Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

Šiandien varau pažįstamos vienos kleckučių-vaikučių fotografuoti...savaitgalį pažįstama nėštukė laukia...kaip mane veža, kad yra tų planų į priekį...nu super...myliu aš fotografiją ...
O visų topų topas tai mano pačios sumąstymas ir idėja fotosesijai. Vakar modelis, tiksliau jų bus du - sutiko bigsmile.gif nors tos merginos nė nepažįstu, mačiau tik vieną foto, bet vis tik tikiuosi, kad ši avantiūra man išdegs. Pati pasisiūliau fotografuoti... Ir jinai mielai velsis į šitą reikalą...žodžiu, NEREALIAI thumbup.gif mintyse jau dėliojuos vaizdus, o kas gausis - matysim...kai be finansinių įsipareigojimų, tai nebaisu ir rizikuoti ax.gif

Kristuk, Rita Gude, Vienintele, jūsų foto pakomentavau flickre. Šiaip labai šaunios visos paskutinės įdėtos fotosesijos, yra kur akis paganyti. Taip smagu, kai daug foto dedama. Labiausiai gerąja prasme Rita Gude nustebino,šaunuolė drinks_cheers.gif

Laukine, kaip tavo planai fotografuoti gimdymą? Gal jau buvai? bigsmile.gif

Laura, ND gerai, laukiam kitų 4u.gif
Atsakyti
Oi ačiū, gotte bigsmile.gif

Ką tik nupirkau ebay Pentax 135mm f3.5 portrait lens assa.gif su siuntimu 31 svariuks, pabandymui, šiaip, nes pentaxas man patinka, pradedu kaupti laugh.gif
Atsakyti
QUOTE(Rita Gude @ 2011 05 02, 12:09)
Oi ačiū, gotte  bigsmile.gif

Ką tik nupirkau ebay Pentax 135mm f3.5 portrait lens assa.gif su siuntimu 31 svariuks, pabandymui, šiaip, nes pentaxas man patinka, pradedu kaupti laugh.gif

Sveikinimai 4u.gif Vieną bėdą jie turi - nėra ff modelių smile.gif Bet gal atsiras
Atsakyti
Labai čiū už komentarus, jie verčia pasitempti ir vis daugiau apgalvoti prieš spaudžiant mygtuką. Dėl paskutinių mano fotosesijų tai pritariu, kad susumoviau dėl šakelių lendančių į akis ir saulės, šiandien vėl galėjau fotkinti tai oras buvo labai dėkingas, saulytė slėpėsi po medžiais tai baisiai nekantrauju peržiūrėt kas išėjo, o vėliau ir vėl lauksiu jūsų kritikos
Atsakyti
QUOTE(rarity @ 2011 05 02, 12:19)
Sveikinimai  4u.gif  Vieną bėdą jie turi - nėra ff modelių smile.gif Bet gal atsiras
Galvojau apie tai ir ai, manau, ne bėda... Kai išmoksiu su skaitmena, pirksiu juostinį. Juk jie kiek yra tiek ir yra, ar ne? smile.gif
Nors įdomumo dėlei būtų geriau kitas brandas, manau, kad vis tik ieškosiu Pentax dėl obj. Nors jau kartojuos, atleiskit biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(vienintelė @ 2011 05 02, 12:20)
Labai čiū už komentarus, jie verčia pasitempti ir vis daugiau apgalvoti prieš spaudžiant mygtuką. Dėl paskutinių mano fotosesijų tai pritariu, kad susumoviau dėl šakelių lendančių į akis ir saulės, šiandien vėl galėjau fotkinti tai oras buvo labai dėkingas, saulytė slėpėsi po medžiais tai baisiai nekantrauju peržiūrėt kas išėjo, o vėliau ir vėl lauksiu jūsų kritikos

Stebiuosi (aišku gerąja prasme) kaip Jūs kai kurios sugebate fotografuoti žmones kiekvieną dieną, aš niekaip negaliu, ne tik laiko prasme aš užsikasus, bet ir psichologiškai, man reikia susikaupti biggrin.gif Va dabar tyik nekantrauju pakartot, kad klaidas ištaisyčiau, bet šiaip, aš kaip sraigė, kol pribręstu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Rita Gude @ 2011 05 02, 13:25)
Galvojau apie tai ir ai, manau, ne bėda... Kai išmoksiu su skaitmena, pirksiu juostinį. Juk jie kiek yra tiek ir yra, ar ne? smile.gif
Nors įdomumo dėlei būtų geriau kitas brandas, manau, kad vis tik ieškosiu Pentax dėl obj. Nors jau kartojuos, atleiskit  biggrin.gif

ff nebutinai del mm atitikimo. pvz., del ISO dar smile.gif
Atsakyti
QUOTE(brumbrumai @ 2011 05 02, 12:32)
ff nebutinai del mm atitikimo. pvz., del ISO dar smile.gif

