Įkraunama...
Įkraunama...

Vėžys ir Šaulys

Aš šaulė, jis vėžys 4u.gif Na ir aišku šiek tiek būna nesusipratimų dėl to, bet nepasakyčiau kad daug ar kažkaip stipriai... Aš tikra savo ženklo artstovė: nepriklausoma, laisva, man tas būtina, kitaip negalėčiau 4u.gif O jis rūpestingas, naminis šeimos žmogus biggrin.gif Laisvalaikį mielai praleistų tiesiog gulėdamas su manimi lovoje, o aš visad kažkur lėkiu, negaliu nusėdėt vienoj vietoj 4u.gif biggrin.gif Esam kartu apie 5 metus, bet šiaip iš esmės viskas gerai 4u.gif
Prieš vestuves man buvo nedidelė depresija dėl to kad mane "suvystė", o jis džiaugės kad turės šeimą biggrin.gif Dabar jis nori vaikų, o aš bijau kad jie varžys mano laisvę biggrin.gif

Nu nieko , kaip nors... Aš juk optimistė 4u.gif 4u.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
skaitydama pasisakymus, radau laaaaaabai daug panašumų!
aš - vėžys, vyras - šaulys. Jis pakankamai emocingas, greitai užsiplieskiantis. bet vanduo (aš) greitai tą ugnį (jį) užgesina biggrin.gif
Šiaip tai sutariame tikrai visai gerai! Nemanau, kad labai didelę reikšmę turi zodiako ženklas, viskas priklausonuo pačių žmonių, jų noro ir pastangų būti kartu! ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Boružiukė @ 2006 04 02, 12:23)
Nejaugi tokiu poru visai nera? verysad.gif

yra yra biggrin.gif
Kazkada kalbejom su vyru, kad vienas is kito labai daug ko ismokom, per eile metu as kazkiek "suvezejau", o jis "susaulejo". As manau, kad zmogaus charakteri nulemia tikrai ne horoskopas.
Ir kiek jau gyvenime pazystu veziu, visi yra labai zemiski ir supratingi zmones, man patinka veziai biggrin.gif
Atsakyti
Kadaise beproto buvau pasinerusi i horoskopus. Sutikau saviski ir pamazu nustojau jais tiketi. Manau jais galima kaikuriuos bruozus apibutinti, bet ne charakteri. Manau pagrindas sauliui - laisve. Veziui - seima.
Jei kam idomu tai as vezys+ziurkes metai o mano antroji puse saulys +arklio metai.
Pagal visus suderinamumus gaunasi, kad turetume visiskai nesutarti.

Tai va taip "nesutariam"keturis metus. Nei vieno rimto ginco. Nei karto nepakeltas balsas, visiskas supratimas. Jei kyla nesutarimai issprendziami tyliai ramiai graziai...
Atsakyti
Aš vėžiukas o mano ex buvo šaulys. Nu siaubas kaip mes nesutardavom, pykdavomes tai kiekvieną dieną. Jam reikėjo draugų, balių, o man šeimos. Visiškai nesuderinami ženklai schmoll.gif
Atsakyti
mano pirmoji meile buvo vezys ir dabartine simpatija yra vezys, o as pati saulys. labai jau sudetingi zmones tie veziai, viska daro atbulai, neskubedami, o man reikia kad viskas gyvenime butu greitai ir aiskiai, tai tas mane varo i nevilti, pastovei del to kyla barniai, kad as visur skubu esu inpulsivi, daug kalbu ir t.t. vis pasvarstau ar iseis kas nors is musu, cia labai gerai su tais simboliais......jauciuosi kaip ta liepsnojanti ugnis, kuriai reikia gyvenime ivikiu veiksmo, kad galetu degti, o jis kaip vanduo bega sau ramiai ir dar mane gesina.......... unsure.gif
Atsakyti
[quote=Vaidutex,2007 06 14, 14:22]
As esu vezys, o mano vyras saulys. Kartu mes esame jau 7 metai, 5 metai gyvename kartu, o susituoke nepilnai metai.

Oi, kaip pas mane panasu! doh.gif
Mes daug pykstames, o mazai lieka laiko normaliam bendravimui. As vezys, jis - saulys.
Amzinai jo nera namie, jam tai krepsis, tai dar kas nors. Nezmoniskai, tiesiog nenormaliai taupus, neduos ne cento nei vaikui nei man kokiom islaidom, viskas apskaiciuota.
Man laaabai pikta, kad jis visur eina, lekia, nera jo namie. o as megstu buti namie, gaminti maista ir pan.
Dar nepatinka, kad niekada nepades namie jokiais buities rupesciais, nesvarbu kaip tu jauties, visada turi buti namie ideali tvarka, o man tai nera pirmoje vietoje.
Daug tarp musu skirtumu, bet kazkap dar traukiam..jau septinti santuokos metai...bet negaliu sakyt, kad laimingi.. unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Boružiukė @ 2006 03 30, 13:10)
Sveikutes smile.gif
Norėčiau, kad atsilieptų vėžiukės, gyvenančios su šauliais santuokoje ir galbūt jau turinčios vaikučių...pati esu iš tokių, taigi man įdomu, kaip sekasi sugyventi: ar dažnai pykstatės, ar suprantat vienas kitą, ar pakanka romantikos, švelnumo ir palaikymo, ar vyrai gerai sutaria su vaikučiais ir gerai juos auklėja?...aš su vyru dar nepilnai metus santuokoje gyvenu ir galiu atvirai pasakyti kad pirmieji metai tikrai audringi: konfliktuojam pakankamai dažnai ir nevisada pavyksta surasti kompromisą. Būna, kad per jo tiesmukiškumą labai susipykstam box.gif. Dar auginam 2 metukų dukrytę, kuriai jis, sakyčiau, yra per daug griežtas g.gif
Taigi, laukiu pasisakymų smile.gif

