Įkraunama...
Įkraunama...

Kūdikis tuštinasi žaliai

mano dukrytei jau ryt 4 men. Pora menesiu valge Aptamil Lactose Free ir visada kakutis budavo zalias, labai retai budavo truputi su geltoniu, vienetiniai kartai. dabar duodu Aptamil 1 ir tapo labai nerami, naktim prabunda, spardosi, apie valanda ,kol uzmiega, su Lactose free buvo daug ramesne, nezinau ka daryti, ar vel duoti be laktozes, bet tada kakoja labai sunkiai ir zaliai, daktare sako, kad greita medziagu apykaita,jei kakoja zaliai.
ziuriu kiek daktariu, tiek nuomoniu.
nuo Aptamil 1 kakoja labai lengvai ir geltonai, skysciau.
ir labai nenoriai valgo.
i poliklinika nesinori vezti, tiek serganciu...
Atsakyti
Mano vaikui netrukus bus metukai. Gal prieš dvi savaites jam labai sugedo apetitas. Visiškai nevalgo košių, mėsiškų sriubyčių. Gyvas tik pienuku, jogurtu ir bananu.. Šiandien jau tris kartus pasituštino žaliai. Pats išbalęs. Viena bėda nevaikšto. Dingo apetitas, prikibo kažkokia liga..
Atsakyti
Daugumoje mišinukų naudojamas padidintas geležies kiekis, kurio viso (kaip ir kitų medžiagų) kūdikio organizmas nepajėgia pilnai įsisavinti. Tai ta perteklinė geležis ir nudažo išmatas žalio molio spalva. Dėl to jaudintis tikrai nereikia.
Atsakyti
QUOTE(apolonas @ 2010 03 09, 09:46)
Daugumoje mišinukų naudojamas padidintas geležies kiekis, kurio viso (kaip ir kitų medžiagų) kūdikio organizmas nepajėgia pilnai įsisavinti. Tai ta perteklinė geležis ir nudažo išmatas žalio molio spalva. Dėl to jaudintis tikrai nereikia.

siaip kiek zinau gelezis juodina, bet gal ir jus teisus
Atsakyti
Siaip apie aptamili comfort turiu pasakyti, kad informaconiuose bukletuose raso, kad nuo sio misinio kakutis zalsvas buna, tai, mamoms, naudojancioms si misini, tikrai nera ko panikuot.
O as irgi pastebejau del kakio pazaliavimo, kad mano mazoji kai paslapciomis pakakina (na, ne visa laika parodo kakinimo zenklus blush2.gif ) ir as neapziuriu, kakutis pazaliuoja truputuka smile.gif . Maitinu savo pieneliu ir kosytes valgom, beje biggrin.gif
Atsakyti
Mano maziuke tustinasi zaliai ir gana skystokai, jogurto tirstumo ismatos, geria Similac, ar tai normalu?kad kas su tuo susidure? 4u.gif
Atsakyti
Sveikos,
maniske siandien jau antra diena kakoja su zalsvu atspalviu, vakar jis vos vos matesi, siandien jau ryskiau. Ar gali buti del to, kad jau antra diena pati suvalgiau nemazai dziovintu slyvu? Maitinu MP. Mazyle rami, niekuo nesiskundzia, valgo neblogai.
Atsakyti
sveikos mamytes. mano mazyliui 6sav. maitinu misinuku, pradzioj duodavau tutelio, kol galiausiai uzkietejo viduriukai ir mazius nesitustino pora dienu, tada padarem microlax klizmute issikakino ir pakeitem misinuka i aptamil comfort, bet dabar turim kita problema, pradejo tustintis tik karta arba max du kart per para ir zaliai, bet ner jokiu gleiviu, ir neskystai, tokia tirsta mase ir labai smirda. gal kam buvo panasiai?? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sandrytya: 25 kovo 2012 - 16:22