QUOTE(*Aniri* @ 2011 05 16, 16:16)
As jau po Antakalnio
Nu sunku buvo perzengt man ta slenksti... daug prisiminimu... kojos drebejo nejuokais, ir balsas kalbant registraturoj drebejo
Bet siaip viskas gerai. Daktarelis fainas, sake pasikels man istorija, paziures iki kito susitikimo, birzelio pradzioj. Padare echo

Auginam zandus, svoriu net lenkiam savo savaites.
Žinai,mūsų nuotaikos,prisiminimai mūsų nepaliks niekada...
Džiaukis tuo,kad jūs augat puikiai

Kaip aukiam dabar tavo mažylio
QUOTE(Tauskute_ @ 2011 05 16, 16:29)
Sveikos merginos
As va po darbelio ka tik grizau namo. Kazkaip siandien darbe viskas ki taip , taip pat kaip ir anksciau , kai nebuvau nescia... Jau pasibaige pliotkai, pasibaige snabzdejimas, galiu dirbti laisvai be jokiu klausinejimu ir t.t. Atidirbau ir iskeliavau namucio , diena man prabego kaip reikiant greitai
Linkiu,kad taip būtų ir toliau
QUOTE(carramele @ 2011 05 16, 20:23)
Kaip miela, kad prisimeni
Kleckiukas mano jau visas kleckas. Į plotį puikiai auga, į ūgį ne itin. Atopinis dermatitas dar nepalieka. Eksperimentuojam vis su naujom priemonėm, tepalais, maudymo būdais ir pan. Buvo vienu momentu jau jau nebloga situacija, bet kažkaip šį mėnesį, gal dėl visuotinio žydėjimo, vėl pablogėjo jam. Išbertas visas, niežti, be nuotaikos, savarankiško pasisėdėjimo lovelėje - nulis. Dabar neserga, tai dar šiaip taip, o kai užpuola koks virusas, tai su gydymu probema, nes alergiškas net tokiems nekaltiems vaistams kaip paracetamolio žvakutės. Tai buitiniam lygmeny sunkoka, o šiaip viskas gerai klojasi.
Skaitau nėštukių įspūdžius. Savąjį

prisimenu. Kiek prisistresavau aš per jį

Kuo ramesnio laukimo jums, mamos

aukit sveikučiai

kaip miela skaityti tokius posus