Ar buvote Druskininkų gydyklose, sanatorijose, naudojotės programomis, skirtomis nėštukėms? Būtų įdomu atsiliepimus sužinoti, nes pati galvoju išėjus į dekretines kokį savaitgalį pasilepinti. Tik norėtųsi daugiau atsiliepimų

Sveikos
,
Labai norėčiau nuvažiuoti i "Tulpė" sanatoriją Birštone, savaitgalio programai skirta
(galima važiuoti su vyrais)...
Gal kas buvot? Gal turite atsiliepimų? O gal norite važiuoti kartu? Vienai kažkaip nesmagu
nuoroda, kad paskaitytumėt pasiūlymą:
http://www.tulpe.lt/...ars=k_bustevams
Papildyta:
as planuoju vaziuoti arba balandzio 20 d. arba geguzes menesio pirma savaitgali...
gal kas noretu prisijungti?

Labai norėčiau nuvažiuoti i "Tulpė" sanatoriją Birštone, savaitgalio programai skirta

Gal kas buvot? Gal turite atsiliepimų? O gal norite važiuoti kartu? Vienai kažkaip nesmagu

nuoroda, kad paskaitytumėt pasiūlymą:
http://www.tulpe.lt/...ars=k_bustevams
Papildyta:
as planuoju vaziuoti arba balandzio 20 d. arba geguzes menesio pirma savaitgali...

Iš pradžių pasiskambinkit į Tulpę, nes kai birželinukės sugalvojo galų gale nuvažiuoti, pasiskambinom ir paaiškėjo, kad ši programa būna kartą per mėnesį. Balandžiui jau vietų nėįra, o gegužės mėn bus tik paskutinį berods savaitgalį, ir likę buvo vos vienas - kitas kambarys laisvi.
Taigi planuotis į Tulpę reikėtų labai labai išanksto

na as buvau Druskininkuose pries pastojant... tai Vilnius SPA ten rengia tas nestukiu programeles... tai labai nemazai buvo tu kurios puzikus nesiojo

QUOTE(Auges @ 2007 04 04, 09:13)
Iš pradžių pasiskambinkit į Tulpę, nes kai birželinukės sugalvojo galų gale nuvažiuoti, pasiskambinom ir paaiškėjo, kad ši programa būna kartą per mėnesį. Balandžiui jau vietų nėįra, o gegužės mėn bus tik paskutinį berods savaitgalį, ir likę buvo vos vienas - kitas kambarys laisvi.

oho... aciu uz patarima, reik skambintis...
QUOTE(Agnužė @ 2006 03 06, 10:15)
Mes vaziuojam si savaitgali i Druskininkus.
Labai noreciau isbandyti keleta spa proceduru

Gal kuri nestuke

Keliu tema i virsu mergaites
ketinu vaziuot pailset i sanatorija, nes man jau nervai visai
nutariau gal pades atsipalaiduoti ir ta stresa sumazins, gal kas buvote ir galite pasidalint ispudziais kur patartumet apsilankyti.

Aš manau, kad tiktų kokia mineralinė vonia, nes ten vanduo apie 37 laipsnius, sukurinė vonia kojoms - pagerina venų kraujotaką. Pasiplaukiojimas baseine. Sėkmės visoms

vat as irgi galvoju ka su sanatorijom daryti. taip jau viskas man klostosi kad balandzio gale/geguzes pradzioj busiu savaite drsukininkuose, bet pazistamos prigrase kad nelabai
galima visokiu maloniu proceduru.... tai ka veikt tada druskininkuose?
reiks matyt pasitart su savo gine...

su proceduromis laukiantis reikia nepersistengti... SPA Vilnius turi specialu kompleksa nestukems, vadinasi "Pavasaris". I si kompleksa ieina keleta proceduru.
1 Atpalaiduojantis masažas (30 min.)
2 Kartus individuali kineziterapija
1 Aerofito muzikos terapija
1 Parafino vonelė rankoms
2 Apsilankymai mineralinio vandens baseine ir pirtyse
Visai smagu - programa savaitgaliui - atvykimas penktadieni , isvykimas sekmadieni.
1 Atpalaiduojantis masažas (30 min.)
2 Kartus individuali kineziterapija
1 Aerofito muzikos terapija
1 Parafino vonelė rankoms
2 Apsilankymai mineralinio vandens baseine ir pirtyse
Visai smagu - programa savaitgaliui - atvykimas penktadieni , isvykimas sekmadieni.
QUOTE(ajuka @ 2007 09 26, 12:45)
Keliu tema i virsu mergaites
ketinu vaziuot pailset i sanatorija, nes man jau nervai visai
nutariau gal pades atsipalaiduoti ir ta stresa sumazins, gal kas buvote ir galite pasidalint ispudziais kur patartumet apsilankyti.

As daznai lankydavausi Druskininkuose dar iki nestumo.
Apie Vilnius SPA galiu tik tiek pasakyti, kad ten visos proceduros skirtos tik tiems, kas gyvena viesbutyje, ir tik visai neseniai (gal pries metus..) atsirado proceduru, skirtu vienai dienai, kuriomis galima pasinaudoti ir neapsistojus viesbutyje.
Ju internetiniame puslapyje turetumete rasti platesne info. Zinoma, jos nera skirtos specialiai nescioms, bet manau drasiai galima jas rinktis.
Placiausias pasirinkimas proceduru yra druskininku gydyklose toms, kurios turi kur apsistoti ar atvaziuoja vienai dienai, nes ten atlieki proceduras ir eini lauk

As kovo men, jau uzsirezervavau vietas Druskininku viesbutyje. Tuomet man jau bus 17 savaite. Dar ten nebuvau. Kai grisiu- papasakosiu kaip sekesi.

Tikiuosi, kad viskas bus ok

Sekmes ir geru emocijo visoms