Įkraunama...
Įkraunama...

---Angeliuku mamos...Angelai neverkia--

QUOTE(divėja @ 2011 05 15, 21:55)
Aha,jau didelė wub.gif  Labai jau greitai auga doh.gif  unsure.gif  smile.gif

Nerealiai greitai auga, ypac svetimi - kaip ten sakoma.

Bet is tikruju, tai laikas ziauriai greit bega. Nors po netekties atrode kad dienos slenka vos vos, para turi ne 24 val, o maziausiai dvigubai daugiau... O dabar atsigrizus atgal suprantu kad labai greit prabego man tas laikas. kai atejau i skyreli tu buvai tik pagimdzius lelyte, Kumpiene laukesi, o jau va kokios panos uzaugusios... o jau kiek leliuku atsirado, tikrai bega tas laikas...
Atsakyti
QUOTE(*Aniri* @ 2011 05 15, 22:14)
Nerealiai greitai auga, ypac svetimi - kaip ten sakoma.

Bet is tikruju, tai laikas ziauriai greit bega. Nors po netekties atrode kad dienos slenka vos vos, para turi ne 24 val, o maziausiai dvigubai daugiau... O dabar atsigrizus atgal suprantu kad labai greit prabego man tas laikas. kai atejau i skyreli tu buvai tik pagimdzius lelyte, Kumpiene laukesi, o jau va kokios panos uzaugusios... o jau kiek leliuku atsirado, tikrai bega tas laikas...

Visiškai sutinku su tavim drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(divėja @ 2011 05 15, 22:41)
Va,jau tokia mano širdelė wub.gif

user posted image

kokia fainute wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(jjurgite @ 2011 05 13, 21:13)
Labas vakaras,
Vis seku sia tema... Niekaip nesiryzau prabilt cia, taciau yra kaip yra.
Ryt bus dvi savaites, kai netekome savo dukrytes  verysad.gif . Lygiai uz dvieju menesiuku butume svente 5-aji gimtadieni. Si netektis nebuvo netiketa, taciau skausmo tai nesumazina... Nuo gimimo Aiste turejo rimtu sveikatos problemu. Kauno medikai buvo zadeje vos menesiuka, kuris issitempe iki beveik 5-iu  metu.
Turbut tik dabar baigiu suprast, kad ivyko is tikruju    angel_sadangel.gif

Sveikutė, liūdna, kad čia turime sveikintis... o mums žadėjo daug po operacijos, deja... verysad.gif
Ar tik ne širdutės problemos pas jus?
Atsiprašau, jei per daug smalsauju...
O Divėjos gražuolė wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rencė: 15 gegužės 2011 - 22:35
Laba
QUOTE(divėja @ 2011 05 15, 21:41)

ojeij kokia jau didele pana bigsmile.gif

Aniri sekmes tau siandien... viskas bus ok 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(monikam @ 2011 05 14, 21:34)

ir nasata kazkur prapuolus  g.gif

Laba,
Aš nedingus, kasdien čia apsilankau... tik daugiau paskaitau.. nei parašau... gal užsidariau savyje....
neturiu kol kas kuo pasidžiaugti... plaukiu pasroviui... gal būt sąmoningai nesistengiu už nieko užsikabinti....
nepavyksta man pozityviai mąstyt... kol kas gramzdinu save į dugną..
ir nežinau ar tikiuosi ar bijau, kad bus kaip vienoj dainoj: "aš taip ilgai žudžiau save, ir negalvojau, kad pavyks"...
Na neverkiu, nerėkiu kasdien.. daug ramiau auginu savo Saulę širdyje.....
Tik niekaip negaliu pradėt gyventi dėl savęs, mylėt save... nekenčiu savęs....
Atsakyti
[quote=divėja,2011 05 15, 21:41]

user posted image

vau koks kleckiukas wub.gif
seniai caramelle be rašė įdomu kaip jai sekas kleckiuka augint g.gif
Atsakyti
Laba ryteli visoms 4u.gif

kaip po savaitgalio išsilaikiusios? mirksiukas.gif aš tai kaip iš kosmoso iškritus doh.gif

QUOTE(Laureanza @ 2011 05 14, 17:45)
Man rodos,kad išnyksta ta linija vėliau visai...na,pas mane yra ji dar,bet jau neberyski

išnyks ta linija, tik tam reikia laiko... pas mane ji irgi kurį laiką buvo ryški, bet dabar vos vos įžiūrima....

