Oi Pupa , netiesa sakai, miegosi dar ilgai ir gardziai kai paaugs vaikai, nebijok tos paauglystes, netokia ji baisi kaip visi ja piesia, as pasakysiu tik tiek, jei auklesi vaika tik zodziais tai taip ir bus, tu sakysi viena jis darys savo, jei darbais... tai jokiu sunkumu nebus, kaip pvz. galiu pasakyti, pazystu viena mamyte kurios dukra pereitais metais susilauke sunaus, jai 15 metu, tai mamyte pasake, as nekalta kad merga nuo 10 metu lakstyti pradejo, as neguldziau jos su bernais...-- na darykit isvadas kas cia kaltas kas ne.....o mama pati per internetinius draugus iesko chahaliu ir kas diena tai naujiena...... na musu poziuriai cia nesutapo kai pasakiau kad nenustebau kad mergaite pastojo... tai susipykom....
O i palanga isvaziavau 6.25 autobusu, o namo jau susiradau kas parveze

drauge susitikau kuri ruosesi namo vakare, tai namie buvau 23 val, isvaziavom is Juozapo HBH 20.15 namo pavakarienevusios, seniai nesimate buvom.
Palanga ten pat, labai geras oras pasitaike man, neturejau maudomuko, net nepagalvojau pasiimti, zmones deginosi ir net maudytis bande, na saltas vanduo, as nuejau braidydama nuo tilto iki akmenu kur yra uz Birutes kalno, pasifotkinau, paprasiau jaunimo kad mociutei padetu isiamzinti su telefonu...Zmoniu labai daug kaip vasara , kavines beveik visos basaviciaus gatvej jau veikia, vaikam atrakcijonai veikia,targovscikai irgi prekiauja - zodziu Palanga gyva ir toliau lupa pinigus, as kavinej palangoj nebuvau, buvau pasiemus sumustiniu, o pavakarieniavau pas Juozapa

, na neplanuota buvo, bet kaip ekspromtu tai patiko....