Įkraunama...
Įkraunama...

Šnipiškės: Pipiras

QUOTE(Teka @ 2013 07 03, 11:50)
o kokio amžiaus grupėj jūs?

lopsely, "zuikuciuose"
Atsakyti
o nuo kokio amziaus vaikuciai gali lankyti si darzeli?
Atsakyti
nuo 1,5. bet priima taigi pagal sarasa is savivaldybes, o tai tuos kuriems siais metais sueina 2 metukai
Atsakyti
QUOTE(cia_as_vel @ 2013 07 06, 19:23)
nuo 1,5. bet priima taigi pagal sarasa is savivaldybes, o tai tuos kuriems siais metais sueina 2 metukai

aciu uz ats 4u.gif
gal galit mane paprotinti - mano maziukui 1,5 metuku bus kitu metu rugpjucio men, tai man, kad i si darzeli papult, savivaldybei prasyma kitu metu pradzioje teikti? ar laukti 2 metuku? nesupratau sios vietos bishki blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Laumė* @ 2013 07 06, 22:27)
aciu uz ats  4u.gif
gal galit mane paprotinti - mano maziukui 1,5 metuku bus kitu metu rugpjucio men, tai man, kad i si darzeli papult, savivaldybei prasyma kitu metu pradzioje teikti? ar laukti 2 metuku? nesupratau sios vietos bishki  blush2.gif

kiek zinau tai prasymus priima tų metų pradžioje, nuo kada nori leisti į darželį. jei jūsiškiui 1,5 tik rugpjūty, tai 2 turbūt sueina tik 2015? ir greičiausiai norit lankyti nuo dviejų?smile.gif sudėtinga:) manau, bandykit teikti prašymą sausį ir matysit kaip ten kas:) o čia jūsų vaikas lankė pipirą? ir mažąjį irgi norit į pipirą?
Atsakyti
QUOTE(cia_as_vel @ 2013 07 07, 10:03)
kiek zinau tai prasymus priima tų metų pradžioje, nuo kada nori leisti į darželį. jei jūsiškiui 1,5 tik rugpjūty, tai 2 turbūt sueina tik 2015? ir greičiausiai norit lankyti nuo dviejų?smile.gif sudėtinga:) manau, bandykit teikti prašymą sausį ir matysit kaip ten kas:) o čia jūsų vaikas lankė pipirą? ir mažąjį irgi norit į pipirą?

lankyti norim, tiksliau reikia, bent nuo 1,5 (del to ir klausiau nuo kokio amziaus priima). vadinas sausio men reiks savivaldybe sturmuot smile.gif
taip, mano pimoji lanke pipira, tai su antruoju irgi ten noriu smile.gif
Atsakyti
ale šito daržo tai kaip nėra biggrin.gif
Atsakyti
nu ką "pipirai"? vis tylim?
Atsakyti
smagu, kad cia_as_vel vis paklibina tema biggrin.gif
gera zinia ta, kad blogu atsiliepimu cia kiap ir ner, o jei ir yr, tai tik is tu, kurie dar nelanke ir nesusipazino su siuo darzu ir jo personalu biggrin.gif
Atsakyti
Gal kam aktualu. Atsirado laisva vieta vienam pipirui maziuku grupeje - pasidomekit kam aktualu- mes siandien atsisakeme vietos. Sekmes
Atsakyti
QUOTE(stirniuke @ 2013 09 05, 00:00)
Gal kam aktualu. Atsirado laisva vieta vienam pipirui maziuku grupeje - pasidomekit kam aktualu- mes siandien atsisakeme vietos. Sekmes

tikrai neatsirado, nes buvo prikrauta virs normos vaiku
Atsakyti
QUOTE(cia_as_vel @ 2013 09 05, 20:10)
tikrai neatsirado, nes buvo prikrauta virs normos vaiku

Mes buvom 27 ir begavom sad.gif
Atsakyti