Įkraunama...
Įkraunama...

Čili pipirai, paprikos

QUOTE(Ex @ 2011 07 11, 14:40)
Dar tik vienas mano AJI's tesunoko, nenoksta velniai, kabo žaliais ragais nors tu ką... mad.gif
A vot Jalapeną neužilgo šienausiu smile.gif

a kaip suprast, kada jalapenas jau pasiruoses skynimui?
MB dosniai atsikando AJI, nors ir ispejau biggrin.gif Suziopciojes stvere salia stovejusi vyna ir ismauke pusbuteli - pieno nebuvo. Paskui sake - 'cia geras jau' biggrin.gif
Na, cia dar neastriausias buvo.. ax.gif Gal siemet nebeburbes, kad visai neastrus pipirai g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saintlina: 11 liepos 2011 - 18:48
QUOTE(Ex @ 2011 07 11, 14:40)

wow wub.gif

QUOTE(Bozena83 @ 2011 07 11, 18:01)
Vakar nuskyniau savo pirmąjį pipirioką,De Cayenne. Daviau vyram paragaut prie šašlykiuko, tie nedrąsūs biggrin.gif  Tad pati paragavau, tai jau ilgokai teko pasispjaudyti ugnimi doh.gif Net nemaniau,kad tokio aštrumo gali būti g.gif dabar reikės galvoti ką su jais reikės daryti,kai visi sunoks blink.gif

ka ka... marinuosi biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Ex @ 2011 07 11, 15:40)
Dar tik vienas mano AJI's tesunoko, nenoksta velniai, kabo žaliais ragais nors tu ką... mad.gif
user posted image

wub.gif o , koks gražus augalas...bet taip supratau aštrusis...gaila , kad ne saldus biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Ex @ 2011 07 11, 15:40)

user posted image

Koks gražuolis smile.gif Norėčiau ir aš tokį užauginti. O jis sunokęs būna juodas ar parudonuoja?
Atsakyti
merginos,o sumokes Mini belle bordo ir buna bordo spalvos?pas mane kolkas jis zalias... ilgai dar noks kazin? g.gif yra tokio nedidelio obuoliuko dydzio
Atsakyti
QUOTE(Neris @ 2011 07 12, 20:49)
Koks gražuolis smile.gif Norėčiau ir aš tokį užauginti. O jis sunokęs būna juodas ar parudonuoja?

pilnai paraudonuoti turi, tuomet jau sunokęs wink.gif

Ex, kas ten pas tave už jalapeno, geltonais vaisiais? Maniškis toks pats jau sunokinęs vaisių buvo ir štai šie taip pat paaštrino atsakingai gyvenimą bigsmile.gif
Atsakyti
As cia wisai ne i tema smile.gif gal kas turit parduoti ar zinot kur galima nebrangiai nusipirkti chrizantemu daigeliu,ugliuku? Aciu wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Gaudvilė @ 2011 07 15, 12:35)
Ex, kas ten pas tave už jalapeno, geltonais vaisiais?

Jalapenas... 4u.gif biggrin.gif
Atsakyti
ax.gif parodysiu savo nežiniukus...
vienas tai tokiais nedideliais vaisiais
user posted image

o kitas , tai sulipę susisukę kažkokie aplink kotą auga beveik be kotelių...

user posted imageuser posted image

gal kas turit panašių g.gif blush2.gif 4u.gif
Atsakyti
4u.gif ax.gif mergaitės , o kaip paprikos noksta g.gif mano trapez vaisiai didžiuliai jau tokie ...dvi savaites stebiu - vis tokie pat ryškiai žali...o kada jie pradės raudonuoti g.gif
Atsakyti
pradės raudonuot, kantrybės mirksiukas.gif

Niu bet mergai Aji... šeštadienį dariau degustaciją chebrai. Dėjau ant lėkštės Cajeną, Bulgarian Carrot, Hungarian Wax Hot ir Aji (kiti dar nesunokę iki kondicijos). Nuo Aji visiems akys išsprogusios.. visas pienas suėjo. Kaimynka įsigudrino ta ranka, kuria pipirą laikė, per akį brūkštelt.. Vonioj prie krano sulinkus, diedas rėkia - 'suaugusi boba gi.. tau gi sakė akių neliest.."..
Pats kitą dieną ryte akį pasitrynė.. unsure.gif
Xi xi - ir nei vienas nepasigėrė tų pipiriukų priėdęs lotuliukas.gif
O finale aš išdidžiai pareiškiau, kad čia dar ne stipriausi iš mano darželio buvo cool.gif

Likusius sumarinavau pagal Giedriaus receptuką. Visi tikisi, kad marinuoti bus mažiau aštrūs. Naivuoliai biggrin.gif
Atsakyti
Kaip merginos reikalai su Peter Penis? g.gif Pas mane kazka formuoja i ta puse thumbup.gif Ir kitu jau nemazai, tik zinoma dar nenoksta ax.gif
Atsakyti