Įkraunama...
Įkraunama...

Šnipiškės: Pipiras

QUOTE(cia_as_vel @ 2012 06 29, 17:57)
nu cia tai dejot... jei jau toks baisus darzelis tai nelankyciau kad ir kokios ten galimybes yra ar nera doh.gif o del grindu tai man atrodo ne taip paprasta jas pakeisti, darzelis juk ne visagalis, finansai riboti ir kiek zinau smarkiai. Juk remontuoja pagrinde is tevu pinigeliu, ir daugumoje darzeliu panasi situacija. Beje mano drauges vaikas lanko dar baisesni darzeli (aplinkos poziuriu)
Papildyta:
siaip mes irgi ruosiames lankyti si darzeli, tai noretusi apie ji daugiau suzinoti, ta prasme apie aukletojas, administracija, nes aplinka ir taip akivaizdi smile.gif

Jau rašiau, kad mūsų įspūdis apie auklėtojas ir administraciją buvo toks, jog pabėgome iš šio darželio. Galvojau, kad per daug knygų prisiskaičiau smile.gif, bet ne mes vieni tokie nepatenkinti ir/ar išėję buvom.
Visų niuansų tikrai nesurašysiu, tačiau vaikų priežiūros metodai niekuo nesiskiria nuo "tarybinių" laikų, bet tuomet auklėtojos dirbo bent iš pašaukimo. Pipire vaikai baudžiami verysad.gif , verčiami valgyti blink.gif blink.gif , gėdinami jei padaro sysiuko verysad.gif , ant jų šaukiama verysad.gif , jie žino ne taisykles, o komandas verysad.gif verysad.gif , ir jau nekalbu apie jokį asmenybės priėmimą bei tinkamą ugdymą schmoll.gif . Be to, mūsų pastangos ką nors pakeisti, davė nedidelį rezultatą, nes administracijos požiūris toks: "džiaukitės, jog kažkas pabūna su jūsų vaikais" blink.gif .
Dabar galiu drąsiai pasakyti, kad taip tikrai neturi būti, nes matau kitą pavyzdį: mūsų vaikas buvo irzlus, nepasitikintis savimi ir nenoriai eidavo į darželį, o visa tai išnyko, kai pradėjome eiti į naują thumbup.gif . Dabar savo vaiką galiu palikti ramia širdimi biggrin.gif .
Žinoma, negaliu garantuoti už visas Pipiro auklėtojas/darbuotojas, todėl kalbu tik apie mūsų patirtį ir susidariusį bendrą įspūdį.
Atsakyti
QUOTE(Ausreele @ 2012 07 09, 16:46)
Jau rašiau, kad mūsų įspūdis apie auklėtojas ir administraciją buvo toks, jog pabėgome iš šio darželio. Galvojau, kad per daug knygų prisiskaičiau smile.gif, bet ne mes vieni tokie nepatenkinti ir/ar išėję buvom.
Visų niuansų tikrai nesurašysiu, tačiau vaikų priežiūros metodai niekuo nesiskiria nuo "tarybinių" laikų, bet tuomet auklėtojos dirbo bent iš pašaukimo. Pipire vaikai baudžiami verysad.gif  , verčiami valgyti  blink.gif  blink.gif , gėdinami jei padaro sysiuko  verysad.gif  , ant jų šaukiama  verysad.gif , jie žino ne taisykles, o komandas  verysad.gif  verysad.gif , ir jau nekalbu apie jokį asmenybės priėmimą bei tinkamą ugdymą  schmoll.gif . Be to, mūsų pastangos ką nors pakeisti, davė nedidelį rezultatą, nes administracijos požiūris toks: "džiaukitės, jog kažkas pabūna su jūsų vaikais"  blink.gif .
Dabar galiu drąsiai pasakyti, kad taip tikrai neturi būti, nes matau kitą pavyzdį: mūsų vaikas buvo irzlus, nepasitikintis savimi ir nenoriai eidavo į darželį, o visa tai išnyko, kai pradėjome eiti į naują  thumbup.gif . Dabar savo vaiką galiu palikti ramia širdimi  biggrin.gif .
Žinoma, negaliu garantuoti už visas Pipiro auklėtojas/darbuotojas, todėl kalbu tik apie mūsų patirtį ir susidariusį bendrą įspūdį.