Žinau, bet aš ieškau tarp pentaxų pliusų, o ne lyginu ff ir ne ff biggrin.gif Nu žinai, visa kame bandau atrasti gero biggrin.gif Juolab, kad žadu tikrai ilgai draugaut su pentax (o jie apie ff skaitmeną jau n metų kalba).

Atsakyti
QUOTE(Rita Gude @ 2011 05 02, 12:25)
Va dabar tyik nekantrauju pakartot, kad klaidas ištaisyčiau, bet šiaip, aš kaip sraigė, kol pribręstu biggrin.gif

O kam tau kartoti ir taisyti tas klaidas nelabai aš suprantu g.gif juk perfotografuot ne tik kad labai neįdomu, bet ir nelabai vedantis į tobulėjimą. Nu kas, kad pakadruosi iš kitos pusės, paslinksi merginą dešiniau ar kairiau...įdėk tą tobuląją foto į kitą forumą ir ten gausis vėl pastabų, kad ne taip tas ar anas. Tada ką? Vėl perfotografuosi, kai kitiems atrodys geriau? Bet tada neįtiksi dar kitiems... Džiaukis tuo, ką gavai iš tos fotosesijos, o 100 procentų tobulų visų kadrų gi nebūna, atsirink tris geriausius ir didžiukis jais, nes tu to verta.

O perdarinėti mano požiūriu galima, kai yra užsakovai su savo konkrečiais norais, pvz merginos žurnalo viršeliui su būtent taip ir ne kitaip padėta ranka ir pan... o koks tikslas tavo perdarymo tai aš nesuvokiu niekaip. Geriau imti naują modelį, naują fotografavimo vietą, kitokią aprangą - naują iššūkį ir stengtis nebekartoti senų klaidų 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(gotte @ 2011 05 02, 12:41)
O kam tau kartoti ir taisyti tas klaidas nelabai aš suprantu  g.gif juk perfotografuot ne tik kad labai neįdomu, bet ir nelabai vedantis į tobulėjimą.

Nesutinku schmoll.gif Mes dar turim labai daug idėjų, o jei matai, kad nelabai pavyko, bet yra potencijos, tik eik ir pabaik ką pradėjai biggrin.gif

Ai, o taisom, ne dėl to, kad kažkas kažką pasakė, o todėl, kad pačios pamatėm, kad yra dalykų, kurie mums nepatinka. Aš tikrai noriu turėti gerų nuotraukų, o ne pusėtinų. Bent vieną iš tos sesijos, prie kurios kabintis nenorėčiau 4u.gif Žodžiu, aš taip noriu ir viskas, koks skirtumas blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rita Gude: 02 gegužės 2011 - 12:47
QUOTE(Rita Gude @ 2011 05 02, 12:25)
Stebiuosi (aišku gerąja prasme) kaip Jūs kai kurios sugebate fotografuoti žmones kiekvieną dieną, aš niekaip negaliu, ne tik laiko prasme aš užsikasus, bet ir psichologiškai, man reikia susikaupti  biggrin.gif  Va dabar tyik nekantrauju pakartot, kad klaidas ištaisyčiau, bet šiaip, aš kaip sraigė, kol pribręstu biggrin.gif

Matai aš du pypliukus namie turiu, pagaliau pradėjau rasti laiko sau, turiu auklę, didysis į darža eina, pati dienom nebūnu namie banadu į darbus isisukti, tai dabar galiu fotkinti koleges smile.gif)) kadangi jos trys tai ir gavosi kad trys dienos iš eilės:))) Dabar bus pertrauka kol mintis subrandinsiu kokiai teminei fotosesijai. Nors aš dabar kaifuoju nuo to kad galiu ne namie su vaiku būti, tai man nereik daug susiruošti, aš impulsyvi gerit galiu smile.gif)))
Atsakyti
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.
Atsakyti