Įkraunama...
Įkraunama...

Sanatorijos nėštukėms

QUOTE(asariukele @ 2007 04 03, 14:31)
Sveikos  nestuke.gif ,
Labai norėčiau nuvažiuoti i "Tulpė" sanatoriją Birštone, savaitgalio programai skirta  nestuke.gif  (galima važiuoti su vyrais)...
Gal kas buvot? Gal turite atsiliepimų? O gal norite važiuoti kartu? Vienai kažkaip nesmagu  blush2.gif

nuoroda, kad paskaitytumėt pasiūlymą:
http://www.tulpe.lt/...ars=k_bustevams

Papildyta:
as planuoju vaziuoti arba balandzio 20 d. arba geguzes menesio pirma savaitgali...  4u.gif   gal kas noretu prisijungti?  ax.gif

As 30 geguzes rezervavusi savaitgali busimiems teveliams Birstono ,,Tulpes" sanatorijoje. Pries pora savaiciu buvau su vyru siaip, savaitgalio programoje.

Taigi, mano ispudziai: nestumas - 5-6 menesiai. ,,Tulpeje" apziurejusi gydytoja grynai tarybine, jai sukele siauba, kad as planuoju i basiena eiti. Vos issiprasiau, kad skirtu man masaza. sako ji man- o siaube, vaikeli, o jei tau koki nerva uzspaus? Zodziu, kazkokia Gerai, kad pries tai su savo normalaus mastymo ginekologu pasikonsultavau, ir drasiai ejau i baseina, trumpam- i nekarsta, garine pirti, i vaistazoliu, perlines vonias ( tik reik paprasyti vietoje tu moteriskiu ( o jos labai malonios), kad padaytu 36 laipsniu, ne 37 ar 38, temperaturos vandeni).
Taip pat padare man peciu juostos masaza, jis atliekamas masazuojamam zmogui sedint. Deja, masaziste buvo itin stambi ir druta dzuke, tai ji mane taip isminke iskociojo.... blogaja prasme. galvojau, kaulus sutraiskys, jau nekalbu apie atsipalaidavima ar malonuma.
O pries ,,Tulpe" buvom Druskininku ,,Vandens parke". Ten yra labai tinkancios nestukem pirtys - 45 laipsniai plius garai, super trumpam pabuti! Plaukiojau baseine, gulejau ant siltu akmenu. Tiesa, Vandens parke sukurines vonios man tikrai per karstos, nelindau ten.Dar galiu guleti ant pilvo, taigi gavau dovanu ir viso kuno medaus masaza masazo centre.

Puikiai pailsejom. O del proceduru, manau, visuomet reikia pasikonsultuori su nestuma priziurinciu gydytoju ir klausyti savo vidinio balso, kaip jautiesi.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saule.a: 03 gegužės 2008 - 11:21
Del sanatorijos Tulpe.

Man irgi teko apsilankyti Tulpeje (5,5 men nestumo), bet ne savaigalio programoj dalyvavau, o su mama buvome 5d. kelialapius nusipirkusios.
Turejau po 3-4 proceduras kasdien. Man skyre: aromoterapija (superinis dalykas - man labai patiko! thumbup.gif ), baseinas (galejome eiti kiekviena diena + garine pirtis, taip ir dareme), kinezeterapija (sporto sale - spec pratimai), masazas (nugaros-pechiu juostos). Papildomos pageidaujamos proceduros buvo teikiamos su 20% nuolaida, nes pirkome kelialapius. Maitino 3 kartus. Kaina su pasirinkto tipo kambariu - 500Lt zmogui.
Kursus savaitgaliui nesirinkau samoningai, nes suzinojus ju kaina (berods 360Lt zmogui, su vyru 720 iseina), pagailo pinigu. Nes del kursu - nelieka tiek daug laiko proceduroms... tai pagalvojau kad neapsimoka.
Lankeme su vyru kursus uz 280Lt dviem (8 uzsiemimai po 2,5val, buvo pakviesti ir psihologe, anasteziologe, muzikologe, gydyoja is gimdymo skyriaus...).

