Įkraunama...
Įkraunama...

---Angeliuku mamos...Angelai neverkia--

Biciuk wub.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Nuo vaikystės, nuo kūdikio lingės
Iš tavęs vien tik laimę mes semiame.
Amžinai mes tau liekam skolingi
Už gyvybę, už visą gyvenimą,
Už tą meilę – bekraštę ir šventą,
Ir už plauką, be laiko nubalintą.
Žodis „ačiū“ ir mažas, ir menkas,
Atsilygint tik meile tegalima.
Su Mamos diena 4u.gif
Papildyta:
[quote=Meskute5,2011 04 28, 22:44]
Kur Meskute? biggrin.gif Ar jus zinot kad meskute visada kvanktelejus lotuliukas.gif taigi kai baigiasi tema, pamirstu prisiregistruot naujoj, ir po to kaip ta durne laukiu kol kas ka parasys, po poros dienu susigriebiu kur jus visos nusprogot, kad nei viena nerasot, tada kvankst i galva, kad jau nauja tema biggrin.gif nu vienu zodziu lotuliukas.gif
[ lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif

BICE, sveikinimai ir tau ir ANI wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif

Ir man atsūskit slaptažodį blush2.gif
Atsakyti
Biciuk wub.gif

slaptazodzio ir as noriu 4u.gif
Atsakyti
Sveikos,

Bice, valio, valio, valio biggrin.gif

As irgi noreciau slaptazodzio naujo, nes mano nuotraukos tai yra albume.
Atsakyti
QUOTE(Nledi @ 2011 05 01, 16:41)
Sveikos  4u.gif
BICE, sveikinimai ir tau ir ANI  wub.gif  wub.gif  wub.gif  wub.gif  wub.gif

Ir man atsūskit slaptažodį  blush2.gif

QUOTE(rencius* @ 2011 05 01, 17:17)
Biciuk  wub.gif

slaptazodzio ir as noriu 4u.gif

QUOTE(Andryte @ 2011 05 01, 17:46)
Sveikos,
Bice, valio, valio, valio  biggrin.gif

As irgi noreciau slaptazodzio naujo, nes mano nuotraukos tai yra albume.

issiusta 4u.gif
Atsakyti
o kaip ji ten reikia pasikeisti nemoku blush2.gif
Atsakyti
Visas visas mamytes sveikinu su MAMYČIŲ diena wub.gif

P.S. Aš irgi slaptažodžio noriu. O kodėl pakeitėte seną? Gal ir rašėte, bet kažkaip pražioplinau temas, tai nieko nebežinau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(lairam @ 2011 05 01, 20:42)
Visas visas mamytes sveikinu su MAMYČIŲ diena  wub.gif
P.S. Aš irgi slaptažodžio noriu. O kodėl pakeitėte seną? Gal ir rašėte, bet kažkaip pražioplinau temas, tai nieko nebežinau  smile.gif

Lairam, tavo AZ pilna 4u.gif
Papildyta:
Visas mamytes su MAMYCIU DIENA 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Aniri*: 01 gegužės 2011 - 20:00
QUOTE(bicė @ 2011 04 29, 21:51)
Sveikutes  4u.gif

Aciu visom uz grazius palinkejimus.
user posted image

Biciuk, labai labai džiaugiuosi už tave ir tavo stebuklėlį Ani wub.gif wub.gif 4u.gif 4u.gif
tavo postai visada mane sugrąžindavo į realų pasaulį...

