Įkraunama...
Įkraunama...

Nesibaigiančios ginekologinės problemos

Pneles, norejua paklausti ar esate sirgusios kiausides uzdegimu. Gal galit pasakyti kokie simtomai buna? Ir kokius vaistus jums israse? Buciau dekinga smile.gif
Atsakyti
QUOTE(hippy_girl @ 2007 09 10, 21:47)
Gal zinot kokiu zvakuciu ar vaistu nuo tos pienliges?pas ginekologe,kai buvau,tai labai jau brangiu ji man visada priraso.. verysad.gif

as irgi nuo pat paauglystes tai viena beda turiu, tai kita....
pienlige irgi buvo prikibus. brangios kapsules nuo jos...sad.gif
pigiausias kazkada radau - Flucohexal.
man buvonuo antibiotiku ir anksciau vartotu KT. Negeriau ju gal 1,5 metu, bet be ju cistos auga, tad.... Jau pusmetis pakeiciau i kitas, tfutfutfu - viskas chiki.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo uItra: 26 rugsėjo 2007 - 15:40
QUOTE(uItra @ 2007 09 26, 16:38)
as irgi nuo pat paauglystes tai viena beda turiu, tai kita....
pienlige irgi buvo prikibus. brangios kapsules nuo jos...sad.gif
pigiausias kazkada radau - Flucohexal.
man buvonuo antibiotiku ir anksciau vartotu KT. Negeriau ju gal 1,5 metu, bet be ju cistos auga, tad.... Jau pusmetis pakeiciau i kitas, tfutfutfu - viskas chiki.

o man labai padejo vaistas mycomax, reikejo tik 2 kapsuliu. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(kleopatraaa @ 2007 09 25, 11:03)
Pneles, norejua paklausti ar esate sirgusios kiausides uzdegimu. Gal galit pasakyti kokie simtomai buna? Ir kokius vaistus jums israse? Buciau dekinga  smile.gif

pilvo apacios skausmas,iskyros gausios,pulingos,perstejimas,skausmas lytinio akto metu,gydymas antibjotikai nustatomi pagal antibiograma.
Atsakyti
sakykit gal kuri esat susidūrę su trichomono bakterijom?
kas tai yra ir iš kur jos atsiranda g.gif g.gif g.gif
Atsakyti
QUOTE(linukse @ 2007 09 29, 22:59)
sakykit gal kuri esat susidūrę su trichomono bakterijom?
kas tai yra ir iš kur jos atsiranda g.gif  g.gif  g.gif

uzsikreciama lytiskai santykiaujant
Atsakyti
QUOTE(plateau @ 2007 08 21, 17:20)
o man dingo menesnes , gal jau kokio 1.5 men nera, ir jau nujauciu, kad nuo mazai kaloringos dietos, dabar maitinuosi pakankamai, dariausi kraujo tyrima, medziagu jokiu netruksta, geriu vitaminus, gal kas susiduret, galit patarti gal ka, kad pas ginekologa neiti?  4u.gif  blush2.gif

nueik pas ginekologe, parinks KT ir taip issauksi menesines. uzteks tik 1 pakuotes. man padejo, gal ir tau pades
Atsakyti
QUOTE(Jonna @ 2007 09 30, 13:15)
. . Tai jos pasiūlymas buvo tiesiog pralaukti tam tikrą laiką, galima išsiplauti makštį su sodos tirpalu kelis kartus per dieną, ir viskas susitvarkys.

Kokia turetu buti sodos tirpalo koncentracija? Visiskai pritariu, kad tokiu daznu pasiligojimu neturetu buti ir su bakterijomis kunas turetu susitvarkyti pats. Bet kartais jam reiktu padeti...
Atsakyti
QUOTE(Jonna @ 2007 10 04, 17:56)
Aš dėjau šaukštelį sodos į litrą šilto vandens. Labai svarbu kad gerai štirptų soda.  Ir paskui su klizmute tokia gumine ploviau.

Aciu, butinai isbandysiu. As turiu tokia specialia pompute maksciai plauti.
Atsakyti
kiek ilgai galima naudoti tirpaliuką Tantum Rosa?
Atsakyti
sveikos
pasalau vakar---eme vakare mausti pilva....o man tai visokios slapimo pusles uzdegimai buna po pasalimu,,tai palaikiau bonke tarp koju, kojas karstam vandenyje,pusle ant pilvo, ir da coldrex isgeriau...bet va siandien tai pilvas tik sustiprejo. maudzia ne pacioj apacioje (ne taip kaip su pusle esant problemom), o sakyciau per vidury..

geriu medetku arbata, vitamin c, spanguoliu tabletes..
.ko cia dar imtis..patarkite.........bijau kad kas su moteriskais negerai..

aciu.... verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo cawx: 22 spalio 2007 - 11:32
daug ką gerai padarei...dar tinka petražolių nuoviras, jei šlapimo pūslė...
jei moteriški reikaliukai ir nepraeis po kelių dienų, gal nerizikuok ir bėk pas daktarus.
kojas rankas laikyk šiltai...man buvo periodas, kad rankas šaltu vandeniu nusiplovus-imdavo raižyti skausmai
Atsakyti