oi merguces, pasiguosiu
ryskiai Norai blogas menuo baiges, tai man prasidejo... vienzo, papasakosiu nuo pradziu, isliesiu sirdi, gal lengviau pasidarys...
nu va, as kadangi turiu masazo mokslus pabaigusi, tai planavau savo Ragu ir kanopu oazeje dar ir tas paslaugas teikti... ir dar mokaus blakstienas priaugint - nu vienzo, planai dideli, svajones sparnuotos...
ir vakar, savo dideliam dziaugsmui radau internete, kad parduoda masazini stala uz gera kaina - sulankstomas, reguliuojamas, su visais navarotais... jau tokia laiminga buvau, tokia laiminga... pasiemiau is saldytuvo dziugo gabala, isipyliau vyno, galvoju tuoj paskambinsiu, viska sutarsiu... ir...
atsikandziau dziugo ir tik trakst - taip ir sutilpo mano svajoniu masazo stalas man i burna... nulauziau sesto danties gabala... kadangi plomba didele, skilo kartu, bet niekas neiskrito. kliba, skauda... prigeriau vandens, pries veidrodi apziurejau. ir vietoj masazinio stalo emiau skambinti stomatologam. mano stomatologe galejo priimt mane tik antradieni - o kadangi kramtoma puse ir skauda vos pajudinus zandikauli, tai iki antradienio buti nevalgius kazkaip nezavejo. tada paskambinau sesers klasiokei, ji kaip tik zandikaulio chirurgijos klinikoj dirba. nu vienzo - liepe ateit siandien.
prilupau nuskausminamu, gerai issiverkiau, dar nuejusi i studija pasedejau, parymojau, persilakavau sau nagus ir pasakiau, kad rytas uz vakara protingesnis.
ale kur tau! isauso rytas, nulekiu nurodytu laiku (kas yra gerokai po pietu) pas mineta mergina - ji svelniai mane apziuri, palinguoja galva ir pasako, kad reikia raut. jei ne visa danti, tai bent jau ta klibancia dali. negana to, nuteikia mane paciam blogiausiam - jei nebus ant ko vilkt, tai beliks tik deti implanta, o tai jau butu ne vienas, o kokie 5 masaziniai stalai
pradedam ieskot kas man cia galetu israuti. varsele apskambino visus pazistamus kolegas, visus darboholikus... ale visi kaip vienas penktadienio vakara susivynioje namo. nu as juos suprantu - saule sviecia, silta smagu, ko jiem po tas burnas knaisiotis. vienas kolega pasako, kad liko darbe tik kazkokia ponia, -iene (pavardes neatsimenu), bet Ingrida labai vaizdziai nupasakojo, kad ten moteriske chirurge is juosmens ir is stuomens ir be jokiu skrupulu rauna dantis. sakau, gal as pabusiu savaitgali su klibanciu, tiek to, bus naturali dieta... o tai ta madam UCH man ne tik skeveldra bet ir puse zandikaulio israus...
bet paskui atsirado viena jos kolege klinikose, kuri kazkaip dar buvo uzsilikusi. na, nubegu as pas ja. jauna mergina, kudute, ale kai sueme, tai dar daba atsigaut negaliu... vienzo - isrove. kol kas tik skeveldra.
atsaukiau visas klientes siandien, nes kraujo pilna burna, skauda siaubingai... ir pasiguosti nera kam

vienzo - nemielas siandien man penktadienis
ir daba kai pagalvoju, tai gerai jei tik vienas masazinis stalas man i burna tilps... o jei visi penki

ka tada daryt?
In a crazy world only the mad are sane