Įkraunama...
Įkraunama...

---Angeliuku mamos...Angelai neverkia--

QUOTE(Bona -pari @ 2011 05 14, 08:22)

divėjuk kaip tau sekasi augint mažylę?

Ačiū,gerai 4u.gif Džiaugiuosi kiekviena minute wub.gif ir labai gala,kad ji taip greitai auga.Taip vis norisi,kad būtų kūdikėlis amžinai blush2.gif Gudrutė,meilutė mano wub.gif Atrodo mano pupa pati geriausia ir gražiausia ax.gif
Džiaugiuos,kad neserga smile.gif Labai daug kalba ir suprantamai.O labiausiai džiugina,kai netikėtai pribėga,apsikabina ir pasako : mylia mamė (myliu mamytę) wub.gif Šitas jos poelgis visada nuginkluoja mane.Tai ji kartais nubausta,tuo pasinaudoja doh.gif biggrin.gif
Ech,tikra laimė JĄ turėti wub.gif
Bet... bet visada pagalvoju,kaip būtų smagu joms jau kartu žaisti,supti lėles ir,aišku,pasipykti....
Atsakyti
QUOTE(Laureanza @ 2011 05 14, 12:39)
žinai,bijau sakyti,nes kitos pagalvos,kad man kuku,bet man jau po 4 mėn.daug lengviau,nei pirmąjį buvo.nekaukiu kaip vilkas,neraudu naktimis,aišku prisimenu kiekvieną dieną

Nieko tau ne kuku man irgi uz keliu dienu 4men Niekad jos nepamirsiu.. verysad.gif bet gyventi po truputi darosi lengviau,oro galiu ikvept,juoktis,bendraut..galu gale reikia gyventi..Likimas mus nuskriaude.. verysad.gif Sakoma,kad gyviems kapu nera.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sladama: 14 gegužės 2011 - 14:39
QUOTE(bicė @ 2011 05 14, 13:52)
net ir zinodama, kad vilties isgyventi nera, ta vilti puoseleji, ypac kai pasako, akd gyvens kelis menesius , o gyvena į metus.

Pas mus rugpjūtinukuose yra mama, auginanti mergytę su ypatinga liga. Iš pažiūros visiškai sveika mergytė, niekuo nesiskiria, bet gydytojai vilties duodavo vis po mėnesį, tai dar po vieną. Su mano Ieva ji bendraamžė. Taip ir augini kasmet Viltį...
Atsakyti
QUOTE(Sladama @ 2011 05 14, 16:38)
Nieko tau ne kuku man irgi uz keliu dienu 4men Niekad jos nepamirsiu..  verysad.gif bet gyventi po truputi darosi lengviau,oro galiu ikvept,juoktis,bendraut..galu gale reikia gyventi..Likimas mus nuskriaude.. verysad.gif Sakoma,kad gyviems kapu nera.

drinks_cheers.gif su tavimi KAD GYVIEMS KAPU NERA

O as va pas sese priziuriu mazaja, isleidau kad dukterecia namo nu veztu, bet kad mazoji negaluoja verysad.gif su temperatura verysad.gif sake atsirado temperatura ryte verysad.gif prasau savo Angeliuko kad neapleistu pusseseres. Uzmigdziau ja , bet stebiu. Tikiuosi cia tik kazkur per salo ir nieko daugiau rimto
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tauskute_: 14 gegužės 2011 - 16:47
Man rodos,kad išnyksta ta linija vėliau visai...na,pas mane yra ji dar,bet jau neberyski
Atsakyti
QUOTE(Laureanza @ 2011 05 14, 18:45)
Man rodos,kad išnyksta ta linija vėliau visai...na,pas mane yra ji dar,bet jau neberyski

o ji pas mane tokia pat kaip ir atsirado, ryskiai matosi ir ne matau kad ji keistusi.
Atsakyti
Ten praeity,kurios tu neturi,
Mažyte mano skambanti dukrele
Gyvena žvėris -negeri-geri
Ir dar vyniojas ilgas,ilgas kelias

Ėjau ir nežinojau,kur esi-
ar tulpės žiede,ar srovėj Virvytės,
ar paukščio giesmejė,ar debesy
vakarėje migloj,aušrinėj ryto?

Aš Tau nešiau žodžius kalbos gimtosios
Maišelį juoko,kibirėlį ašarų
Ir ilgą kelią,tartum laumės juosta
O kelias dvelkė žydinčiu pavasariu

Aš keliavau keliu tuo pas tave
Su negerais -gerais žvėrim kalbėjau
O kai radau Tave-tu man davei
Daugiau negu aš pati turėjau....

Atsakyti
QUOTE(Laureanza @ 2011 05 14, 15:52)

verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Laureanza @ 2011 05 14, 18:52)

verysad.gif
Atsakyti
sveikutes 4u.gif

atejau prisiduot, laikaus neblogai, pilvukas auga ir kas dien daros vis sunkiau vaiksciot ax.gif bet ko tik neiskesi del leliaus wub.gif

naujai mamytei didele uzuojauta ir stiprus apkabinimas console.gif

del skausmo manau kiekvienai individualiai, man jau taip nebeskauda, nors prisimenu viska kas dien, lyg tai butu buve vakar... kai buvom nuvaziave ant kapu, asaru nesugebejau sulaikyti... verysad.gif

kazin kaip musu kitos nestuke.gif gyvena? ar daug jau priaugot? ax.gif

ir nasata kazkur prapuolus g.gif

eisnu laukt eurovizijos, reiks uz Lt pabalsuot biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo monikam: 14 gegužės 2011 - 20:37
QUOTE(jjurgite @ 2011 05 13, 20:13)
Labas vakaras,
Vis seku sia tema... Niekaip nesiryzau prabilt cia, taciau yra kaip yra.
Ryt bus dvi savaites, kai netekome savo dukrytes  verysad.gif . Lygiai uz dvieju menesiuku butume svente 5-aji gimtadieni. Si netektis nebuvo netiketa, taciau skausmo tai nesumazina... Nuo gimimo Aiste turejo rimtu sveikatos problemu. Kauno medikai buvo zadeje vos menesiuka, kuris issitempe iki beveik 5-iu  metu.
Turbut tik dabar baigiu suprast, kad ivyko is tikruju    angel_sadangel.gif

Oi kaip as tave uzjauciu verysad.gif Vienas sunkumas, kai gyveni ir zinai, kad vaikelis sunkiai serga, o kitas , kad jo netenki verysad.gif as net bijau ir pagalvoti kas butu, jeigu kas blogo atsitiktu mano dukrytei, tai manau kiekvienai mamai tai labai sunku, ir tai nenuramins jokie uzuojautos zodziai, apsikabinimai ir asaros, nes sirdis vis tiek dauzysis ir blaskysis.....ir niekada nenurims.Uzuojauta tau dideliausia, laikykis verysad.gif verysad.gif verysad.gif
Atsakyti
Sveikos merginos 4u.gif

miilita su tortadieniu sveikinuuser posted image
Atsakyti