Įkraunama...
Įkraunama...

Vėžys ir Šaulys

lyg ir nemačiau tokio derinio?skaičiau ir asmeniškai būriausi kad tai vargiai suderinama santuoka.deja,nelengva....aš mėgstu veiklą ,turiu n darbų ,o jis-telikas,miegoti anksti eina.labai išdidus ir audringai reaguoja į pastabas ,svajoklis nuolat kažką prisifantazuoja,o aš esu realistė.jis nesirūpina higiena,rūbai gali neskalbti mėnesi būti ,bet pastebi menkiausią dėmę ant stalo arba iširsta pamates nepražiangiamą vaikų kambarį.aš skiriu daug dėmesio asmeninei chigienai ,o lėkštės kriauklėje teriogso nors pora dienų.myliu žirgus,šunis,o jis jų baidosi.sekso man kasdiena reikia,o jam-pagal nuotaiką.jo mintys ir jausmai kinta 20kartu per diena,o mano nuostatos neperkalbamos...žodžiu,kartais jaučiuosi kad kovoju su vėjo malūnais.dabar net nesugalvoju ,kas mūsų charakteriuose sutampa...sunku pasakyti,laimei išmokome vienas prie kito prisitaikyti,nusileisti,nuoširdžiai išklausyti.bet ženklų nesuderinamumas yra akivaizdus
Atsakyti
Sveikute smile.gif
Pas mane seimoje yra atvirksciai: as veziuke, o mano vyras saulys. Tiesa sakant, buna visokiu dienu: uzeina mums tokie periodai kai pastoviai pykstames, kartais net iki kalbu kad gal lengviau skirtis verysad.gif bet... pabunam atskirai ir susitaikom nes negalim vienas be kito wub.gif As taip pat ilgai svarsciau ar kurti su juo seima. Astrologines prognozes nekokios musu atzvilgiu schmoll.gif bet as stengiuosi gyventi savo galva o ne astrologu patarimais ar tuo labiau bureju skiedalais. Pasimokiau su burejom, kad jei tikesi viskuo ka jos sako tai ir pildysis.
Na o tau patarciau nekreipti per daug demesio i tas visas prognozes.Jos kuriamos visiems sauliams(ems), veziukams(ems) ir kt. zenklams. Jei jau esat kartu vadinasi taip turejo buti bigsmile.gif
Sekmes jums smile.gif
Atsakyti
Sveikutes smile.gif
Norėčiau, kad atsilieptų vėžiukės, gyvenančios su šauliais santuokoje ir galbūt jau turinčios vaikučių...pati esu iš tokių, taigi man įdomu, kaip sekasi sugyventi: ar dažnai pykstatės, ar suprantat vienas kitą, ar pakanka romantikos, švelnumo ir palaikymo, ar vyrai gerai sutaria su vaikučiais ir gerai juos auklėja?...aš su vyru dar nepilnai metus santuokoje gyvenu ir galiu atvirai pasakyti kad pirmieji metai tikrai audringi: konfliktuojam pakankamai dažnai ir nevisada pavyksta surasti kompromisą. Būna, kad per jo tiesmukiškumą labai susipykstam box.gif. Dar auginam 2 metukų dukrytę, kuriai jis, sakyčiau, yra per daug griežtas g.gif
Taigi, laukiu pasisakymų smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Boružiukė: 30 kovo 2006 - 15:16
Nejaugi tokiu poru visai nera? verysad.gif
Atsakyti
Na gal zenklai ir nesuderinami bet...as esu saule o vyras veziukas. As esu emocionali, prigalvoju 100 uzsiemimu, optimiste ir t.t o vyras yra seimos zmogus, labai rupestingas, svelnus, supratingas gal biski pedantiskas..aisku pasipysktam kartais ypac jei aspasakau ka nors jo adresu neapgalvotai, tada jis supyksta ir gali nesneketi, arba visa savaite primines ka esu pasakiusi apie ji doh.gif . Arba man nesvarios lekstesgali pora dienu stoveti ir netrukdys, jis to nekencia biggrin.gif
Gal skirtumu ir daug bet mes stengiames vienas kita palaikyti, suprasti, uzjausti, padeti...o svelnumo ir romantikos pakanka su kaupu, svelnesnio vyro nesu maciusi...as savo veziuka labai myliu wub.gif

