Įkraunama...
Įkraunama...

---Angeliuku mamos...Angelai neverkia--

Sveikos merginos 4u.gif
As va po darbelio ka tik grizau namo. Kazkaip siandien darbe viskas ki taip , taip pat kaip ir anksciau , kai nebuvau nescia... Jau pasibaige pliotkai, pasibaige snabzdejimas, galiu dirbti laisvai be jokiu klausinejimu ir t.t. Atidirbau ir iskeliavau namucio , diena man prabego kaip reikiant greitai 4u.gif
Aniri isivaizduoju kad drebejo kojos ir... ,Manau kad ir as kai busiu ... ir i eisiu i AK ir man drebes ir kojos ir rankos , ir lupos ...
Saunu kad auginat zandukus wub.gif

Nasata console.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tauskute_: 16 gegužės 2011 - 15:54
QUOTE(*Aniri* @ 2011 05 16, 14:16)
console.gif
console.gif

As jau po Antakalnio karsta.gif

Nu sunku buvo perzengt man ta slenksti... daug prisiminimu... kojos drebejo nejuokais, ir balsas kalbant registraturoj drebejo  doh.gif

Bet siaip viskas gerai. Daktarelis fainas, sake pasikels man istorija, paziures iki kito susitikimo, birzelio pradzioj. Padare echo  wub.gif  Auginam zandus, svoriu net lenkiam savo savaites.[COLOR=purple]

wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Bona -pari @ 2011 05 16, 09:25)
seniai caramelle be rašė įdomu kaip jai sekas kleckiuka augint g.gif

Kaip miela, kad prisimeni wub.gif
Kleckiukas mano jau visas kleckas. Į plotį puikiai auga, į ūgį ne itin. Atopinis dermatitas dar nepalieka. Eksperimentuojam vis su naujom priemonėm, tepalais, maudymo būdais ir pan. Buvo vienu momentu jau jau nebloga situacija, bet kažkaip šį mėnesį, gal dėl visuotinio žydėjimo, vėl pablogėjo jam. Išbertas visas, niežti, be nuotaikos, savarankiško pasisėdėjimo lovelėje - nulis. Dabar neserga, tai dar šiaip taip, o kai užpuola koks virusas, tai su gydymu probema, nes alergiškas net tokiems nekaltiems vaistams kaip paracetamolio žvakutės. Tai buitiniam lygmeny sunkoka, o šiaip viskas gerai klojasi.
Skaitau nėštukių įspūdžius. Savąjį nestuke.gif prisimenu. Kiek prisistresavau aš per jį doh.gif Kuo ramesnio laukimo jums, mamos 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(carramele @ 2011 05 16, 20:23)
Kaip miela, kad prisimeni  wub.gif
Kleckiukas mano jau visas kleckas. Į plotį puikiai auga, į ūgį ne itin. Atopinis dermatitas dar nepalieka. Eksperimentuojam vis su naujom priemonėm, tepalais, maudymo būdais ir pan. Buvo vienu momentu jau jau nebloga situacija, bet kažkaip šį mėnesį, gal dėl visuotinio žydėjimo, vėl pablogėjo jam. Išbertas visas, niežti, be nuotaikos, savarankiško pasisėdėjimo lovelėje - nulis. Dabar neserga, tai dar šiaip taip, o kai užpuola koks virusas, tai su gydymu probema, nes alergiškas net tokiems nekaltiems vaistams kaip paracetamolio žvakutės. Tai buitiniam lygmeny sunkoka, o šiaip viskas gerai klojasi.
Skaitau nėštukių įspūdžius. Savąjį  nestuke.gif prisimenu. Kiek prisistresavau aš per jį  doh.gif Kuo ramesnio laukimo jums, mamos  4u.gif

tai žinoma kad prisimenu smile.gif jektus koks ten velnias dar prikibęs,tykiuosi kad pasveiksit greitai 4u.gif o ka gyd sako ,kaip jie siūlo šia problemytę spręsti?
Atsakyti
QUOTE(*Aniri* @ 2011 05 16, 16:16)

Nu sunku buvo perzengt man ta slenksti... daug prisiminimu... kojos drebejo nejuokais, ir balsas kalbant registraturoj drebejo  doh.gif

Bet siaip viskas gerai. Daktarelis fainas, sake pasikels man istorija, paziures iki kito susitikimo, birzelio pradzioj. Padare echo  wub.gif  Auginam zandus, svoriu net lenkiam savo savaites.

