QUOTE(Laureanza @ 2011 05 13, 18:39)
Aš vakar laikiau ant rankų draugės sūnytį 3 savaičių,kaip miela,gera buvo...bet jame nemačiau aš savosios Gerdos...ten tik buvo vaikas,draugės vaikas...o įsivaizdavau,kad bijosiu net pažiūrėti į tą mažytį žmogutį...
Na matai pas mane pvz visai ki taip , tarp mano Simonos ir dukterecios Urtes tik menuo skirtumas yra. kai po ne tekties pirma karta nuvaziavau aplankyti buvo labai sunku man , pamaciusi Urte apsiverkiau , po keliu dienu ar savaites vel pas sese esu , isdrisau paimti ant ranku , apsiverkiau iskart... asaros riedejo ir viskas

negalejau sutvardyt ju , negalejau saves sutvardyt. Ji i mane tada taip ziurejo , savo akytem , pribego sunenas ir apkabino mane. Sis jausmas buvo toks nuostabus , taip gera sirdyje pasidare , jauciausi jiems tokia reikalinga...
Kai sesuo papraso paziuret Urte, as sutinku , bet viduje nezinau kazkoks nusivilimas yra savimi , kad gal nesugebesiu as paziuret jos , ar pamaitint, pampersa pakeist , ar sikna nuplaut ir t.t. kazkas viduje pasidaro as pasimetu tada , bet pralauzu save , kad as galiu ja pasirupnti juk ne esu niekam tikusi , juk sunena Domanta, seses pirma vaika uz auginau nuo pat gimimo ,ir drauges vaika uz auginau nuo pat gimimo , nes ji vienisa mama , vyras paliko kai vaikui buvo 3menesiai , paliko seima del narkotiku, bet cia kita istorja ir ne i tema . Ir kai ateina ta diena ta minute kai sesuo atveza man Urte viskas ki taip , rupinuosi, priziuriu ja kaip ir sunena, kaip ir drauges vaika. Sirdyje dziaugiuosi kad galiu rupintis ja , mylet, myluot... bet laikydama ant ranku ir supuodama as mintyse supuoju ir savo Simona
Sesuo prasitare kad noretu ji su vyru , kad mes butume su vyru kriksto teveliais . Ir sesuo sako man suprasiu jai nesutiksit , bet mes su vyru pasikalbejome ir tikrai sutiksime tokios grazuoles buti kriksto teveliais
Žmonės sako,kad laikas-geriausias gydytojas.Kokie žmonės?Apie ką jie kalba?!Kai kurie gyvenime patirti jausmai įsirašo neištrinamu rašalu,ir daugių daugiausia gali tikėtis,kad metams bėgant tas įrašas truputį nublanks.....