Boruziuke, sauliai tiesmukiski, ka galvoja ta ir sako...uztat paskui labai gailimes pasake bloga zodi partneriui... blush2.gif
Atsakyti
sveikos,
jungiuosi ir aš prie šio derinuko unsure.gif aš esu šaulys,o vyras vėžys.Labai daug ką ir negaliu pridūrti,nes labai viskas bus panašu.Mūsų šeima labai panaši i
kristinos mikalauskienės,skaitau ir jau matau kaip viskas atrodo ax.gif
Galiu tik pridurti tai,kad yra tikrai ,bent jau man su vėžiu gyventi,turim mes bendrų interesų labai mažai,o ir mastom ir į gyvenima žiūrim skirtingom pusėm,bet ...gyvenam kartu ir jau ne pirmi metai.
Atsakyti
QUOTE(Boružiukė @ 2006 04 02, 10:23)
Nejaugi tokiu poru visai nera? verysad.gif

mirksiukas.gif yra mirksiukas.gif aš -vėžys, vyras -šaulys, gyvename kartu jau 10 metų blink.gif (oho, pasirodo kiek daug ax.gif ). kol kas jokių problemų cool.gif
Atsakyti
as saule ir mane labai trauke visa laik prie veziu, niu bet nieko nesigavo. su keliais bandziau draugauti, viena buvau labai isimylejus, bet su nei vienu nesusikalbejau blush2.gif wub.gif
Atsakyti
As - vezys, jis - saulys... oi ne kaip mums sekasi. 4 metus turejom daugiau konfliktu nei graziu akimirku ir dar - as pati sunkiai atleidziu jam visokias kad ir mazas kiaulystes - nes mane jos tai is proto varo blush2.gif
ir vat skiriames... nes mums susiderinti nepavyko, santykiai abipusiai virto varginanciu kosmaru...
Manau, kad sauliams labiausiai truksta nepriklausomybes, laisves pojucio, del to kartais jie nesiskaito su partneriu... verysad.gif liudna, nes mylejau.... Veziai tuo atzvilgiu per jautrus, per daug prisirisantys ir labai kencia, jei sntykiuose kas ne taip... mirksiukas.gif
Atsakyti
Skaitau cia ir kuo toliau, tuo labiau man atrodo, kad zodiako zenklas nieko nereiskia. Cia gal didesne itaka turi auklejimas,gyvenimo budas, tempas, negu zodiako zenklai.
Dauguma jusu nesutariate tokiose porose(bent jau cia taip parasyta).
As esu vezys, vyras -saulys. Na, labai puikiai sutariame, jokiu rimtu barniu niekada nekilo (tikiuosi ir nekils).
Taigi, manau neverta rinktis drauga/vyra tik pagal zodiako zenkla. O jei jus jo atsisakysite butent del to, kad jus nesuderinami astrologiskai, o sis zmogus kaip tik butu jums labiausiai tikes? Ne kazkokios zvaigzdes nulemia musu mastyma, tarpusavio supratima ir santykius, o visa tai gauname is tevu ir aplinkos
Atsakyti
As esu vezys, o mano vyras saulys. Kartu mes esame jau 7 metai, 5 metai gyvename kartu, o susituoke nepilnai metai.
Kaip ir daugelis rase, vyras santuokai ilgai nesiryzo. Vos ne priverciau man pasipirsti pries 4 metus.Galvojo kad tuom ir isisuks. Vel pradejau zysti, kad noriu buti zmona arba niekas. Pasake, kad ves mane, o kada neaisku. Taciau kai pastojau, viskas isiprende savaime. Kaip tevas yra labai geras.Maziuke dar tik 1,5menesio, o tevelis ja labai myli. Ziuresime kaip bus toliau biggrin.gif
Kaip vyras irgi yra geras. Negaliu skustis. Negeria, neruko, nevalkatauja.Bet ...labai megsta is namu islekti- tai krepsinis, tai boulingas. Be galo patinka keliones. Megsta laisve, kaip dauguma minejo. Draugu turi ne daug, nes draugas jam yra ne bet kas. Pats labai draugiskas, visada pirmas uzkalbina, o kalbeti megsta...bele ka gali tauksti valandu valandas su bet kuo. Draugams ir siaip kas papraso visada padeda.
Namuose nesedi prie teliko, bet...prie kompo iki ryto pratupeti gali. Nori daug ka pasiekti, vis kuria planus...Tik nelabai moka savo laika paskirstyti ten kur reikia, todel daznai nieko nespeja.
Labai nemegsta daryti valgyti, todel as virtuveje sukiojuosi viena.Indus irgi plauna labai retai, bet kai plauna, tai viska isplauna spindinciai thumbup.gif Kambarius tvarkyti irgi netvarko...tik issiurbliuoja. Viskas lieka man. Taigi tvarkos daryti nemegsta, bet bumbeti uz netvarka tai pats pirmas pradeda ( o pats sedi popieriu kruvoje biggrin.gif ). apie savo higiena tai irgi savotiskas. Maudosi, prausiasi...bet jau vakare eidamasi lova koju tikrai nesiplauna doh.gif O kvepintis patinka thumbup.gif Dar prie veidrodzio sukuosena darosi ilgiau nei as.Kiekvienas plaukas tuributi savo vietoje. Kas liecia rubus- neteikia tam dideles reiksmes, bet jeigu ka perka, tai jau bele ko neisiulysi.Viskas turi buti kaip nulieta. O labiausiai nervina, kad eidamas kur nors maunasi susiglamziusius drabuzius.Dzin sako, gi gerai viskas yra doh.gif O as negaliu ...man viskas turi buti tvarkinga. biggrin.gif
As visada kurstau musu seimos zidini. Galiu gerkle perkasti jeigu kas apie mano seima netaip pasako. Seima man sventas reikalas. Namai mano tvirtove. Gaila, kad vyras nera muro siena, nes uz mane pakovoti, ar uztarti pries kazka nelabai moka. Daznai dar prie kitu mane pasiepia, ar pajuokia. Sunku buvo, bet susitaikiau kad kitaip nebus.
Dar maniskis dievina trumpus sijonus, grazias kojas, ilgus sviesiu ir banguotus plaukus.Vienu zodziu tobulas mergaites- saldainiukus. As nesu auksta ir liekna manekene. Plaukus nesioju ilgus ir sviesius, bet jie tiesus. ax.gif Be to man labiau patinka ilgesni sijonai, nei miniakai mirksiukas.gif Cia viena priezastis, del ko jis man amzinai zyzia. Bet geriausia tai, jog kai uzsidedu asta trumpa sijona ir siaip apsirengiu seksualiai, nemato to:angry: bash.gif
Mano vyras vertina pinigus, siekia ju uzdirbti kuo daugiau, nes nori gero gyvenimo. O man dzin pinigai, svarbu meile, seima. Bet abu esame be galo taupus. thumbup.gif
As esu svajokle, romantike. Daznai gyvenu svajonese, pasaulis man atrodo grazus.Labai pasitikiu zmonemis, prisirisu prie zmogaus. Esu labai atvira ir nuosirdi, negaliu saltai reaguoti i neteisybe. Melas man kelia pykti, jau neteisybes negaliu pakesti. Esu kovotoja. ax.gif O mano vyras daznai uzsimerkia prie tokius dalykus.
Lovoje sutariame puikiai wub.gif wub.gif wub.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif

