Įkraunama...
Įkraunama...

---Angeliuku mamos...Angelai neverkia--

kaip sakytu zmones: nestumas ne liga, visur galima suspeti thumbup.gif , na bet is kitos puses...nezinia kaip gali jaustis tuos pirmus nestumo menesius, gal nepatempsi tempo...bet siaip viskas imanoma manau... 4u.gif
Atsakyti
jeigu labai nori mokintis, tai suspesi visur biggrin.gif o mokslai koses tikrai negadina thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Laureanza @ 2011 05 18, 13:43)
Gal i Airiją pas sesę smile.gif
bet tas laukimas kada būsiu nestuke.gif ,žudantis...bet lauksiu,o kas belieka?

o i koki miesta? gal kur netoli manes ax.gif

QUOTE(Tauskute_ @ 2011 05 18, 18:37)
Noriu isgirst jusu nuomuone merginos  4u.gif Kaip jus pvz elgtumetes mano vietoje  mirksiukas.gif

as tai tavo vietoj neplanuociau nieko... plaukciau sau pasroviui ir laukciau kas bus... jei jau norit leliuko tai ir pirmyn, o paskui ziuresi kaip viska suderint mirksiukas.gif as irgi bijojau pastot, nes nesenai buvau isidarbinus i nauja darba, bet dabar labai dziaugiuosi biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(monikam @ 2011 05 18, 20:04)

as tai tavo vietoj neplanuociau nieko... plaukciau sau pasroviui ir laukciau kas bus... jei jau norit leliuko tai ir pirmyn, o paskui ziuresi kaip viska suderint  mirksiukas.gif  as irgi bijojau pastot, nes nesenai buvau isidarbinus i nauja darba, bet dabar labai dziaugiuosi  biggrin.gif

Pritariu drinks_cheers.gif Tauskute,taip ir daryk,o paskui viskas savaime ima sprestis mirksiukas.gif
Atsakyti
Bet tas kai eisiu as mokytis tai parom dirbsiu, ir jai pastosiu nemanau kad as pati noreciau dirbt parom ir po budejimo , nemiegojusi lekt i mokslus , o darbo pas mane visada yra diena ir nakti, esu jau dirbusi pora metu parom zinau ka reiskia mint i mokslus be miego ir visai dienai iki vakaro sedet paskaitose, o kai pagalvoju dabar tarkim einu mokytis, dirbu parom ir suzinau kad laukiuosi je tau as jau dabar pagalvojusi bijau... verysad.gif jai nebutu sios tragedijos gal ki taip reguociau , gal ki taip mastyciau tada , nezinau nezinau...
Na turbut taip ir bus reiks plaukt pasroviui ir kaip bus taip bus. 4u.gif tada spresiu , mastysiu kaip ir kas ax.gif Geriau negalvosiu is anksto bet manau viskas bus oki mirksiukas.gif o leliuko mes labai norim wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tauskute_: 18 gegužės 2011 - 19:38
QUOTE(xiuke @ 2011 05 18, 14:50)
sveikos 4u.gif
sekmadieni buvo ta diena,paminejimas...viena vaziavau i kapelius, viena uzdegiau zvakes, viena tvarkiau kapa...vyrui reikalai, kitiems senai uzmirsta...tokia jau mamu dalia turbut... smile.gif arba per daug gal noriu...?mama istisai aiskina, kad reikia pamirsti reikia gyventi, bet as ir gyvenu, juk i zeme nelendu, bet kodel turiu Jos neprisiminti, juk tai mano vaikas...mano dalis...juk to kas buvo neistrinsiu...broliene pamate, kad foto pasidejusi turiu, sako nelaikyk tokiu nuotrauku-susirgsi, sakau mano vaikas, tai ir laikau, pasiziuriu...net gedeti savo vaiko nebegalima, visiems uzkliuna... doh.gif

console.gif tokia turbut jau musu dalia, verysad.gif skauda tik mums ir niekam daugiau ,pas mane tai seniai visi artimieji pamirše verysad.gif skauda tik dar daugiau man ir dar dukrytė karts nuo karto apsiverkia kai atsimena sesyte,tokiomis akimirkomis norisi išsiplėšti širdį kad nieko nebegalėčiau jausti angel_sadangel.gif
Atsakyti
QUOTE(Bona -pari @ 2011 05 18, 21:42)
console.gif tokia turbut jau musu dalia, verysad.gif skauda tik mums ir niekam daugiau ,pas mane tai seniai visi artimieji pamirše verysad.gif skauda tik dar daugiau man ir dar dukrytė karts nuo karto apsiverkia kai atsimena sesyte,tokiomis akimirkomis norisi išsiplėšti širdį kad nieko nebegalėčiau jausti angel_sadangel.gif

console.gif
Atsakyti
QUOTE(Bona -pari @ 2011 05 18, 18:42)

verysad.gif tikrai taip,pas mane panasiai..
Atsakyti
QUOTE(Bona -pari @ 2011 05 18, 21:42)