QUOTE(*Aniri* @ 2011 05 15, 18:55)
ax.gif  dar menesiukas. Gal anksciau, ziuresim kaip ponaitis pageidaus su musis susitikt. Svarbiausia kad ne anksciau ne birzelio 1 d. Turim tecio sulaukt. smile.gif

wub.gif sulauksit tėčio sulauksit mirksiukas.gif įsivaizduoju kokie jausmai dabar tave lanko mirksiukas.gif

QUOTE(divėja @ 2011 05 15, 21:41)

user posted image

wub.gif

Papildyta:

Nu jo,pasitarsit ir žiūrėsit kas tau sveikiau bus mirksiukas.gif
Aš ir svajojau pati gimdyt,bet ginė man nepatarė,tai aš ir pasirašiau ant cp ax.gif

QUOTE(divėja @ 2011 05 15, 22:16)
Visiškai sutinku su tavim drinks_cheers.gif

O kodėl tau ginė nepatarė? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(nasata @ 2011 05 16, 09:19)
Laba,
Aš nedingus, kasdien čia apsilankau... tik daugiau paskaitau.. nei parašau... gal užsidariau savyje....
neturiu kol kas kuo pasidžiaugti... plaukiu pasroviui... gal būt sąmoningai nesistengiu už nieko užsikabinti....
ir nežinau ar tikiuosi ar bijau, kad bus kaip vienoj dainoj: "aš taip ilgai žudžiau save, ir negalvojau, kad pavyks"...

friends.gif console.gif

QUOTE(inezzza @ 2011 05 16, 10:33)
Laba ryteli visoms  4u.gif

O kodėl tau ginė nepatarė?  blush2.gif

Sakė,ji bijo rizikuoti,kad vėl kas nenumatyto nenutiktų.Nebent noriu apsiimti atsakomybę ant savęs.Bet ir aš nepasirašiau.Sį kartą aš norėjau kad viskas būtų gerai smile.gif

Aniri,parašyk kaip tau sekėsi šiandien 4u.gif
Atsakyti
Sveikutės visos 4u.gif
didelis ačiū už sveikinimus mirksiukas.gif gera kai tave prisimena ax.gif nors pas jus pasisakau retai........ kažkaip sunkiai jaučiuosi, atrodo taip ir strigau toje dienoje, kartais atrodo jau nieko, o kartais net kvėpuoti nenoriu...... save vis guodžiu, kad galbūt kažkada bus kitaip................
Atsakyti
QUOTE(miilita @ 2011 05 16, 12:38)
Sveikutės visos  4u.gif
didelis ačiū už sveikinimus  mirksiukas.gif  gera kai tave prisimena  ax.gif  nors pas jus pasisakau retai........ kažkaip sunkiai jaučiuosi, atrodo taip ir strigau toje dienoje, kartais atrodo jau nieko, o kartais net kvėpuoti nenoriu...... save vis guodžiu, kad galbūt kažkada bus kitaip................

tikek ir tikrai kazkada bus kitaip...
Atsakyti
QUOTE(nasata @ 2011 05 16, 09:19)
Laba,

console.gif

QUOTE(miilita @ 2011 05 16, 13:38)
Sveikutės visos  4u.gif
didelis ačiū už sveikinimus  mirksiukas.gif  gera kai tave prisimena  ax.gif  nors pas jus pasisakau retai........ kažkaip sunkiai jaučiuosi, atrodo taip ir strigau toje dienoje, kartais atrodo jau nieko, o kartais net kvėpuoti nenoriu...... save vis guodžiu, kad galbūt kažkada bus kitaip................

console.gif

As jau po Antakalnio karsta.gif

Nu sunku buvo perzengt man ta slenksti... daug prisiminimu... kojos drebejo nejuokais, ir balsas kalbant registraturoj drebejo doh.gif

Bet siaip viskas gerai. Daktarelis fainas, sake pasikels man istorija, paziures iki kito susitikimo, birzelio pradzioj. Padare echo wub.gif Auginam zandus, svoriu net lenkiam savo savaites.
Atsakyti