Taiva, taip ir gyvename. Manau, kad priesingybes traukia viena kita, papildo vieni kitus. Negali viskas gi buti tik gerai, taip neidomu, nuobodu. Neisivaidzuoju kaip butu, jeigu mano vyras darytu viska ka as jam liepiu g.gif Kiekvienas zmogus yra asmenybe,todel negalima jos uzgosti savo principais. Svarbiausia reikia gerbti vienas kita thumbup.gif
Atsakyti
Skaitineju as cia jusu komentarus apie si derini, ir noriu savo zodi pasakyti ta tema.
man visa gyvenima "sekesi" ant veziais, nu as sauliuke, sakyciau tokia kaip apibudina visi horoskopai ir geraja, ir blogaja prasme. tai va
mano gyvenime jei nesumeluosiu pasitaike kokie 4 veziukai. su dviem buvo labai artimos draugystes, vos ne iki vestuviu, bet vienas nepasiryzo su manim, o su kitu as nepasiryzau susieti gyvenimu. is principo jie buvo vienas i kita panasus. nors buvo ir akivazidziu skirtumu. visus juos jau daug maz apibudinote..po paskutinio veziuko sakiau sau, kad daugiau ju nenoriu, nes jie pakankamai gudriai ir giliai sugeba ilysti i saulio vidu, ir po to kirsti i silpniausia vieta..o be to paskutiniai keli veziukai pasirode esantys mergisiai. meiluziu ne po viena turejo..tai man ir labai iskilo klausimas, jei jie seimos tokie zmones, tai kaip cia pas ju toks pasileidimas?o gal cia veziai isimtis?
ir va netycia vel sutikau zmogeliuka,kuris mane pakerejo..ir ka jus manot, ogi vezys;)))bet taip pat suzinojau kad jis mergisius:( padekit susivokt, kokie tie veziai galu gale, jais galima pasitiket?
Atsakyti