O aš buvau tėviškėj..aplankiau savo Angeliuko amžino poilsio vietą... kažkoks keistas jausmas... nžn kodėl, bet mane kapuos labai traukia prie žemės... negaliu šiaip stovėt atsistojus... aš tūpiuosi, na nesiklaupiu, bet atrodo noriu būti kuo arčiau... JOS...
ir neraudojau ten...gal todėl, kad naktį bandė nusižudyti vienas mano draugas.. išgėrė saują raminančių vaistų ir alkoholio... norėjo nušokt nuo balkono... kovojau dėl jo gyvybės... gaila, kad buvau už 150km, bet džiaugiuos, kad supratau jo užuominas ir man pavyko telefonu jį sulaikyt nuo to... aišku vaistai jau buvo išgerti... tai kapeliuos meldžiau savo Angeliuką jį apsaugot..
dabar jis ligoninėj...bet užtat gyvas...
ir žinot, kas baisiausia: tai, kad būdama Šakiuos, aš niekaip negalėjau iškviest pagalbos žmogui į Vilnių.. skambinu 112 sujungia tik su Šakiais, aš jiems sakau kas ir kaip, kad reikia gelbėt žmogų, o jie mes neturim galimybės sujungt su Vilnium..ir policija ir greitoji tą patį.. susiriejau su visais.. Kažkoks absurdas, manau jie neparodė jokio noro padėt, aš to taip nepaliksiu, jei reikės eisiu iki televizijos! Tai kaip pas mus veikia bendras pagalbos telefonas? man pasiūlė ieškotis laidinio telefono.. Čia Lietuva, daugiau neturiu komentarų,,čia viskas vyksta ne taip, kaip normaliam pasauly

Eidama ant kapų ir nešdama ten savo mamai gėlių, staiga atėjo mintis... kad ir aš mama...Angelo mama..ir gal tai ir mano diena... tik manęs niekas su šia diena nepasveikins..................
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo nasata: 01 gegužės 2011 - 20:15
QUOTE(*Aniri* @ 2011 05 01, 20:59)
Lairam, tavo AZ pilna  4u.gif

Pratryniau ax.gif

Nasata, siaubas blink.gif
Atsakyti
QUOTE(nasata @ 2011 05 01, 21:06)
Biciuk, labai labai džiaugiuosi už tave ir tavo stebuklėlį Ani  wub.gif  wub.gif  4u.gif  4u.gif
tavo  postai visada mane sugrąžindavo į realų pasaulį...

O aš buvau tėviškėj..aplankiau savo Angeliuko amžino poilsio vietą...  kažkoks keistas jausmas... nžn kodėl, bet mane kapuos labai traukia prie žemės... negaliu šiaip stovėt atsistojus... aš tūpiuosi, na nesiklaupiu, bet atrodo noriu būti kuo arčiau... JOS...
ir neraudojau ten...gal todėl, kad naktį bandė nusižudyti vienas mano draugas.. išgėrė saują raminančių vaistų ir alkoholio... norėjo nušokt nuo balkono... kovojau dėl jo gyvybės... gaila, kad buvau už 150km, bet džiaugiuos, kad supratau jo užuominas ir man pavyko telefonu jį sulaikyt nuo to... aišku vaistai jau buvo išgerti... tai kapeliuos meldžiau savo Angeliuką jį apsaugot..
dabar jis ligoninėj...bet užtat gyvas...
ir žinot, kas baisiausia: tai, kad būdama Šakiuos, aš niekaip negalėjau iškviest pagalbos žmogui į Vilnių.. skambinu 112 sujungia tik su Šakiais, aš jiems sakau kas ir kaip, kad reikia gelbėt žmogų, o jie mes neturim galimybės sujungt su Vilnium..ir policija ir greitoji tą patį.. susiriejau su visais.. Kažkoks absurdas, manau jie neparodė jokio noro padėt, aš to taip nepaliksiu, jei reikės eisiu iki televizijos! Tai kaip pas mus veikia bendras pagalbos telefonas? man pasiūlė ieškotis laidinio telefono.. Čia Lietuva, daugiau neturiu komentarų,,čia viskas vyksta ne taip, kaip normaliam pasauly

oi nasatą kaip aš tave suprantu, čia pas mus tikra provincija, baisu šitaip aišku viskas gerai kad gerai baigės...man dar neteko susidurt su 112 bet jau ne iš tavęs vienos šitą girdžiu kad iš Šakių košmaras kažkoks šituo numeriu susikambint...
Sveikos...visas mamas, ir nesvarbu kad mūsų vaikai tapo angelais bet mes vistiek mamos, su motinos diena...šypsokimės džiaukimės ir tikėkime...
Atsakyti