Įkraunama...
Įkraunama...

2010 rugsėjinukų didysis susitikimas 2011

Kadangi jau ryt birželis, manau, būtų gerai greitu laiku sužinoti, ar dalyvaus mamytės "po klaustuku". Jurgina jau parašė, kad norėtų, būtų gerai ir iš likusių sužinoti. Nes ir skareles reikės užsakyti ir šiaip bent organizaciniam komitetui jau būtų gerai žinoti konkretų skaičių žmonių. Be to, būtų gerai dar iki meeto turėti kažkokią lovų paskirstymo sistemą. Aišku, nieko nenutiks, jei norinčios tik dienai pasakys prieš vieną dieną, bet tada paprasčiausiai gali nebegauti kažkokių meetui skirtų atributų... Greičiausiai ir maisto komitetui keturių žmonių skritumas jau būtų nemažai g.gif

Taip kad laukiam žinių iš LaVil, Justos, Vasskos ir Natos32 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Justesea @ 2011 05 31, 09:28)
Kadangi jau ryt birželis, manau, būtų gerai greitu laiku sužinoti, ar dalyvaus mamytės "po klaustuku". Jurgina jau parašė, kad norėtų, būtų gerai ir iš likusių sužinoti. Nes ir skareles reikės užsakyti ir šiaip bent organizaciniam komitetui jau būtų gerai žinoti konkretų skaičių žmonių. Be to, būtų gerai dar iki meeto turėti kažkokią lovų paskirstymo sistemą. Aišku, nieko nenutiks, jei norinčios tik dienai pasakys prieš vieną dieną, bet tada paprasčiausiai gali nebegauti kažkokių meetui skirtų atributų... Greičiausiai ir maisto komitetui keturių žmonių skritumas jau būtų nemažai g.gif

Taip kad laukiam žinių iš LaVil, Justos, Vasskos ir Natos32 4u.gif

drinks_cheers.gif
jau tikrai laikas butu suskaiciuoti visciukus.
del 4 zmoniu maisto komitetui pasaulis nesugrius, bet jei tie 4 su antrom pusem ir dar vyresniais vaikais tai visko gali buti lotuliukas.gif

ziuriu tyli visos del maisto... tai ar pastabu jokiu neturit ar kaip? prasom pasisakyti tada bent "viskas super, viskas tinka", nes dabar nezinau net ka galvot... ar cia visoms taip dzin, ar cia po to kai viska supirksim prasides akmenu krusa ir aiskinimaisi del kainos unsure.gif
Atsakyti
Dėl maisto iš pradžių man pasirodė per daug mėsos (aš tokios porcijos tikrai neįveikčiau blush2.gif ), o paskui protingi žmonės apšvietė, kad čia dar labai normaliai biggrin.gif

O visa kita atrodo liuks smile.gif Na tik vaikui maisto aš tikrai nevirsiu, atsivešiu arba pagamintą arba pirktinę, bet jei bus karšta, vandens tikrai nebus per daug, aš dar ir savo atsivešiu, kad kambary turėčiau smile.gif

Šaunuolės! 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(syu @ 2011 05 31, 08:47)
drinks_cheers.gif
jau tikrai laikas butu suskaiciuoti visciukus.
del 4 zmoniu maisto komitetui pasaulis nesugrius, bet jei tie 4 su antrom pusem ir dar vyresniais vaikais tai visko gali buti  lotuliukas.gif

ziuriu tyli visos del maisto... tai ar pastabu jokiu neturit ar kaip? prasom pasisakyti tada bent "viskas super, viskas tinka", nes dabar nezinau net ka galvot... ar cia visoms taip dzin, ar cia po to kai viska supirksim prasides akmenu krusa ir aiskinimaisi del kainos  unsure.gif

Sveikutės,
kadangi esu tiek užsilaksčius, kad prisidėt prie organizavimo negaliu, tai bent padėkosiu iniciatyvioms mamytėms už organizavimą 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Dėl maisto, atributų ir viso kito man tinka smile.gif
Atsakyti
aha, del maisto tikrai viskas ir man ciki smile.gif ypac kai as neisranki - kas bus ta ir isimesiu burnon, taip sakanat lotuliukas.gif

beje, kiek preliminariai kepuraiciu reikia? brukstelkit kuri paskaiciavus, a?
jos tik rugsejinukams ar visiems vaikams?
ju dydziu yra nuo 44 iki 48... kokio mums reiketu?
kokios spalvos? (siulau balta smile.gif )

reikia info, kad kaina paderinciau... beje, kainos lubas turim? nes jos kainuoja beveik 8lt, plius bazine 7proc nuol. duoda... derinsiu del didesnes...bet nemanau kad per puse kaina mazins lotuliukas.gif