Gal galima būtų kokioj čia grupėj? jeigu ką į AŽ galima parašyt 4u.gif
Atsakyti
Na jus cia ir pavaret..?! blink.gif
Aisku kiekvienas turi savo nuomone ir zmogus zmogui nelygus.
bet mano KOLKAS nuomone apie darzelio personala puiki,as pati ji lankiau ir aukletojos tos pacios net buwo o db va ketinu dukryte leisti ir butent dziaugiuosi del personalo kad bus disciplina ir siaip aukles vaikus,aisku nesutinku su auklejimu kai yra verciama ar grudama bet sutinku su paaiskinimu ir mokinimu but atsakingu ir moketi atsiprasyt,paprasyt ir paklust.
Kam jau baisiai nepatinka kad ju vaika kartais apramins(nemushant o paaiskinant) tegu veda i Montesori darzeliu kur vaikai ant galvu vaiksto ir visiems dzin.
Mano brolio vaikai atejo i si darzeli pabuwoje kitose dvejuose ir jiems sis laabai patiko ir Vaikai butent patys eina i darzeli del aukletojos nes kai kokia nors kita pavaduoja tai jie nenori likti nes nori savo aukletojos,tad manau kad priklauso kokia aukletoja dirba ir tiek,as ten maciau dvi aukletojas kurios su jautresniais vaikiukais daugiau uzsiima ir buna o su drasesniais maziau.Ir dvi aukletojos yra kurias pazystu is Savo laiku kai ji lankiau tai jos irgi superines tik deja manau kad jos jau ten paskutiniai meteliai ir jau i uztarnauta poilsi (pensija)keliaus. blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Euforija911: 10 liepos 2012 - 21:52
kažkaip nutilo visi dėl šito darželio... ar nieks jo nelanko, ar ten viskas gerai? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(cia_as_vel @ 2012 09 28, 14:26)
kažkaip nutilo visi dėl šito darželio... ar nieks jo nelanko, ar ten viskas gerai? biggrin.gif

Viskas normaliai, kas būtent domina ar gerai biggrin.gif
Atsakyti
Ar labai salta grupese kol nera sildymo?
Atsakyti
QUOTE(sagyte @ 2012 09 29, 15:42)
Viskas normaliai, kas būtent domina ar gerai  biggrin.gif

tai viskas domina:) administracija, auklėtojos, ugdymas, poziuris i vaikus, ar priima sirguliuojancius vaikus ir pan. pagalvojau kad nieks nieko neraso, tai gal ten viskas jau gerai? smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo cia_as_vel: 02 lapkričio 2012 - 13:13
QUOTE(cia_as_vel @ 2012 11 02, 15:13)
tai viskas domina:) administracija, auklėtojos, ugdymas, poziuris i vaikus, ar priima sirguliuojancius vaikus ir pan. pagalvojau kad nieks nieko neraso, tai gal ten viskas jau gerai? smile.gif

Kadangi neturiu su kuom lyginti, tai man lyg ir viskas normaliai, atrodo. Labai daug reikalu su administracija neturiu, bet jei kas domina visada galima pasiklaust atsakys. Sirguliuojanciu turetu nepriimti, taciau realiai nesu macius, kad ir nepriimtu kokio sloguojancio vaiko 4u.gif O tokių visgi pasitaiko 4u.gif Ugdymas lyg ir normaliai, mažiukams būna užsiėmimai salėj, tai jie ten padainuoja pašoka, ir bent mūsų grupėj auklėtojos mėgėjos pasišokt su vaikais.
Atsakyti
jooo....paskaičiau ir baisu pasidarė, esam eilėje, kuri artėja jau prie ėjimo į darželį, ale aš nebežinau, ar noriu į jį vesti vaikus...kažkaip nekaip čia viskas skamba. yra keli geri atsiliepimai, bet neaišku, ar ten ne pačių auklėtojų rašyti unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Teka @ 2012 12 11, 11:40)
jooo....paskaičiau ir baisu pasidarė, esam eilėje, kuri artėja jau prie ėjimo į darželį, ale aš nebežinau, ar noriu į jį vesti vaikus...kažkaip nekaip čia viskas skamba. yra keli geri atsiliepimai, bet neaišku, ar ten ne pačių auklėtojų rašyti  unsure.gif

Na nezinau mano brolis ten ir kaimyne veda vaikus ir yra labai patenkinti mes irgi stovim eileja norejau jau nuo sausio leisti bet nepriima sake tik nuo Rugsejo tad amn labai gaila.Tikiuosi ir manes darzelis nenuvils kai ir mano pazystamu zmoniu.
Atsakyti
QUOTE(Euforija911 @ 2012 12 11, 12:17)
Na nezinau mano brolis ten ir kaimyne veda vaikus ir yra labai patenkinti mes irgi stovim eileja norejau jau nuo sausio leisti bet nepriima sake tik nuo Rugsejo tad amn labai gaila.Tikiuosi ir manes darzelis nenuvils kai ir mano pazystamu zmoniu.

na mano viena pažįstama irgi ten vedė/veda savo vaikus, tai patenkinta, bet neaišku į kokias grupes mes papulsim. be to paskaičius atsiliepimus, ypač nekokius, daros baisu. norėtųsi gerų auklėtojų, nes aplinka lieka aplinka, svarbu, kad auklėtojos būtų geros
Atsakyti
Auklėtojos tikrai geros, bent jau lopšelio vaikų 4u.gif Labai žmoniškos, nieko nevynioja į vatą, kaip yra taip ir pasako 4u.gif Gal tik pats darželis nėra labai modernus, reiktu jau tikrai remonto, bet su laiku manau issiremontuos 4u.gif
Atsakyti