Shiaip tai kiekvieno teise rinktis.
Sekmes visiems.
Atsakyti
labukas
o mes su vyru ir vaikuciu savaitgali buvome JURMALA SPA viesbutyje jurmaloje. labai thumbup.gif bet man ten gydytojai teleido Parafino vonelė rankoms, veido kauke ir drusku kambari is proceduru... vyras tai isbande daug ka. savaitgalis dviems dvivieciame kambaryje, su pusryciais ir vakariene (svediskas stalas), baiseinu ir pirciu kompleksu lankymu iki 16 val nemokamai + po 2 proceduras kiekvienam kasdien kainavo 999 lt. nu tikrai apsimoka.
Atsakyti
O gal kas galetu patarti, kokios geresnes sanatorijos Palangoje? Arba siaip kur galima butu ten rasti ivairiu proceduru nestuke.gif ? O gal kokia faina masaziste palangiske zinot?
Atsakyti
[quote=majke,2008 06 18, 19:52]
O gal kas galetu patarti, kokios geresnes sanatorijos Palangoje? Arba siaip kur galima butu ten rasti ivairiu proceduru nestuke.gif ? O gal kokia faina masaziste palangiske zinot?
[/quo

Palangoje Lino sanatorijoje nestuke.gif su doctor.gif butina pasitarti. Sveikatos abiems. Birstone visoms patarciau su vaikuciu buriu ir niestukems 32laipsniukai vaiku baseinas 50cm. gylis burbuliukai. Labai patiko ir teveliui pakaitom ir saunos ir dzekuzi biggrin.gif Geros vasaros Tulpe.lt
Papildyta:
QUOTE(olė @ 2008 02 09, 17:03)
gal kas zinote,ar tinka nesciai relaksinis masazas?

Labai skirtingai atlieka net tas pats zmogus, nuo masazistes-o darbo stazo ir su kuom pagrinde dirba priklauso kokybe ir suvokimas, kad masazuoja ne sportinnko raumenis o busima mamyte. Pasitarkite su specais, zmonemis kurie tai ismano. Visada gerai pedikiuras ir koju masazas ax.gif
Atsakyti
Del masazu kiek teko dometis - saugiausias peciu, galvos ir kaklo juostos masazas (atliekamas sedint), yra specialus masazai nesciosioms, bet masazuotoja turi buti baigusi spec. kursus. Su visais kitais masazais (bendro kuno masazas, pedu, relksacinis ir bla bla) siulau palaukti nestumo pabaigos, manau tikrai verta.... o masazuotoja, kuri daro 5-6 menesi bendra kuno masaza blink.gif tai isvis pakraupusi... gerai, kad baigesi laimingai...
Atsakyti
Sveikos, mamytes,
mane irgi domina visos proceduros sanatorijose. planuojam i birstona tulpe arba versme, tai ziuriu kur geriau. pasiskaicius jusu atsiliepimus supratau, kad tulpej "tarybiniai" zmogeliukai dirba smile.gif, tai nenoriu pas tokius pakliuti.
bet visumoj suprantu, kad daug proceduru mums negalima...
Atsakyti
Kazi gal kas zino kur normaliai pasiskaityt kokiu butent ir kodel proceduru nestuke.gif negalima. Na suprantu, kad pirmam trimestre neglima i karstas pirtis, o vat kodel masazo nugaros, ar povandeninio masazo negalima tai nesuprantu g.gif, mitai visokie kaip ir apie visa nestuma, o padoriai nieks paaiskint negali ax.gif
Atsakyti
as radau tulpej nesciuju programoj, kad einama i povandenini masaza ar sukurines sroves, pamirsau kaip ten tiksliai smile.gif, tai i sitas reiskia tikrai galima.

QUOTE(aidaa @ 2008 11 13, 20:25)
Kazi gal kas zino kur normaliai pasiskaityt kokiu butent ir kodel proceduru  nestuke.gif  negalima. Na suprantu, kad pirmam trimestre neglima i karstas pirtis, o vat kodel masazo nugaros, ar povandeninio masazo negalima tai nesuprantu g.gif, mitai visokie kaip ir apie visa nestuma, o padoriai nieks paaiskint negali  ax.gif

Atsakyti
www.spa-vilnius.lt turi

ELEMIS masažas būsimoms mamytėms 259.00 Lt
Atsakyti
bet kainyte tokia nebloga sakyciau smile.gif

QUOTE(Agė @ 2008 11 15, 08:21)
www.spa-vilnius.lt turi

ELEMIS masažas būsimoms mamytėms  259.00 Lt

Atsakyti
Kaip noreciau pasilepinti maloniomis proceduromis,nes kai gims vaikelis tai galva bus
uzimta kitais reikalais thumbup.gif
Atsakyti