Įkraunama...
Įkraunama...

---Angeliuku mamos...Angelai neverkia--

QUOTE(vaivos juosta @ 2011 05 11, 23:16)
Laureanza, šimtąkart geriau jau.  thumbup.gif .

Super!!!! thumbup.gif 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Meskute5 @ 2011 05 11, 23:21)
Nieko neatsitiko. Siandien eilini karta supratau, kad mamos as neturiu, jei ja galima taip pavAdinti.. Zinau, kad skaito ka as rasau, tegu skaito. NES TAU TIK SKAITYT IR BELIEKA SIAM GYVENIME MAMYTE!!!!

Vajėtau,nesutari su mama?? verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Laureanza @ 2011 05 11, 22:24)
Super!!!! thumbup.gif  4u.gif
Papildyta:

Vajėtau,nesutari su mama?? verysad.gif

Ne. Nei sutariu nei nesutariu. Nes nebendrauju. Nebendrauju, nes neturiu. Turiu tik pavadinima. Del saves maziausiai pergyvenu, maniau kad bent anuka myli, siandien pabandziau kazka padaryt... geriau buciau nieko nedarius. Nes rezultatas ne tai, kad nulinis, bet toli i minusa.
Atsakyti
QUOTE(Meskute5 @ 2011 05 11, 23:26)
Ne. Nei sutariu nei nesutariu. Nes nebendrauju. Nebendrauju, nes neturiu. Turiu tik pavadinima. Del saves maziausiai pergyvenu, maniau kad bent anuka myli, siandien pabandziau kazka padaryt... geriau buciau nieko nedarius. Nes rezultatas ne tai, kad nulinis, bet toli i minusa.

Nesuprantu,kas gali toookioo įvykti,kad nebendrauti su mama...neisivaizduoju tiesiog...gaila,Meskute,kad nusivylei....
Atsakyti
Visa gyvenima buvau tokia stipri, nepalenkiama. Niekas man nieko nepadarydavo, nesuzeisdavo ir i vidu neilysdavo. Nes buvo daug tu duobiu ir kalneliu.. jau nuo mazenes turejau gyvent suaugusios gyvenima, niekas nedave nei valgyt, nei paglostydavo.. apie vaikyste nera ka kalbet. Bet viena diena ta stiprybe baigiasi.. cia turbut irgi nebuna pilna statine.. o baigiasi butent tada, kai labiausiai jos reikia. Kai reikia isaugint zmogu, kazka jam duot, idet kazka i ji tai, ko man niekas nedave ir neidejo.. Noriu, kad mano vaiko sirdis butu pilna visko.. ir meiles ir dziaugsmo, vaikystes ir silumos.. visko, ko neturejau as. Bet is kur gaut tu jegu.. kartais net kalbet nera stiprybes.
Papildyta:
QUOTE(Laureanza @ 2011 05 11, 22:30)
Nesuprantu,kas gali toookioo įvykti,kad nebendrauti su mama...neisivaizduoju tiesiog...gaila,Meskute,kad nusivylei....

Mamos nemaciau nuo turbut 6 metu iki 15.. nes jai labiau rupejo silti krastai.. Kai rugsejo pirma visus vaikucius vede mamos uz rankyciu, mano gulejo pries saulute su kadrais. Kai i paruosiama klase keldavausi septinta ryte, ziema, prie didelio minuso, turedavau kaip pelyte tyliai tyliai apsirengti.. kad neprizadint mamytes, ir tamsoje per sniega 2 km eiti iki stoteles.. turbut niekada nepamirsiu. ziuriu i savo vaika ir nesuvokiu.. kaip tureciau isprotet, kad sitaip elgtis.
Atsakyti
QUOTE(Meskute5 @ 2011 05 11, 23:35)
Visa gyvenima buvau tokia stipri, nepalenkiama. Niekas man nieko nepadarydavo, nesuzeisdavo ir i vidu neilysdavo. Nes buvo daug tu duobiu ir kalneliu.. jau nuo mazenes turejau gyvent suaugusios gyvenima, niekas nedave nei valgyt, nei paglostydavo.. apie vaikyste nera ka kalbet. Bet viena diena ta stiprybe baigiasi.. cia turbut irgi nebuna pilna statine.. o baigiasi butent tada, kai labiausiai jos reikia. Kai reikia isaugint zmogu, kazka jam duot, idet kazka i ji tai, ko man niekas nedave ir neidejo.. Noriu, kad mano vaiko sirdis butu pilna visko.. ir meiles ir dziaugsmo, vaikystes ir silumos.. visko, ko neturejau as. Bet is kur gaut tu jegu.. kartais net kalbet nera stiprybes.

