Įkraunama...
Įkraunama...

Mišinėliai

Iš bado nemirs. Tas dienas, kai mažai suvalgo mišinio, duokite daugiau skysčių. Taip būna kūdikiams, kurie buvo permaitinti. Po kelių dienų vėl pradės valgyti, tik taip dažnai keisti mišinius nereikia.
Atsakyti
Sveiki.
Mano maziui po keliu dienu metukai.
Noriu nutraukti maitinima MP (dabar valgo ryte ir vakare). Kaip tai padaryti? Nebeduoti ryte, o po savaites ir vakare ar kaip?
O nebeduoti MP, tai reikia ka nors duoti vietoj MP? Ar pieno misini? Jei taip, tai koki kieki jo ir kada? Ir nezinau, kaip tai daryti, nes mano vaikas nera nieko geres is buteliuko: mamos pienas is kruties, o arbatos is puoduko geriamos. Pratinti prie buteliuko?
Ir is viso iki kiek laiko duodamas pieno misinys?
Dekoju uz atsakymus.
Atsakyti
Pieno mišinys rekomenduojamas kūdikiams iki pusantrų metų, galima ir ilgiau, nes jo sveikatai tai yra geriau, nei karvės pienas. Pieno mišinys turėtų būti pritaikytas vyresniam kūdikiui (pvz. HiPP 3). Kartais vyresni kūdikiai nenori gerti įprasto skonio pieno mišinių ir mielai geria skanius pieno mišinius (toks ir yra šis mišinys).
Prie buteliko pratintis nėra jokios būtinybės. Jis gali gerti ir iš puodelio.
Pradžioje atsisakykite rytinio žindimo(pakeiskite jį pieno mišiniu), vėliau, kai jau gers pieno mišinį ir vakarinio.
Atsakyti
Naudojam mišinėlį Peptidi tutteli, vaikas tuštinasi samaninės spalvos išmatomis, konsistencija normali. Ar tai normalu?
Prieš tai vartojom Aptamil 1, tuštinosi normaliai.
Atsakyti
Normalu.
Atsakyti
Miela gydytoja,

sūnui 9,5 mėn. Apetitas puikus. Kadangi nepasireiškė jokių alergijų, drąsiai duodu visas grūdines košes, daržovienes su kiauliena, jautiena, paukštiena, žuvimi. Per kartą suvalgo po 250 g. košės užsigerdamas arbata. Pusrytines ir vakarienei košeles darau su skiestu karvės pienu. Per diena vaikas gauna apie 250-300 g. pieno, kartais dar truputį sūrelių. Svoris auga normaliai, vaikas žvalus ir t.t Draugė tvirtina, kad vaikas gauna per mažai baltymų ir būtina papildomai duoti mišinuko. Kaip yra iš tikrųjų?

Ačiū už atsakyma.
Atsakyti
Tokio amžiaus kūdikis turėtų gerti du kartus pieno mišinio ir valgyti daržovių tyreles su mėsa ir pieniškas košes. Sūreliai kūdikiams netinka,nes tai nėra kūdikių maistas.
Atsakyti
Norėjau paklausti, kiek laiko gerti mišinuką? Vaikui yra 1 m. ir 2 mėn., jis alergiškas karvės pienui ir jo produktams. Iki metų jis gėrė Nestles firmos Nan 2 mišinuką. Pati maitinau iki 9 mėn. Gal duoti Actimel? Sviesto ir truputį grietinės gauna. Dėkoju už atsakymą.
Atsakyti
Gali gerti ir iki trijų metų- tai jam tik į naudą.
Atsakyti
Laba diena,
1,5 mėn. kūdikį primaitinu Tuttelio mišiniu, tačiau jau antra para, kai išmatos pasidarė žalsvos spalvos. Ar tai reiškia kad šitas mišinys netinka ir reikėtų pakeisti kitu?
Atsakyti
Davus mišinį, išmatų spalva pasikeičia. Jei kūdikis jaučiasi gerai, yra ramus, neatpylinėja, mišinio keisti nereikia.
Atsakyti
Labas vakaras. As nezinau ar gali kudikiui is pradziu tikt misinukas o paskui tas pats ne? Pradejau savo kudiki maitint misinuku HIPP, kokia savaite lyg ir nieko nebuvo, bet dabar nezinau ar nuo misinio ar nuo ko kito isbertas veidukas [ buvo ir pries tai, kad paberdavo, bet ne taip], dabar zandai isberti tokiais smulkiais spuogais kai palieti labai siurkstu, kakta maziau. Ir labai pucia pilvuka kiekviena diena beveik, rieciasi atgal ir verkia labai, tustinasi normaliai viena karta paroj. Ar reikia keist misinuka? Gal maziau pus pilva, nes turbut negerai daznai duot ESPUMISANO lasu?
Atsakyti