Aciu Aniri , as va nuvaziavau i turgeli nusipirkau rozyciu , drugeliu
ir va ka padariau savo mazutei
Ne esu as meninke bet vis kazka padariau
Su lauksiu vyro ir vaziuosim kartu aplankyt mazutes

QUOTE(Tauskute_ @ 2011 05 11, 13:27)
Aciu Aniri , as va nuvaziavau i turgeli nusipirkau rozyciu , drugeliu
ir va ka padariau savo mazutei
Ne esu as meninke bet vis kazka padariau

Labai grazu

Rozytes pirkau Hales turguje viena rozyte 16cnt kainavo , jos dirbtines cia ,bet atrodo kaip gyvos zinok
Ten vaikinas labai malonus dirba , tai jis paklause manes ka darysiu pasakiau kad kokia sirdy suklijuot ir t.t. tai jis man tokia plasmasine sirdies forma dave ir ten su badziau jas , jos taip graziai visos susijunge , kai kur ir paklijavau su klijais kad tvirciau laikytusi

[quote=Tauskute_,2011 05 11, 12:27]
pagalvojau kad tikros graziai atrodo
pagalvojau kad tikros graziai atrodo

na tikrai noreciau tikru , bet zinau kad neilgai jos pabus, iskart nu vis, o kai dabar tokie orai na saule sviecia kaip reikiant tai tikrai greit nu vis
tai ir padariau is dirbtiniu , paziuresiu koks vaizdas bus kai padesiu ant kapo jai ne koks tai tikrai ne desiu ,bet jos atrodo tikrai kaip gyvos. O gal ir issilaikytu , nezinau gal reiks kada pabandyt ir is tikru
as visada perku savo mazutei raudonu roziu daug , ir tokias su dideliais ziedais

as visada perku savo mazutei raudonu roziu daug , ir tokias su dideliais ziedais

Tauškute, žvakutė tavo angeliukui..........
O rozes labai grazios
O rozes labai grazios

Ingrida as pagalvojau,kad cia gyvos
Labai graziai padarei...
Atsius tau tavo Simonyte vaikiuka.Viskam savas laikas.Kantrybes ir sveikateles tau
Ziurek nesirk daugiau
viskas bus

Labai graziai padarei...
Atsius tau tavo Simonyte vaikiuka.Viskam savas laikas.Kantrybes ir sveikateles tau

QUOTE(Sladama @ 2011 05 11, 18:51)
Ingrida as pagalvojau,kad cia gyvos
Labai graziai padarei...
Ziurek nesirk daugiau
viskas bus 

Labai graziai padarei...

aciu

Sveikutes
Tauskute zvakute tavo angeleliui
Labai grazi sirdute
mes tai neturim galimybes daznai nuvaziuot ant savo angelelio kapelio, buvom per velykas, tai neislaikiau ir apsiverkiau
o galvojau, kad jau esu stipri...

Tauskute zvakute tavo angeleliui

Labai grazi sirdute

jjurgite junkis prie musu