QUOTE(Yvette @ 2011 04 27, 19:38)
na bažnyčioje perdaug juk i rnepadarysi. Svarbiausi momentai. Jei svečių bus, fotografuočiau vaikutį, tėvus, krikštotėvus, bet nepamirščiau ir į svečius atsisukti. Ten ir ašarėlių būna ir nuostabių šypsenų... O kompensuosi viską juk po ceremonijos. Ten per mažai kadrų tikrai nepadarysi
Daugiau tikėk savimi.
Dekui Yvette.... Reik kazkaip itikt save, kad viskas bus gerai

Nu gi tikrai viskas man gaunasi kai reikia... Tik va panikuoju be reikalo....

Dekui labai uz patarimus...
QUOTE(Dalyja @ 2011 04 27, 21:31)
Akasha, išryškinau juostelę ir nuskanavo man labe. Na ką aš žinau... kai patvarkysiu, įkelsiu.
Na na... Ko del "ka as zinau"? Greit pasakok kas nepatiko?
QUOTE(Kikirike @ 2011 04 27, 22:19)
jau sakiau nedėsiu,nes nu gal nieko įpatingo... bet nu tarkuokit dabar mane ir mėtikit pomidorais
Pirmoji koliazui tamsoka, bet siaip visos man labai pavasariskos

Kalbant apie blikus... Tai siaip jie skaitosi, kaip ir ne visiskas geris fotografijoje.... Kaip ir triuksmas tarkim... Bet man irgi jei patinka

... Pamenu, kad kudroj uz blikus kazkada gerai subine pasparde
QUOTE(Dalyja @ 2011 04 27, 23:00)
Savaitgalį gaudžiau kaštonų pumpurus, nes aš į juos seniai žvalgiausi ir kūriau planus kaip pafotkint, o šiandien jie jau visi prasiskleidę
Tad keliu kelis pagautus pumpurėlius bei laukiu kritikos
Pirmoji man labai... Antroje, nelabai kazkas... gal tai kad sakele lyg pasvirus atrodo, ta kur pirmam plane...

ir nezinau ar cia kvadratas ziurisi...

Va va dar pagalvojau ir supratau, kas nesiziuri... O gi tai kad sakele bando is kadro islysti... lapukai i kadro sona stiebiasi ir kaip su zmogaus portetu gaunasi, kad nelike erdves zvilgsniui
Hazelnut, man pirmoji labai labai