Pakankamai zinomas filmas ta "Norvegu giria", bet atsiliepiamai tai prastoki, bent jau filmu temoj

QUOTE(Masako @ 2011 05 03, 18:51)
Pakankamai zinomas filmas ta "Norvegu giria", bet atsiliepiamai tai prastoki, bent jau filmu temoj 

IMDb puslapyje šis filmas vertinamas beveik 7 balais iš 10. manau tai tikrai nemažai kaip neholivudiniam filmui.
QUOTE(Fatimaallaa @ 2011 05 03, 20:56)
puslapyje šis filmas vertinamas beveik 7 balais iš 10. manau tai tikrai nemažai kaip neholivudiniam filmui.
Siaip niekad neziuriu IMDb

Siaip ar taip Norvegu giria, manau, ziuresiu kazkada, ir tada jau savo ispudi susidarysiu

O Murakamis man is tu autoriu, kurie nelabai papuola i rankas

QUOTE(AgnĖ.** @ 2011 05 03, 20:54)
Koks mielas

As tai pastrigau su antra dalimi Meyers Moonstone

QUOTE(Masako @ 2011 05 03, 18:59)
Siaip niekad neziuriu IMDb
Kadangi mano nuomone daznai su tais vertinimais nesutampa, man net nelabai smalsu
Siaip ar taip Norvegu giria, manau, ziuresiu kazkada, ir tada jau savo ispudi susidarysiu
Matyt, nelabai ir ieskau
Tik Avies medziokle teko skaityt..

mano irgi dažnai nesutampa

Papildyta:
QUOTE(Masako @ 2011 05 03, 19:20)
apie tą apie tą

QUOTE(Fatimaallaa @ 2011 05 03, 21:21)
smalsu man jau dabar

Papildyta:
QUOTE(Fatimaallaa @ 2011 05 03, 21:22)
nu, paguglinau, yra ir toks, ale ir sutapimu kiek - ir pavarde tokia, ir vampyrai su kompanija

siuniukas fainuoliukas
na kazkada skaiciau kad ale zada kurti:D bet kad sukure tai nezinojau iki dabar:D

na kazkada skaiciau kad ale zada kurti:D bet kad sukure tai nezinojau iki dabar:D
QUOTE(Valenthe @ 2011 05 03, 19:23)
siuniukas fainuoliukas

kad filmas nėra senas 2010 metų

http://www.guardian....ian-wood-review
QUOTE(Fatimaallaa @ 2011 05 03, 22:00)
Knygos neskaičiau, todėl negaliu lyginti su filmu. Bet filmas man labai patiko: santūrus, monotoniškas, su didele nuolankumo laiko tėkmei doze. 
Apskritai patinka rytietiškas kinas.

labas vakarėlis
skaičiau šitą, tai man visai patiko
filmo nemačiau, tai lyginti negaliu
koks mielas

QUOTE(Fatimaallaa @ 2011 05 03, 19:18)
O aš dabar labai užsigeidžiau perskaityti James Ellroy 'Juodoji orchidėja'. Prieš porą dienų pažiūrėjau šios knygos ekranizaciją ir man labai patiko.
skaičiau šitą, tai man visai patiko

QUOTE(AgnĖ.** @ 2011 05 03, 20:54)
koks mielas