultiuoti su hemeopatais
Atsakyti
Sveiki,

saziningai perskaiciau beveik 2 metus trunkancius paplepejimus g.gif
atrodo kad ramiau nei kiek nepasidare. Galvojau kas perskaiciusi koki stebukla atrasiusi, bet nieko-pas visas bedos tos pacios, gydymo ilgumas neispasakytas ir tai nelabai optimistinis.
Mano situacija panasi, pries pusmeti nuo menko uzdegimelio (taip sake gydytoja) sugeriau antibiotikus. Vat tada ir prasidejo....Kiek vaistu, zvakuciu naudota, kiek tyrimu daryta, kiek pinigu islesta net baisu ir galvoti. Tyriausi ir pati ir vyras (kuo jis nelabai jau dziaugesi) bet pabaigos vis nera-nera jokio uzdegimo sukelejo. Tik dabar esu nusivylusi tradicine medicija, tai nebegeriu jokiu cheminiu vaistu, pradejau netradicines medicinos gydymo budais naudotis. Gal pavyks? Bet labai daug laiko ir pinigu tam skirti reikia-dabar jau organizma isvaliau, tam reikojo 2 menesiu, o dabar visokiausiu papildus ginekologines bedas naikincus geriu. Lyg ir gereja, bent jau isskyru,baisaus niezejimo pavyko atsikratyti (tfy tfu tfu), bet ka daryti su kvapu cool.gif per kiekvienas menesines, atrodo kad kas desimt minuciu eiciau praustis.
Atsakyti
na ir as noriu pasidalinti savo patitim del zarazu.
Esu dar jauna, dar negimdziau, ir gyvenime nesuvalgiau nei vienos KT. nevalgau saldumynu, prausiuosi su spec. priemone tik karta i diena, maitinuiosi gerai, nevartoju jokiu antibiotiku. pienlige ir grybelis pas man atsirado nuo organizmo issekimo. va buvo mane pamirses porai menesiu, deja, biski pasinervinau ir vel se tau... siauuuuuubas...
Atsakyti
QUOTE(LiLdvl @ 2005 08 31, 18:38)

panasu i Herpes II virusa verysad.gif pabandyk nueit pas dermatovenerologa
Atsakyti