Įkraunama...
Įkraunama...

Vėžys ir Šaulys

sveikos, na paskaicius cia sitoi temelej, tikrai galiu pritarti jums smile.gif as saulys, draugas - vezys...esam skirtingi, bet kazkuo ir panasus...veziai tokie atbuliukai ir megsta sleptis po akmeniu..kartais ko paklausi to negausi, sako viskas gerai, nors matosi kad taip nera, tik va as niekada, na beveik niekada nenusileidziu...ne karta esu bandziusi viska baigti, bet kazkaip nesigauna...as labaiu noriu laisves, bet to negaunu..l
Atsakyti
Aš esu Šaulys, mano draugas - Vėžys. Jis labai savarankiškas, laisvas žmogus. Ir visiškai nesvajoja apie šeimą, netgi priešingai. Labai uždaro būdo, reikia pešti kiekvieną žodį, o pats tai klausinėja daugiau nei reikia, kaip mažas vaikas - kas? kodėl? ir pan. Pats yra sakęs, kad jam labiau patinka klausytis, nei kalbėti. Taip pat mėgsta karą, t.y. mėgsta ginčytis, pyktis, kelti bangas, specialiai mane erzina, kad tik imčiau kelti balsą ir aiškintis santykius smile.gif aš to dažniausiai nedarau ir tai jį labai nervina smile.gif Jis labai darbštus, ir remontus namie pasidaro ir valgyt pagamina. Turi analitinį mąstymą, vadovaujasi protu, mėgsta kritikuoti kitus, o pats kritiką priima labai jautriai. Dažnai atrodo kietas ir nepalenkiamas, tačiau iš tiesų turi labai gerą širdį ir tie reti momentai, kai jis tai atskleidžia, yra kaip saulės spindulys apsiniaukusią dieną smile.gif O mylėtis su juo tai tikras rojus, nevengia ekstremalių situacijų ir tikrai neapsiriboja vien seksu lovoje biggrin.gif dėl ko aš esu žiauriia patenkinta biggrin.gif
Tie visi suderinamumai, tai net nežinau tiesa ar ne, ko gero tai labai individualu. Aš nemėgstu suvaržymų, mėgstu jaustis laisva santykiuose, o mano Vėžiukas būtent tai ir suteikia, nelaiko manęs pririšęs. Aš tai labai vertinu. Jis taip pat mėgsta laisvę, mėgsta išeiti kur su draugais ir jeigu pats nesako kur eina tai aš niekuomet ir nekamantinėju, žinau, kad kai nori tai pats viską pasako ir neprašomas. Tiesa, jam kartais trūksta pasitikėjimo, todėl reikia pasakyti kokį komplimentą, pagirti jo išvaizdą,, jam tai labai patinka.

Kažkas klausėte kaip patinkti Vėžiui..asmeniškai aš nesiėmiau jokių spec. priemonių, netgi priešingai - parodžiau jam visas savo bjaurias savybes ir nuolat kartojau, kad su manimi sunku biggrin.gif turbūt tas ir patiko biggrin.gif A, tiesa, jis yra sakęs, kad esu keista, paslaptinga ir jis dažnai nežino kaip reaguoti, tieisog pasimeta...ko gero, tai irgi tiko smile.gif

Pradėjau labai gražiai, o užbaigsiu nrlabai gražiai...pažįstu nemažai Vėžių ir pastebėjau, kad jie nėra labai pastovūs ir linkę į neištikimybę...Tiesa, dažniausiai tai juos labai slegia ir todėl prisipažina nuklydę.

Kad ir kaip ten bebūtų, labai džiaugiuosi, kad mane supa tiek daug Vėžių, tai išties įdomios asmenybės smile.gif
Atsakyti
Dar prisiminiau kažkur skaitytą teoriją apie suderinamumą, kurio principas toks:
Yra 4 stichijos - oras, vanduo, žemė ir ugnis. Norint sužinoti ar tinkate vienas kitam reikia interpretuoti šitų stichijų tarpusavio sąveiką. Pvz. kaip sąveikauja oras ir ugnis? Vienas iš variantų būtų - ugnis įkaitina orą. Kitas - oras yra būtinas, kad ugnis degtų.