As irgi veziuke, vyras - saulys. Na, pradejome draugauti labai jauni,tai visokiu kvailysciu mano sauliukas man yra prikretes doh.gif Tas laisves poreikis ne visada i gera iseina schmoll.gif O as nuo pat mazens esu seimos zmogus,rami, aisku ne pati didziausia tvarkos megeja. Jau sesi metai kaip esam kartu - turim dvieju metu dukryte. Kaip tevas jis nuostabus - pats labai veiklus ir nenuorama,tai ir vaikui su juo linksmiau. thumbup.gif Pastovej jai nuolaidziauja - as grieztesne smile.gif Tiesa, tas sauliu tiesmukiskumas,mane kaip veziuke,zudo. Negaliu pakest to kaip ir kritikos apie save schmoll.gif Dabar jau kazkaip charakteriai apsitryne per siuos metus,patys subrendom - tai ir sutariam puikiai - nors is pradziu esam net ne viena barni tureje unsure.gif Nuo pat pazinties pradzios mane zavejo mano vyro (saulio) vyriskumas, jo sugebejimas suteikti man saugumo pojuti ir svelnumas. blush2.gif

QUOTE(skristi @ 2007 01 30, 09:18)
As - vezys, jis - saulys...
ir vat skiriames... nes mums susiderinti nepavyko, santykiai abipusiai virto varginanciu kosmaru...
Manau, kad sauliams labiausiai truksta nepriklausomybes, laisves pojucio, del to kartais jie nesiskaito su partneriu...  verysad.gif  liudna, nes mylejau.... Veziai tuo atzvilgiu per jautrus, per daug prisirisantys ir labai kencia, jei sntykiuose kas ne taip... mirksiukas.gif

Siuo klausimu tu teisi - mane irgi visada nervina,kai su manim nesiskaito,bet as savaji ismokiau skaitytis - kaip sakoma nusiaudziau pagal savo kurpali smile.gif O del veziukiu jautrumo - tikrai taip,jei seimoj kazkas negerai - nera jos laimingos verysad.gif
Na,bet mano atveju,gyvenu su vyru sauliu ir ateity kartu kuriam - skyrybom nekvepia thumbup.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
As - vezys, MB - saulys.

Dar mazai kartu praleisto laiko (dar nepilni metai santuokos + 1.5 metu draugystes), bet tikrai nelengvai mums einasi. Daug pykciu verysad.gif

Su visom anksciau isvardintom savybem sutinku: sauliui labai svarbi jo laisve, draugai, siaip tvarkingas, vietomis pedantiskas, kabinejasi prie zodziu, vezys - per daug jausminga, verksminga, labai pykstu, jei vyksta kazkas ne taip, kaip man noretusi.
Atsakyti
sveikutes smile.gif
as - sauliuke, jis - veziukas
skaiciau jusu atsiliepimus, ir linksejau galva. toks jausmas kad visi mane pazysta ir apie mano ir maniskio charakterius kalba blush2.gif

susimasciau, pamenu kaip kazkas man yra sake: "koks skirtumas po kokiu zenklu gimiai, tai nieko nesako, kiekvienas esam skirtingas".. manau tai netiesa.
Atsakyti
Sunku net pagalvoti, kaip gali tokie ženklai sugyventi. Aš pati esu šaulys, ir turiu mamą vėžį. Nu ji man visada atbula vaikščioja ir ne taip mąsto kaip turi būti.

O kad poros gerai sugyvena, ar bent jau prisitaiko džiugu ir tikrai nuoširdžiai sveikinu. Gal lemia ir kokiais metais gimei.
Pati gimiau gaidžio metais, ir dar šaulys - tai jau dviguba ugnis. Man tikrai labai su vėžiukais. Ir apskritai su vangiais žmonėmis.
Atsakyti
Aš Šaulys, mano simpatija Vėžys. Niekaip neįstengiu jo perprast schmoll.gif
Bet mane taip prie jo traukia, nieko negaliu sau padaryti verysad.gif
Bet jis turi visokių keistenybių, daug mąsto ir tiesiai nepasako, o aš mėstu išrėžti viską tiesiai šviesiai blush2.gif
Sako vėžiai šeimos žmonės, bet jis bijo prarasti savo nepriklausomybę labiau nei aš.
Atsakyti