Žinai,mūsų nuotaikos,prisiminimai mūsų nepaliks niekada...
Džiaukis tuo,kad jūs augat puikiai wub.gif Kaip aukiam dabar tavo mažylio wub.gif

QUOTE(Tauskute_ @ 2011 05 16, 16:29)
Sveikos merginos  4u.gif 
As va po darbelio ka tik grizau namo. Kazkaip siandien darbe viskas ki taip , taip pat kaip ir anksciau , kai nebuvau nescia... Jau pasibaige pliotkai, pasibaige snabzdejimas, galiu dirbti laisvai be jokiu klausinejimu ir t.t. Atidirbau ir iskeliavau namucio , diena man prabego kaip reikiant greitai  4u.gif

Linkiu,kad taip būtų ir toliau 4u.gif

Skaitau nėštukių įspūdžius. Savąjį  nestuke.gif prisimenu. Kiek prisistresavau aš per jį  doh.gif Kuo ramesnio laukimo jums, mamos  4u.gif

wub.gif aukit sveikučiai 4u.gif kaip miela skaityti tokius posus smile.gif
Atsakyti
Aciu diveja
O kas po Aniri ... wub.gif kieno tada eile bus g.gif gal tanler g.gif o gal monikam g.gif pasimeciau as jau zinau kad va laukiam leliuko su nekantrumu Aniri wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Tauskute_ @ 2011 05 16, 21:34)
Aciu diveja
O kas po Aniri   ... wub.gif  kieno tada eile bus  g.gif gal tanler   g.gif  o gal monikam   g.gif  pasimeciau as jau zinau kad va laukiam leliuko su nekantrumu Aniri   wub.gif  wub.gif  wub.gif

Lairam stebuklelis liepa, Tanler ir Monikam rugpjuti.
O tada jau zinau kad daug kas gaus leidima planuot mirksiukas.gif Tai lauksim nauju nestuke.gif
Atsakyti
QUOTE(*Aniri* @ 2011 05 16, 16:16)
console.gif
console.gif

Bet siaip viskas gerai. Daktarelis fainas, sake pasikels man istorija, paziures iki kito susitikimo, birzelio pradzioj. Padare echo  wub.gif  Auginam zandus, svoriu net lenkiam savo savaites.

wub.gif laukiam mažiuko dideliais žandukais wub.gif
o kad kojos ir balsas drebėjo, tai nieko nuostabaus...mums visoms jis drebės, kai būsim nestuke.gif

O ką gydytojai sako? negi neįmanoma pagelbėt mažiukui? g.gif

QUOTE(*Aniri* @ 2011 05 16, 22:20)
Lairam stebuklelis liepa, Tanler ir Monikam rugpjuti.
O tada jau zinau kad daug kas gaus leidima planuot  mirksiukas.gif  Tai lauksim nauju  nestuke.gif

ax.gif .... smagumėlis.....kad tik daugiau gerų naujienų pas mus 4u.gif
Atsakyti
Sveikos merginos 4u.gif
Grizau ne per seniausiai is darbo , nusikalusi kaip reikiant , bet laikas taip pat prabego taip greitai kaip vakar 4u.gif
Turbut pasidariau stipri , apsisarvavau as save kaip reikiant. mirksiukas.gif Paklause siandien viena bendra darbe taip tiesiai sviesiai o kas atstiko su leliukiu ? O as taip ir atsakiau lengvai ir nedrebanciu balsu , ne piktai , na normaliai tai ir atsakiau AS NENORIU APIE TAI KALBET. Nusisukau ir nu ejau per sirengti. Galvojau asaros pasipiils pas mane , bet ne. Persirengiau as ir isejau is darbo su sypsena, atsisveikinau su visais , nusisypsojau ir isejau 4u.gif
Na manau kad greitu metu is girsim dziugiu naujienu kad nestuke.gif kuri nors is musu smile.gif Laukiu as birzelio su nekantrumu , eisiu darytis tyrimus , ir jai gydytoja pasakys si stebuklinga zodi TAIP tada jau eh... wub.gif wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tauskute_: 17 gegužės 2011 - 16:10
Na lauke orelis eina sau doh.gif laiku as dar grizau namo 4u.gif vejas koks didelis doh.gif kad net salta namie pasidare man , tai apsirengiau silciau 4u.gif o ***** kad lyja kaip smarkiai doh.gif Na orelis...
Atsakyti
jo, orelis nekoks, mes net krosni pasikureme biggrin.gif , dabar namie silta ir jauku thumbup.gif
Atsakyti
O mes šildymo sistemą keičiame, tai pečiaus kurt neina, nes dalis išgriauta, dalis nepajungta, dalis užkimšta. O būt visai gerai prie šilto pečiaus pasėdėt. smile.gif
Atsakyti