QUOTE(asariukele @ 2007 04 03, 14:31)
Sveikos
,
Labai norėčiau nuvažiuoti i "Tulpė" sanatoriją Birštone, savaitgalio programai skirta
(galima važiuoti su vyrais)...
Gal kas buvot? Gal turite atsiliepimų? O gal norite važiuoti kartu? Vienai kažkaip nesmagu
nuoroda, kad paskaitytumėt pasiūlymą:
http://www.tulpe.lt/...ars=k_bustevams
Papildyta:
as planuoju vaziuoti arba balandzio 20 d. arba geguzes menesio pirma savaitgali...
gal kas noretu prisijungti? 

Labai norėčiau nuvažiuoti i "Tulpė" sanatoriją Birštone, savaitgalio programai skirta

Gal kas buvot? Gal turite atsiliepimų? O gal norite važiuoti kartu? Vienai kažkaip nesmagu

nuoroda, kad paskaitytumėt pasiūlymą:
http://www.tulpe.lt/...ars=k_bustevams
Papildyta:
as planuoju vaziuoti arba balandzio 20 d. arba geguzes menesio pirma savaitgali...

As 30 geguzes rezervavusi savaitgali busimiems teveliams Birstono ,,Tulpes" sanatorijoje. Pries pora savaiciu buvau su vyru siaip, savaitgalio programoje.
Taigi, mano ispudziai: nestumas - 5-6 menesiai. ,,Tulpeje" apziurejusi gydytoja grynai tarybine, jai sukele siauba, kad as planuoju i basiena eiti. Vos issiprasiau, kad skirtu man masaza. sako ji man- o siaube, vaikeli, o jei tau koki nerva uzspaus? Zodziu, kazkokia Gerai, kad pries tai su savo normalaus mastymo ginekologu pasikonsultavau, ir drasiai ejau i baseina, trumpam- i nekarsta, garine pirti, i vaistazoliu, perlines vonias ( tik reik paprasyti vietoje tu moteriskiu ( o jos labai malonios), kad padaytu 36 laipsniu, ne 37 ar 38, temperaturos vandeni).
Taip pat padare man peciu juostos masaza, jis atliekamas masazuojamam zmogui sedint. Deja, masaziste buvo itin stambi ir druta dzuke, tai ji mane taip isminke iskociojo.... blogaja prasme. galvojau, kaulus sutraiskys, jau nekalbu apie atsipalaidavima ar malonuma.
O pries ,,Tulpe" buvom Druskininku ,,Vandens parke". Ten yra labai tinkancios nestukem pirtys - 45 laipsniai plius garai, super trumpam pabuti! Plaukiojau baseine, gulejau ant siltu akmenu. Tiesa, Vandens parke sukurines vonios man tikrai per karstos, nelindau ten.Dar galiu guleti ant pilvo, taigi gavau dovanu ir viso kuno medaus masaza masazo centre.
Puikiai pailsejom. O del proceduru, manau, visuomet reikia pasikonsultuori su nestuma priziurinciu gydytoju ir klausyti savo vidinio balso, kaip jautiesi.