Maniškis kai buvo mažiukas irgi kakojo žaliai. Paaiškėjo, kad žarnyne stafilokokas. Teko gerti antibiotikus, tai rezultatas - sustojęs žarnynas.

Kankinomės su tuo sustojusiu žarnynu kokius 4 mėn. Vaikas pradėdavo klykti, kai užsimanydavo kaku. Aš jam žarnelę tokią specialią kišdavau į užpakaliuką, nes pats - niekaip. Ižmatos vis tiek būdavo žalios plius labai lipnios (kaip kokia lipučka - nežnau kaip tas daiktas normaliai lietuviškai vadinasi). Pasirodė, kad tas lipnumas - tai gleivės. Vežiojau vaiką pas tokią gastro.... tipo pati geriausia Klaipėdoj

, tai kiekvieną kartą reikėdavo įrodinėti, kad aš nedurna. Darė tyrimus - geri, kakulis jai buvo nežalias

. Gydimas: palaukite ir viskas praeis. Po to nervai neišlaikė nuvežiau pas kitą - pasirodo tyrimai visą laiką buvo siaubingi. Žarnyne karaliavo blogosios bakterijos. Tas gerąsias bakterijas, kuriomis aš visą laiką šėriau vaiką, blogosios paprasčiausiai išnaikindavo

Išrašė kažkokius vaistukus, kur išnaikina žarnyne visą florą ir tada girdžiau gerąsias bakterijos - va tada ir baigėsi visi žarnyno sustojimai, žali kakuliai ir gleivės.