man del to lb skaudu... verysad.gif
nesakau, kad jie turi gedet kartu su manim , ar ten guosti mane,( nemoku issireiksti ka cia noriu parasyt), bet kartais noreciau, kad jie prisimintu, bent zvakele uzdegdami...man tai vaikas, o svetimiems tiesiog kazkieno nelaime, gal todel taip ir yra... unsure.gif verysad.gif
Mano dukruze, taip pat prisimena sesute, nors tik 3metukai, ji net atsimena su kuria suknute buvo pas sese...zino, kad sesute miega...kad turi meskiuka, ir kazkuria diena pasake: as labai myliu savo sese...skaudu buvo, nes vaikas tik atsimena, bet va kaip issireiskia, nors buvo tik 2,5metuku, manau si nelaime jai turetu isirezti atmintin ilgam... verysad.gif
Tauskute gyvenk sia diena , nieko neplanuok , plauk pasroviui, kaip sako mergaites ir viskas issispres, bet kita vertus, sako mes savo likimo kalviai smile.gif (kuom as lb abejoju jau...nes tiesiog yra dalyku nepriklausanciu nuo musu... verysad.gif )
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo xiuke: 18 gegužės 2011 - 23:27
Akvariuma,pastot as negaliu greit,nes po CP esu.
Monikam,miestelio pavadinimas Ballyjamesduff smile.gif
Atsakyti
QUOTE(xiuke @ 2011 05 18, 23:23)
man del to lb skaudu... verysad.gif
nesakau, kad jie turi gedet kartu su manim , ar ten guosti mane,( nemoku issireiksti ka cia noriu parasyt), bet kartais noreciau, kad jie prisimintu, bent zvakele uzdegdami...man tai vaikas, o svetimiems tiesiog kazkieno nelaime, gal todel taip ir yra... unsure.gif  verysad.gif
Mano dukruze, taip pat prisimena sesute, nors tik 3metukai, ji net atsimena su kuria suknute buvo pas sese...zino, kad sesute miega...kad turi meskiuka, ir kazkuria diena pasake: as labai myliu savo sese...skaudu buvo, nes vaikas tik atsimena, bet va kaip issireiskia, nors buvo tik 2,5metuku, manau si nelaime jai turetu isirezti atmintin ilgam... verysad.gif
Tauskute gyvenk sia diena , nieko neplanuok , plauk pasroviui, kaip sako mergaites ir viskas issispres, bet kita vertus, sako mes savo likimo kalviai smile.gif (kuom as lb abejoju jau...nes tiesiog yra dalyku nepriklausanciu nuo musu... verysad.gif )

tikrai ji ateiti neprisimins,nes pas mus buvo toks atvejis.mergaitei buvo 2,5m,kai mire sunelis 6m.is pradziu daug klausinejo,kalbejo,bet po kurio laiko apstojo.zinoma mes is atminties neistryneme,nes ir neimanoma.o as manau,kad tokiam mazam vaikui ir nereiketu pastoviai kalti i "galva",nes jeigu ji labai liudi
Atsakyti
Sveikutės...

Kad ir nebyliai, bet vis Jus aplankau 4u.gif
nesvetimas dar šitas skausmas, susitaikymas, viltis... tad labai džiaugiuosi už kiekvieną, kuri jau mato šviesą tunelio gale smile.gif kitoms linkiu patikėt geresniu rytojumi, jis tikrai Jūsų neaplenks 4u.gif
Tauskute, tiesą merginos rašo - plauk pasroviui... o tada...tikrai rasi geriausią sprendimą 4u.gif ir netikiu kad esam gyvenimo kalviai-ne tokio gyvenimo norėjome, ne tokio tikėjomės, bet... tiesiog turim išmokt susitvarkyt su likimo mestais įšukiais. o kad esam stiprios-nenuginčijama smile.gif
Auga trys vyrukai- visiems dabar krizinis laikotarpis smile.gif -kam paauglystės bėdos ir nemalonumai, kam penktų metų krizė, o mažiausias nors ir keturių-niekaip nenori užaugti verysad.gif , turim bėdų ir nemažai...Mažoji wub.gif , ji mūsų saulytė...bet principai, ožiai ir atsikalbinėjimai kartais verčia iš padų smile.gif darbo namuose tikrai užtenka. bet tai ir yra gyvenimas su cukrum ir karčiaisiais pipirais. mes iš savo namo kiemo matom broliukų kapelius, tad užėjus silpnumo akimirkai pažiūriu ton pusėn, nubraukiu ašarą ir vėl prie ūkio( nes ir gyvuliukų užsiveisėm). o vakarais gan dažnai juos aplankom, tada priklaupiu, mažieji šalimais sutūpia ir auga taip visi šeši, tik du iš jų širdį...............ar norėčiau ką pakeist? tikriausiai ne, nes tada kažkurio iš jų neturėčiau. ir kas pasakys kad mes nestiprios??????

Atsakyti