QUOTE(Boružiukė @ 2006 03 30, 13:10)
Sveikutes
Norėčiau, kad atsilieptų vėžiukės, gyvenančios su šauliais santuokoje ir galbūt jau turinčios vaikučių...pati esu iš tokių, taigi man įdomu, kaip sekasi sugyventi: ar dažnai pykstatės, ar suprantat vienas kitą, ar pakanka romantikos, švelnumo ir palaikymo, ar vyrai gerai sutaria su vaikučiais ir gerai juos auklėja?...aš su vyru dar nepilnai metus santuokoje gyvenu ir galiu atvirai pasakyti kad pirmieji metai tikrai audringi: konfliktuojam pakankamai dažnai ir nevisada pavyksta surasti kompromisą. Būna, kad per jo tiesmukiškumą labai susipykstam

. Dar auginam 2 metukų dukrytę, kuriai jis, sakyčiau, yra per daug griežtas

Taigi, laukiu pasisakymų
As irgi veziuke, vyras - saulys. Na, pradejome draugauti labai jauni,tai visokiu kvailysciu mano sauliukas man yra prikretes

Tas laisves poreikis ne visada i gera iseina

O as nuo pat mazens esu seimos zmogus,rami, aisku ne pati didziausia tvarkos megeja. Jau sesi metai kaip esam kartu - turim dvieju metu dukryte. Kaip tevas jis nuostabus - pats labai veiklus ir nenuorama,tai ir vaikui su juo linksmiau.

Pastovej jai nuolaidziauja - as grieztesne

Tiesa, tas sauliu tiesmukiskumas,mane kaip veziuke,zudo. Negaliu pakest to kaip ir kritikos apie save

Dabar jau kazkaip charakteriai apsitryne per siuos metus,patys subrendom - tai ir sutariam puikiai - nors is pradziu esam net ne viena barni tureje

Nuo pat pazinties pradzios mane zavejo mano vyro (saulio) vyriskumas, jo sugebejimas suteikti man saugumo pojuti ir svelnumas.
QUOTE(skristi @ 2007 01 30, 09:18)
As - vezys, jis - saulys...
ir vat skiriames... nes mums susiderinti nepavyko, santykiai abipusiai virto varginanciu kosmaru...
Manau, kad sauliams labiausiai truksta nepriklausomybes, laisves pojucio, del to kartais jie nesiskaito su partneriu...

liudna, nes mylejau.... Veziai tuo atzvilgiu per jautrus, per daug prisirisantys ir labai kencia, jei sntykiuose kas ne taip...
Siuo klausimu tu teisi - mane irgi visada nervina,kai su manim nesiskaito,bet as savaji ismokiau skaitytis - kaip sakoma nusiaudziau pagal savo kurpali

O del veziukiu jautrumo - tikrai taip,jei seimoj kazkas negerai - nera jos laimingos
Na,bet mano atveju,gyvenu su vyru sauliu ir ateity kartu kuriam - skyrybom nekvepia