Įkraunama...
Įkraunama...

Kūdikis tuštinasi žaliai

Na va. Šiandien prieš miegą ir vėl žaliai padarė ir dar su putomis. doh.gif Jau nebežinau ką ir galvoti. verysad.gif Gerai, kad rytoj einam pas gydytoją, reikės paprašyti, kad padarytų pasėlį. Aš jau pavargau galvoti ką ne taip suvalgiau, nes maitinu tik MP. Mane anksčiau seselė ramino, kad vienas vaikiukas irgi ilgai žaliai tuštinosi, tėvai visokius tyrimus darė, bet taip ir neatrado priežasties. O vaikas iš tos bėdelės išaugo. g.gif
Atsakyti
Na, tai neseniai persirašėme pas kitą gydtoją. Ji atid\iai apžiūrėjo mažylę ir pasakė, kad žali viduriukai maitinant krūtimi yra norma. ji pabrėžė, kad norma laikome tada, kai keičiasi tik viduriukų spalva ir kai tai įvyksta protarpiais, t.y. viduriukai tik kartais būna žalios spalvos. Kadangi mano dukrytė žaliai padaro tik kartais, pvz.: kartą per mėnesį, tai laikoma norma. Tai vaiko žarnyno reakcija į mamos suvalgytus pvz.: naujus maisto produktus. Augame gerai, rami, tai, kad viskas turėtų būti tvarkoje.
Atsakyti
visu cia rasiusiu vaikiukai gan mazi, o mums 7 menesiai ir mazdaug pries dvi savaites prasidejo zalios ismatos, tai normalios, tai zalios. o dabar pora dienu viduriuoja ir jau tik zaliai. ir gleiviu yra. pirmadieni buvo pakilus auksta temperatura, bet paskui nukrito. nezinau ar tai turi ka nors bendro su kakojimu. reiks eit pas daktare verysad.gif

gal kam panasiai yra buve?
mums pradejus valgyt kosytes visos bedos su pilvuku prasidejo. iki tol nei skaudejo kada nei ismatos keistos buvo
Atsakyti
QUOTE(zizzi @ 2008 08 16, 19:38)
visu cia rasiusiu vaikiukai gan mazi, o mums 7 menesiai ir mazdaug pries dvi savaites prasidejo zalios ismatos, tai normalios, tai zalios. o dabar pora dienu viduriuoja ir jau tik zaliai. ir gleiviu yra. pirmadieni buvo pakilus auksta temperatura, bet paskui nukrito. nezinau ar tai turi ka nors bendro su kakojimu. reiks eit pas daktare verysad.gif

gal kam panasiai yra buve?
mums pradejus valgyt kosytes visos bedos su pilvuku prasidejo. iki tol nei skaudejo kada nei ismatos keistos  buvo

Na tai ką jums „zizzi“ gydytoja pasakė unsure.gif . Gal netiko košytės?

Mums tai dabar kita problemytė. Pradedame kakoti su pertraukomis unsure.gif . Paskutinį kartą tris paras nekakojome. Man panašiai su sūnum buvo. Suėjus trims mėnesiams vis rečiau ir rečiau, kol be klizmutės niekur. Reikia ištirti dėl disbakteriozės ar pan.
Atsakyti
QUOTE(kleof @ 2008 08 18, 22:42)
Na tai ką jums „zizzi“ gydytoja pasakė  unsure.gif . Gal netiko košytės?

Mums tai dabar kita problemytė. Pradedame kakoti su pertraukomis  unsure.gif . Paskutinį kartą tris paras nekakojome. Man panašiai su sūnum buvo. Suėjus trims mėnesiams vis rečiau ir rečiau, kol be klizmutės niekur. Reikia ištirti dėl disbakteriozės ar pan.

maniskiai triju menesiu irgi kazkas pasikeiti ir retai kakodavo, bet cia labai priklauso ar pati maitini, nes jei pati, tai iki savaites gali nekakoti, bet jei misinuku, tai negerai.

