Įkraunama...
Įkraunama...

Nesibaigiančios ginekologinės problemos

QUOTE (Freja @ 2004 08 06, 01:56)
ohmy.gif ohmy.gif Siaubas....neduokdie tokiu padaru pas save atrasti ohmy.gif ohmy.gif Tekila, o kokius simptomus tu pajutai?

Kad tos kirmeles gyvena mano pilvuke- jokiu simptomu nebuvo. Tiesiog NIEKO.Jei nebuciau apsilankiusi pas gunekologe(tikroji apsilankymo priezastis- sioks toks uzdegimukas), buciau ir toliau maitinusi tas kirmelaites...Beje, jai ju negydai, ju zidiniai gali atsirasti netgi zmogaus plauciuose huh.gif
Dekui dievui, po ilgo ir nuobodaus gydymo kurso jos mane apleido...Aciu dievui.
p.s. nuo siol i kates bei sunis negaliu net paziureti...o mano dukryte taip suniuko nori sad.gif
Atsakyti
Bet pas tave tik kirmeliu kiausineliai buvo, bet ne jos pacios? Juk jos dideles.... blink.gif blink.gif Tai tu nieko nepastebejai, kaip supratau. Sugerei vaistus ir viskas? Nu bet kokiu dyvu buna...siaubas. sad.gif
Atsakyti
QUOTE (Freja @ 2004 08 11, 00:41)
Bet pas tave tik kirmeliu kiausineliai buvo, bet ne jos pacios? Juk jos dideles.... blink.gif blink.gif Tai tu nieko nepastebejai, kaip supratau. Sugerei vaistus ir viskas? Nu bet kokiu dyvu buna...siaubas. sad.gif

Jap, tik kiausineliai. Kiek skaiciau, tai tos kirmeles nerasiseles(apvaliosios askarides). Nors tai paguoda blink.gif Kaspinuociai, berods, dideli. Israse man vaistuku nuo kirmeliu, sugeriau doze ir pranyko. O gal dar keleta dar uzsislepusiu tuno???? smile.gif Velnias jas zino.
Simptomu jokiu. Beje, daugeliuio moteru jas randa.
Atsakyti
O mano istorija tokia: pries metus sutriko ciklas, blink.gif nuejau pas gydytoja, nustate policistoze, paskyre kontraceptikus, po metu vel sutriko ciklas, vel nuejau, patikrino krutis, rado guzeli sad.gif , i onkologini, ten lyg nieko blogo nerado, bet liepe lankytiws kas puse metu, grizau pas gydytoja, liepe gert vel kontraceptikus del policistozes, o kadangi onkologinis ir taip seks, tai nieko tokio, po 3 menesiu nueinu pas edokrinologa, sako nebegerk KT, tirsim, rodos perdaug vyrisku hormonu, vel sutriko ciklas, tepe 3 savaites, apie Candidos dziaugsma ir visus kitus niezulus nebekalbu sad.gif. Taip pat geriau Jogurto kapsules, ir manau, kad isskyru gana daug, tai kaip atsisakyti tu kasdieniniu iklotu? O gydytojos siuloma iseitis: gimdyti, bet ar tai tikrai vaistas nuo visu ligu?
Atsakyti
Turiu 2 klausimus:
1) Ar kuri nors esate susidūrusi su pūsline išvisa?
2) Ar kuriai nors teko pasigauti trichomonozę ne lytiniu keliu?
Atsakyti
QUOTE (delusion @ 2004 08 12, 15:58)
O mano istorija tokia: pries metus sutriko ciklas, blink.gif nuejau pas gydytoja, nustate policistoze, paskyre kontraceptikus, po metu vel sutriko ciklas, vel nuejau, patikrino krutis, rado guzeli sad.gif , i onkologini, ten lyg nieko blogo nerado, bet liepe lankytiws kas puse metu, grizau pas gydytoja, liepe gert vel kontraceptikus del policistozes, o kadangi onkologinis ir taip seks, tai nieko tokio, po 3 menesiu nueinu pas edokrinologa, sako nebegerk KT, tirsim, rodos perdaug vyrisku hormonu, vel sutriko ciklas, tepe 3 savaites, apie Candidos dziaugsma ir visus kitus niezulus nebekalbu sad.gif. Taip pat geriau Jogurto kapsules, ir manau, kad isskyru gana daug, tai kaip atsisakyti tu kasdieniniu iklotu? O gydytojos siuloma iseitis: gimdyti, bet ar tai tikrai vaistas nuo visu ligu?

