Įkraunama...
Įkraunama...

---Angeliuku mamos...Angelai neverkia--

QUOTE(Ingridute =) @ 2011 05 02, 16:46)
Tai vat vat ... bandau gydytis , kapstytis is sitos ligos . Aciukas sveikatos man tikrai reikia  4u.gif

Aš irgi bandau,gerai,kad tempos nėra,tai tikiuosi,kad tai tik virusiukas.susiskambinau su gyd.pasipasakojau kas kaip,pasakiau kokiu antibu turiu namie,tai vienus sakė sugerti...bet dziaugiuosi,kad uzkimimas praeina ir sloga galiu ispusti lauk smile.gif taip,Ingrida,cia jau uz visus metus likimas atseikes ligu.po streso tik ir limpa bacilos.as ir vitaminu dozem sugeriau,bet...
Papildyta:
QUOTE(monikam @ 2011 05 02, 13:42)
as tai gerai, nepaisant to, kad sunku isitaisyt miegui ir, kad skauda kirksnys ir dubens kaulai  doh.gif  bet tai laikina, del dukrytes viska iskesiu  wub.gif  ryt vaziuosiu daryt kraujo tyrimu, ziures ar neatsirado nesciuju cukralige...

Mergytės laukies wub.gif wub.gif ?
Atsakyti
Dabar tv ziuriu guledama lovoje ir per istrauka reklamos ziniu pasake kad Kelmeje, Siauliuose ir dar kazkur prisnigo smile.gif reiks paziuret zinias 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Laureanza @ 2011 05 02, 18:43)
Mergytės laukies wub.gif  wub.gif ?

aha wub.gif jau buvau kazkur rasius, kad laukiam sesytes wub.gif
Atsakyti
QUOTE(monikam @ 2011 05 02, 18:17)
aha  wub.gif  jau buvau kazkur rasius, kad laukiam sesytes  wub.gif

tai užmiršau blush2.gif blush2.gif
kaip faina wub.gif
Papildyta:
O,Ingridute,patapo Tauskute biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Laureanza @ 2011 05 02, 19:59)
tai užmiršau blush2.gif  blush2.gif
kaip faina wub.gif
Papildyta:

taip mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Laureanza @ 2011 05 02, 19:59)

pokyciai tik i nauda thumbup.gif grazus avataras 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(monikam @ 2011 05 02, 22:35)
pokyciai tik i nauda  thumbup.gif  grazus avataras  4u.gif

Labas rytukas 4u.gif Taip ir as manau pokyciai i nauda mirksiukas.gif

Grizau ka tik is poliklinikos , tai nera pas mane sinusito , virusas mane pagriebe verysad.gif bet nieko issigydysiu mirksiukas.gif
Atsakyti
KoKia tyla forume. KazKur mergaiciukes pradingusios ax.gif KazKa jau veikineja 4u.gif As tai va pamiegojau , atsikeliau , papietavau , dar namus apsitvarkiau ir galvoju atgal sokt i lova pietu miegui smile.gif Atidariau balkona kad namus isvedint , tai lauke saltoka 4u.gif atrodo kad saulute sviecia ir silta bet istikruju saltoka 4u.gif
Atsakyti
Labas.

Dirbau. Dabar vaikai išbėgo į popietę, tai prisėdau paskaitinėt. Laukiu dar papildomai ateinančio vaikiuko.

Tauškute - tinka tau šis vardas biggrin.gif .
Atsakyti
QUOTE(vaivos juosta @ 2011 05 03, 14:37)
Labas.

Dirbau. Dabar vaikai išbėgo į popietę, tai prisėdau paskaitinėt. Laukiu dar papildomai ateinančio vaikiuko.

Tauškute - tinka tau šis vardas  biggrin.gif .

Aciukas mirksiukas.gif Man bais namie liudna gulet , norisi su kuo nors paplepet 4u.gif Katyte ir tai jau pabego nuo manes , vonioj gulineja ,turbut uzknisau as jau jai biggrin.gif Dar vyrui patrugdau dirbti vis parasau sms ar paskambinu smile.gif Klausiau vyro ar dar neuzknisau as jam tai saKe pakolkas ne biggrin.gif sake rasyk ir rasyk ... biggrin.gif O jai nieks neplepa su manimi tada ir uzmiegu as mirksiukas.gif as kazkokia zvali atsibudau , su gera nuotaika , energinga ... mirksiukas.gif

O KoKia pas tave profesija ? ax.gif jai nepaslaptis , nes su vaikais dirbi pirma mintys man sove kokia auklyte gal 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tauskute_: 03 gegužės 2011 - 12:51
Tauškute, - mokykloj aš smile.gif ( specialioji pedagogė ir logopedė ).
Atsakyti
QUOTE(vaivos juosta @ 2011 05 03, 15:32)
Tauškute, - mokykloj aš  smile.gif  ( specialioji pedagogė ir logopedė ).

A... Aiskutis 4u.gif
Atsakyti