o mums, vel uzkilo baisi temperatura, tai daktaras sake, ausytej infekcija ir gavom antibijotiku verysad.gif o del kakojimo, sake gali buti nuo temperaturos ir nuo vaisiu ar darzoviu. dabar jau pora dienu beveik nebeduodu vaisiu ir vaistukus geriam ir viskas tvarkoj kolkas. o su kosytem vargstam, niekaip ju nenori schmoll.gif
Atsakyti
Labas mamytes,
mano mazoji pradejo tustintis zaliai skystai ir dar su baltomis granulytemis. kas tai galetu buti? (maitinu pati)
Atsakyti
Kur privaciai pasidaryti bakteriologini paseli?
Atsakyti
Maniškis kai buvo mažiukas irgi kakojo žaliai. Paaiškėjo, kad žarnyne stafilokokas. Teko gerti antibiotikus, tai rezultatas - sustojęs žarnynas. doh.gif Kankinomės su tuo sustojusiu žarnynu kokius 4 mėn. Vaikas pradėdavo klykti, kai užsimanydavo kaku. Aš jam žarnelę tokią specialią kišdavau į užpakaliuką, nes pats - niekaip. Ižmatos vis tiek būdavo žalios plius labai lipnios (kaip kokia lipučka - nežnau kaip tas daiktas normaliai lietuviškai vadinasi). Pasirodė, kad tas lipnumas - tai gleivės. Vežiojau vaiką pas tokią gastro.... tipo pati geriausia Klaipėdoj g.gif , tai kiekvieną kartą reikėdavo įrodinėti, kad aš nedurna. Darė tyrimus - geri, kakulis jai buvo nežalias doh.gif . Gydimas: palaukite ir viskas praeis. Po to nervai neišlaikė nuvežiau pas kitą - pasirodo tyrimai visą laiką buvo siaubingi. Žarnyne karaliavo blogosios bakterijos. Tas gerąsias bakterijas, kuriomis aš visą laiką šėriau vaiką, blogosios paprasčiausiai išnaikindavo doh.gif Išrašė kažkokius vaistukus, kur išnaikina žarnyne visą florą ir tada girdžiau gerąsias bakterijos - va tada ir baigėsi visi žarnyno sustojimai, žali kakuliai ir gleivės.
Atsakyti
Sveikos mamytes. Nors neskaiciau visko, kas sioje temoje prirasyta, bet noriu pasidalinti ir savo patirtimi. Mano maziukas 1 menesio laiko staiga is niekur nieko eme viduriuoti ir kokias pora savaiciu niekaip nejo sustabdyti. Dare zaliom vandeningom rugstaus kvapo ismatom. Ko tik nedarem - ir gerasias bakterijas girdem, ir Hidralio miltukus ir oranzine smekta. Atlikom suduko paselio tyrima - jokia bakterija neisaugo. Gydytoja nurase viska maistui - tipo as busiu kazka suvalgius, nuo ko mazius ir isitriede. O tikroji priezastis netruko issaisketi, kai visa vaiko kuneli nusejo atopinio dermatito demes. Pasirodo sunelis alergiskas net mano pienui ir viduriavimas buvo pirmasis ligos pozymis, kadangi pirmiausia ialergizuojama zarnyno gleivine, o tik po to jau alergija i odos pavirsiu islipa. verysad.gif
Atsakyti
o mano mazute irgi zaliai ir skystai tustinosi, bet jokia bakterija neisaugo, kai pradejo ragauti koseles, tyreles, tai ir susitvarke kakuciai smile.gif buvau labai issigandus, teko ir ligoninej del to paguleti, bet nieko blogo nerado ir isleido namo smile.gif
Atsakyti
Mums 1.5 men.
Maziukas gal 1.5 sav viduriavo (spalva ir kvapas geri). Pasitarus su sesele nutarem, kad cia nuo mano valgomo maisto, nes maitinu MP. Viduriavimas lyg ir liovesi. Ir siandien ziuriu i kakuti, o jis geltonas, bet tarp normalaus geltono kakucio zalios gleives. Net prakaitas ismuse. Ka daryti? Ar kam taip buvo?
Jauciu, ryt leksiu i poliklinika. verysad.gif
Atsakyti
sveikos, mano suneliui beveik 2 men. pries 2 sav. pradejo zalsvai kakoti ir su gleivem, gydytoja nutare, kad as kazko suvalgiau ir liepe laukt, bet padetis blogejo:(, atsirado kraujo ir gleiviu tik padidejo, pakilo temperatura. Tada nunesem paseli ir rado campylobakterijas, visa interneta isnarsiau ir niekaip nesuprantu kaip jos papuole i maziuko organizma, nu bet bifolac deka mes jau sveikstam ir temperatura nukrito ir viduriukai lyg tvarkosi:), labai tikiuosi, kad pasveiks ir nereiks gerti antibiotiku. Stai tokia mano patirtis su tais viduriukais.
Atsakyti