Delusion, pas mane panasi istorija su policistoze ir sustandejimais krutyse.
Policistozes gydymui geriau 6 metus KT, tada man aptiko sustandejimus krutyse. Savarankiskai nusprendziau nustoti gerti KT, manydama, jog tie sustandejimai del ilgo KT vartojimo. Per 4 men, kai jau negeriu KT, ciklas nereguliarus, jauciu, kad padideja plaukuotumas, kas, reiskia, jog su hormonais vel negerai. rudeni reikes vel eiti tirtis hormonus ir ka daryti, jei atsakymai bus blogi? Vel gerti KT ir didinti tikimybe susirgti kruties veziu?
Labai nervinuos ir nezinau, kad daryti?
Beje, ginekologe, kaip ir tau, siulo greiciau gimdyti...
Atsakyti
Kaip atsisakyti iklotu....hmmm...neprisimenu kaip as ten dariau. huh.gif Na, bet pvz. savaitgaliais, kai esi namie, nesidek ikloto, jei bus tu isskyru tai pasikeisi kelnaites kelis kartus. Eini i darba ryte, nesidek ikloto (del visa ko gali pasiimti, jei jau tikrai daug bus, isidesi.) Ka as zinau, as kazkaip labai greitai prisipratinau. Zinokit ir susitaupo nemazai, o tai per menesi man keliu pakeliu kartais reikedavo, nes daznokai per diena po kelis iklotus pakeisdavau. ohmy.gif
Atsakyti
QUOTE (Vilkute @ 2004 08 13, 13:28)
2) Ar kuriai nors teko pasigauti trichomonozę ne lytiniu keliu?

Man buvo kiles toks pat klausimas, kai pasigavau sia liga. Tikrai su niekuo daugiau neuzsiiminejau smileysex.gif tik su savo vyru, o gydytoja man isaiskino, kad ta liga plinta tik lytiniu keliu. Taigi, kaltas buvo vyras bash.gif
Atsakyti
QUOTE (zanet @ 2004 08 14, 00:03)
Man buvo kiles toks pat klausimas, kai pasigavau sia liga. Tikrai su niekuo daugiau neuzsiiminejau smileysex.gif tik su savo vyru, o gydytoja man isaiskino, kad ta liga plinta tik lytiniu keliu. Taigi, kaltas buvo vyras bash.gif

Cia dar neaisku, nes kai as kalbejau su gydytoju tai ureaplasmoze,mikoplasmoze ir clamidioze plinta irgi tik lytiniu keliu, nors sake atveda,ir visai nedidelius vaikucius sergancius.Taip kad, reiskias plinta ir kitaip.
Atsakyti
QUOTE (Aga @ 2004 08 14, 16:41)
Cia dar neaisku, nes kai as kalbejau su gydytoju tai ureaplasmoze,mikoplasmoze ir clamidioze plinta irgi tik lytiniu keliu, nors sake atveda,ir visai nedidelius vaikucius sergancius.Taip kad, reiskias plinta ir kitaip.

Gal del to, kad tie vaikuciai vienoj lovoj su uzsikretusiu miegojo? Kazkur skaiciau, kad tokie dalykai dar gali ir per ranksluoscius (ta prasme ne ranku "sluoscius", o kuno) ar patalyne plisti g.gif Bet kokiu atveju vis tiek reikalingas didesnis intymumas su uzkrestuoju, kad pasigautum ta liga - nuo rankos paspaudimo gi nelimpa.
Atsakyti
sad.gif Nesuprantu kas darosi..... Pries keleta menesiu mazdaug ciklo viduryje pasirode keli laseliai kraujo. Issiaiskinau, kad per ovuliacija tai normalu, nors nera to buve.

Bet pastebejau, kad kad menesi to kraujo daugeja, o si menesi beveik kiekviena diena pasirodo kartais rudu, o kartais sviezio kraujo isskyru ir gana daug. Pries keleta dienu skaudejo desini sona, apacioje. Bet pakenciamai ir tik viena diena. Uzsisakiau laika pas ginekologe, bet artimiausias tik 11 spalio. Nezinau ka ir daryti. sad.gif sad.gif Siandien lyg ir deginima jauciu....Ar yra kam nors tai buve, kad galetu buti? sad.gif Kontraceptiniu nevartoju.
Atsakyti
nu skamba panasiai i endometrioze
Atsakyti