Vadovaujantis šia teorija galima įvairių interpretacijų prigalvoti smile.gif
Atsakyti
sveikos, ziuriu visai cia jau senai niekas nieko neberaso, nejau nebesa sauliu su veziais gyvenanciu...ei kur dingot...
Atsakyti
QUOTE(Boružiukė @ 2006 04 02, 12:23)
Nejaugi tokiu poru visai nera? verysad.gif

yra smile.gif sveikos. as veziuke jis saulys. gyvename jau 8 metus..santuokoje 5.na...sunku man su juo vis dar, teisingai sakoma veziukem seima yra pirmoj vietoj o sauliui laisve. baliai, dalyvavimai, draugai jam yra pirmoj vietoj...man sunku su tuo susitaikyti, pykstames. bet jau kai susipykstam nusileisti tenka jam, tada buna ilgai geras ir tipo seimyniskas biggrin.gif auginame 2 metu dukryte myli jis ja begalo aisku bet reikalai ir uzimtumas ne namie visad nugali...mano sauliui atrodo kad jis privalo aprupinti seima viskuo kuo reikia (materialiai) tik ne demesiu ir svelnumu doh.gif tam laiko nlb lieka.
Atsakyti
Svekos ziuriu jau cia seniai kas ir beparaso, na as esu vezys o vyras saulys. Na 11 metu siaip netaip pratempaiu tolimesne ateitis nzn. Kuo toliau tuo baisiau. Man seima visada 1 vietoj. O jam rupi draugai baliai festivaliai. Kiek bestumciau tiek turiu pavargau jau ziauriai. Del kitu padarys bet ka bet del seimos tai men. laiko reik zyst, kol baigias nervai paprasai kitu, kad padarytu. Indu gali but stirtos dzin, na jau cia apibudinimus kitos merginos yra parase nesikartosiu. Nzn ar cia kokia tai 11 metu krize doh.gif , bet jau nepakeliama darosi kuo toliau tuo labiau. Tiesa savimi visad pasirupins 1 ir dar neduok Dieve nebus islyginti marskiniai tai atsiimsiu tinta keiksmu.
Atsakyti
pagal suderinamumą šitokia pora atrodytų sugyventi negalėtų, kaip yra realybėje?
Atsakyti
4u.gif
Atsakyti
mano mama ir tetis yra tokai seima, gyvena jau 35m.
Sunkiai jiems tenka sutarti su savo charakteriais, bet pe rtiek metu jau apsigludino kampus...
Atsakyti
merginos o ka jus manot apie oziaragio-zuvu dueta? ji-oziaragis,jis-zuvys 4u.gif ax.gif
Atsakyti
Na, gyventi taip sakant kartu neteko, bet buvo sakykime toks gana trumpas romanas, su fontanais trykštančia aistra ir emocijomis. Nepakartojami, idealiai geri prisiminimai. Jis šaulys, aš vėžys. Ugnis ir vanduo, bet manau "verta grieko" sąjunga wub.gif
Atsakyti
Na pasisakysiu ir as esu sauliuke, veziai man buvo tikra mysle. bet pastaruoju metu teko ju neviena sutikti ir bendrauti, galiu pasakyti jie labai net labai skitingi. Pirmas erogantiskas, save sureikminantis,kitus kritikuojantis , nepasitikintis, ieskantis net menkiausio kabliuko, pilnas noro viska zinoti ir kontroliuoti, jo zodis turi buti paskutinis- na sauliai mane supras neimanoma su tokiu buti....
Antras kaip tik labai savimi nepasitikintis, kaip chamelionas prisitaikantis prie situaciju, zmoniu ir aplinkybiu, savo nuomone turi bet laiko ja sau bijodamas kad jos issakymas sukels keblumu jo norinam tikslui gauti. Prie tokio vyro pati turi jaustis vyru, viska nuspresti , ginti, uzdirbti, sutvarkyti ir ttt.
Trecias wub.gif nu nerandu nei vieno blogo bruozo, begalo svelnus, jausmingas, aisku jautrus, net akyse pilna meiles ir noro padaryti kita laimingu, begalo graziai elgiasi su vaikais, visad padeda, netsisako jokiu darbu mielai dalinasi buitimi ir malonumais, lovoje tai isvis pasaka 4u.gif Kadangi man vidine laisve svarbu gerbia ja, man nera noro lakstyti , selti ypac be jo. Labai vertinu seima ir tarpusavio supratima, zinoma buna daznai matau kad jis nutyli, masto , nedasako, bet as nebuciau saule jei spontaniskai nepklausciau kas jam kelia nerima. Mudu papildome vienas kita, tikrausiai kiek zmoniu tiek ju vidiniu as , nors mano zenkui priskiriamu savybiu as turiu tikrai begalo daug, bet va del veziu skitumo isitikinau savo kailiu, bet kuriuo atveju buvo verta nes radau ta svelnu,. jautru savo seimos zmogu. wub.gif
Atsakyti