Atsakyti
QUOTE(Rajnele @ 2011 05 31, 10:12)
aha, del maisto tikrai viskas ir man ciki smile.gif ypac kai as neisranki - kas bus ta ir isimesiu burnon, taip sakanat lotuliukas.gif

beje, kiek preliminariai kepuraiciu reikia? brukstelkit kuri paskaiciavus, a?
jos tik rugsejinukams ar visiems vaikams?
ju dydziu yra nuo 44 iki 48... kokio mums reiketu?
kokios spalvos? (siulau balta smile.gif )

reikia info, kad kaina paderinciau... beje, kainos lubas turim? nes jos kainuoja beveik 8lt, plius bazine 7proc nuol. duoda... derinsiu del didesnes...bet nemanau kad per puse kaina mazins lotuliukas.gif

Kol kas reikia 25 (gali reikėti dar + 4). Reikia tik rugsėjinukams. Dėl dydžio, tai gal geriau didesnę, bus universaliau, nes jos surišamos, tai turėtų ir mažesniai galvytei tikti smile.gif

Balta spalva man tinka, o ir geriausia vasarą smile.gif
Atsakyti
Maistas - viskas tinka thumbup.gif

Kaip ir buvau zadejusias aprupinsiu vienkartiniais indais, zvakemis nuo uodu, servetelemis, popieriniais ranksluosciais.
Dar pripriebsiu glebi malku.

Lieka atviras klausimas del dar bent poros glebiu malku ir iesmu bei saslykiniu (kiek pamenu ju ten trukumas...)

Rajnelei 4u.gif , kad apsiemei kepuraiciu klausima wink.gif
Atsakyti
Perziurejau menu, man viskas tinka ir atrodo viskas gerai apgalvota smile.gif Saunuoles mamytes! 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Rūtta @ 2011 05 31, 11:27)
Lieka atviras klausimas del dar bent poros glebiu malku ir iesmu bei saslykiniu (kiek pamenu ju ten trukumas...)

Malku ir mes dar galime paimti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Rūtta @ 2011 05 31, 11:27)

Dėl šašlykinių kalbėjom maisto komitetas per skype:

2 vnt. yra sodyboj
1 vnt. Syu
1 vnt. Dowe

ir dar Ti_Na 1 vnt. grotelės

tai jei kas dar kokias groteles turit ar iešmų tai butų gerai kad prigriebtų.

Malkų berods Syu duos Rainelei atvežti, ir Syu galėtų duoti sakė dar kažkam, kas turi vietos ir sutiktų transportuoti.
Tikiuos info neiškraipiau ir sorry kad už Syu pasisakiau...
Atsakyti
Aš paimsiu dar vienas groteles, bet jos nedidelės. smile.gif
Atsakyti
na as irgi groteles vienas imesiu. ir del malku viska teisignai atraportavo. tikrai galiu dar kazkam i masina imest. na, nelygu kiek raijnele i savo priims smile.gif nes pas mane masinoje vietos tikrai neliks... du vaikai, kalnas mantos ir dar gerimai...

PASISAKYMU DEL MAISTO (MENIU AR YAPC KAINOS) LAUKIAM IKI PENKTADIENIO VAKARO. NUO SESTADIENIO I JOKIAS PASTABAS NEBUS ATSIZVELGIAMA.
Atsakyti
QUOTE(syu @ 2011 05 31, 13:25)
na as irgi groteles vienas imesiu. ir del malku viska teisignai atraportavo. tikrai galiu dar kazkam i masina imest. na, nelygu kiek raijnele i savo priims smile.gif nes pas mane masinoje vietos tikrai neliks... du vaikai, kalnas mantos ir dar gerimai...

kiek tilps tiek galesi kraut lotuliukas.gif
mantos daug neturesiu...tik va vezimas bagazinej bus...bet galima sluoksni malku,arba du, o vezimo ratus ant virsaus smile.gif na, sumastysim ka nors wink.gif

blogiausiu atveju, siusim vyrus kokian miskelin malku paieskot lotuliukas.gif
Atsakyti