o as kaip tik esu patenkinta, kad sis darzelis nealina tevu su rinkliavom, nes pvz mes tikrai neisgaletumem leisti kazkokias rinklevas

grupe taip, sutvarkyta, teveliai mete savo pinigelius, kas prisidejo savo darbu, dejo maziau, kas neturejo galimybes padirbeti, dejo daugiau. Tai grupe tikrai sviesi, tvarkinga ir grazi musu. Darzelio aplinka aisku kas kita, kalbu apie kolidorius, bet kiek juose vaikai buna?

laukas irgi sutvarkytas, negalima sakyti kad ten ziauriai baisu, nes aiskteles tai tikrai sutvarkytos, viskas beveik nauja.
ir dar vienas dalykas, tai nera prestizinis darzelis, i kuria TIK su tukstantiniais kysiais gali priimti. Tad ir vaizdas jo kitoks

asmeniskai man jis tikrai ne kiek neuzkliuvo. Buvo neramu pirmais metais, nes aplinkai tikrai atrode siurpoka, bet viskas priklauso TIK nuo aukletoju. Jeigu aukletojos bus nemalonios, kuo vaikui pades isciustyta aplinka? ogi niekuom. Tik Jus , mamos, geriau jausites palikdamos vaika prabangiai. Nu tai dar karta pasakysiu, veskite i privatu.
Vaikas nenumirs tikrai, ir cia tikrai nera isgyvenimo reikalas. Tiesiog tokia sitacija ir tiek, gi ne visus dabar 4-5metus vaika priziures kas netingi.

Man butu daug baisiau jei suzinociau, kad aukletoja patampe, uzgauliojo mano vaika, ar su juo neatitinkamai elgesi.