Meskute,brangioji,laikykis,atrask savy jėgų...Svarbu,kad obuolys nuo obels toli nuriedėjo,duodi vaikui viską ką gali,myli jį kaip tik mama,tikra mama ,gali mylėti
Papildyta:
O jėtau,nežinau ką pasakyti apie tokias ''mamas''
tiesiog labai gaila tavo vaikystės ir tavęs verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Laureanza @ 2011 05 11, 22:41)
Meskute,brangioji,laikykis,atrask savy jėgų...Svarbu,kad obuolys nuo obels toli nuriedėjo,duodi vaikui viską ką gali,myli jį kaip tik mama,tikra mama ,gali mylėti

Man drauges sake, kai pagimdysi, gal suprasi savo mama.. taip. Supratau, visiskai i priesinga puse. Tik dbr galvoj viskas susideliojo.. tik dbr pradejau prisiminti smulkmenas, kurios neatrode tokios skaudzios.. tik dbr ziuredama i savo vaika suvokiu kiek as jam galiu duoti, ir kiek buvo duota mazai man..
Laikausi.. dienos tik blogos ir geros buna. Siandien ta is bloguju..
Atsakyti
QUOTE(Meskute5 @ 2011 05 11, 21:38)
Papildyta:
Mamos nemaciau nuo turbut 6 metu iki 15.. nes jai labiau rupejo silti krastai.. Kai rugsejo pirma visus vaikucius vede mamos uz rankyciu, mano gulejo pries saulute su kadrais. Kai i paruosiama klase keldavausi septinta ryte, ziema, prie didelio minuso, turedavau kaip pelyte tyliai tyliai apsirengti.. kad neprizadint mamytes, ir tamsoje per sniega 2 km eiti iki stoteles.. turbut niekada nepamirsiu. ziuriu i savo vaika ir nesuvokiu.. kaip tureciau isprotet, kad sitaip elgtis.

Nu tada aciu jai galima pasakyt tik uz tai kad tu esi.
Atsakyti
QUOTE(Sladama @ 2011 05 11, 22:47)

Nezinau.. kartais pagalvoju gal ne ji mane gimde. Tikrai tetis mane padare lotuliukas.gif nes as i ji panasi. Bet jis kartais pats stebisi, manes klausia- nesuprantu, is kur pas tave tokia motina lotuliukas.gif
Cia tik tokia maza dalele ka parasiau.. tiek mazai. Turbut nei liezuvis neapsiverstu ir klaviatura uzstrigtu viska papasakot biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Sladama @ 2011 05 11, 23:47)

Taiklūs žodžiai Sladama
Papildyta:
QUOTE(Meskute5 @ 2011 05 11, 23:50)
Nezinau.. kartais pagalvoju gal ne ji mane gimde. Tikrai tetis mane padare  lotuliukas.gif  nes as i ji panasi. Bet jis kartais pats stebisi, manes klausia- nesuprantu, is kur pas tave tokia motina  lotuliukas.gif
Cia tik tokia maza dalele ka parasiau.. tiek mazai. Turbut nei liezuvis neapsiverstu ir klaviatura uzstrigtu viska papasakot  biggrin.gif

Mažiau tokių prisiminimų..
Tau 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Papildyta:
Gal miegoti jau pats laikas būtų,aš atvariau 3 dienas ,dabar poilsio 3dienos..
rytoj važiuoju pas koloproktologą...net biaju,pagalvot,kaip tiesiąją žarną tikrins doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Meskute5 @ 2011 05 11, 21:50)
Nezinau.. kartais pagalvoju gal ne ji mane gimde. Tikrai tetis mane padare  lotuliukas.gif  nes as i ji panasi. Bet jis kartais pats stebisi, manes klausia- nesuprantu, is kur pas tave tokia motina  lotuliukas.gif
Cia tik tokia maza dalele ka parasiau.. tiek mazai. Turbut nei liezuvis neapsiverstu ir klaviatura uzstrigtu viska papasakot  biggrin.gif

Tavo tevai kartu gyvena?
Atsakyti
QUOTE(Sladama @ 2011 05 11, 22:54)
Tavo tevai kartu gyvena?

Ne, kur jau kartu.. seniai issiskyre, kai as maza buvau. 4u.gif
Niu viskas, einam miegot tongue.gif gana cia tu baisumu. doh.gif
Atsakyti
Labanakt merginos bye1.gif
Papildyta:
Meskute,gerai,kad tėtis geras.
Vsio,labos
Atsakyti