Labuka,
Akashos auto su mažyle labai mielas, dėl grūdo pritariu kritikams. Ir dar katinas labai patiko...spalvos, tas ramus sėdėjimas, žvilgsnis, fonas už jo...nu labai

dar pastebėjau, kad su juosta labai tobulėji, nes mačiau vienu pirmesnių kadrų ir dabartinius, palyginu...nugi kažkoks randasi vientisas stilius, matosi, kad perkandi vis labiau juostines subtilybes, šviesą, nustatymus turbūt... Laukiu nesulaukiu, kada mane fotografuosi
QUOTE(Akasha @ 2011 04 28, 10:34)
Graziai visai pasidarbavai.... Nesusalot taip apsirenge?
Nesušalom, man buvo nuolat karšta. Aš dar ten visur basa vaiksčiojau ir visa sukaitus buvau. Kažkur skaičiau, kad nėštumo metu moters kūno temperatūra būna aukštesnė, gal dėl to...man dabar amžinai būna karšta
QUOTE(Vanillla @ 2011 04 28, 10:46)
Gotte sake, kad planuojat fotosesija, tai dziaugiuosi, kad ne po taves, nes po tavo darbu, visos mano foto iskart butu nublankusios, o db iki savaitgalio turiu laiko pasidziaugt

siaip buvo labai šilta, bet vsitiek bijojau del Gottes

, o ji tai viska dare, kad tik geras kadras gautusi

nuostabus modelis! labai lauksiu jusu nuotraukyciu
Mes po Velykinio roto su vyru buvom, tai as tokia lengva jaučiausi po nevalgymo kelių dienų, tai karsčiausi po medžius
O šiaip didelis dėkui tariu ir viešai

, nes puikiai praleidau laiką, pasikroviau visą krūvą gerų emocijų, smagiai mergaitiškai pasipliurpėm, man buvo liuks. Vienintelis minusas, jei taip galima sakyti, kad tą dieną labai pavydėjau Vanillai, kad fotografuoja ji, o ne aš

man konkreti jau fotografavimo manija apsėdusi
QUOTE(Yvette @ 2011 04 28, 11:08)
Gotte, tavo pirmoje foto man perdaug kontrasto, akis paskausta žiūrėti. Apie nukirptą koją pati pasisakei. Antra gal visai nieko.
Trečios vertimas į jb nelabai patinka, išbalintas labai veidas. O ar jb ar spalvota, nežinau. Abi fainos.
dideliausias ačiū už komentarus
Man įdomi ir svarbi visų kritika, man nereikia vien tik liaupsių ir wubs'ų

Kažkaip net nefaina hūna, kai nei vieno kritikos žodžio neišgirstu, nei šis nei tas...atrodo - va kažką
ni to jau padariau
Dabar galiu prisipazinti, kad ta mergina - mano puseserė, o ta moteris - mano mama
QUOTE(nanuk @ 2011 04 28, 12:04)
Aš tada gana neblogai fotkinau, tikrai... Visi žavėjosi..
O va dabar kuo toliau tuo blogiau- vis gaunu komentarų, kritikos, pylos

aš tau rašydamai flickr komenatrą pagalvojau, jei kažkuri mažiau patyrus dėtų tas pačias foto, komentuočiau ne taip.... bet negali neatsižvelgti, kad tai - Laukinės foto, tai ir komentarai pagal žmogų, pagal jo ankstesnes nuotraukas ir pagal jo galimybes...
"To take a photograph is to align the head, the eye and the heart. It's a way of life." ~ Henri Cartier-Bresson