Įkraunama...
Įkraunama...

2010 rugsėjinukų didysis susitikimas 2011

QUOTE(Rajnele @ 2011 05 31, 13:34)
kiek tilps tiek galesi kraut lotuliukas.gif
mantos daug neturesiu...tik va vezimas bagazinej bus...bet galima sluoksni malku,arba du, o vezimo ratus ant virsaus smile.gif na, sumastysim ka nors wink.gif

blogiausiu atveju, siusim vyrus kokian miskelin malku paieskot lotuliukas.gif

jau geriau as malku kamnors ant masinos stogo prikrausiu, nei vyrus i miskeli malku ieskot siusiu. gi negris iki kitos dienos vakaro lotuliukas.gif

pas mane bagazine didele, bet joje bus vezimas, maniezas, kalnas gerimu, na ir visi kiti rakandai.... bet gal uzteks kiek pavyks prikrauti, o juk dar ir Rūtta malku paimt zada smile.gif
Atsakyti
Labutis 4u.gif
As labai labai noriu dalyvauti, bet tiksliai galesiu pasakyti tik birzelio 6 veliausiai 7 diena ax.gif Jei dalyvausiu, busiu tik 1 diena kartu su savo maziuku mirksiukas.gif
Del meniu, viskas labai puiku thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(syu @ 2011 05 30, 16:49)
MAISTO ORGANIZACINIS KOMITETAS PATEIKIA INFO:
tarėmės, diskutavom, skaičiavom ir štai ką nusprendėm.

Viskas super , dekui iniciatorems 4u.gif 4u.gif 4u.gif

QUOTE(Rūtta @ 2011 05 31, 12:27)
Maistas - viskas tinka  thumbup.gif

Lieka atviras klausimas del dar bent poros glebiu malku ir iesmu bei saslykiniu (kiek pamenu ju ten trukumas...)

Rajnelei  4u.gif , kad apsiemei kepuraiciu klausima wink.gif

Iesmu prigriebsiu dideliu 10 ax.gif
Atsakyti
Dėl grandmeeto

Už mūsų išsirinktas skareles nori visai nemažai - maždaug 8 Lt jau su nuolaida. Todėl įdomi jūsų nuomonė, kokią maksimalią sumą galėtumėtę išleisti aksesuarui. Tiesiog vardų lentelėj pri savo vardo įrašykit maksimalią sumą. Jei pirksim skareles už 8 lt, greičiausiai išlipsim iš planuoto biudžeto. Ačiū už nuomones 4u.gif
Atsakyti
Sveikos,
gaila, bet neisies sudalyvauti sad.gif
Atsakyti
PANOSSS!!!

Mano vyrelis sumaste vis delto varyti i meeta!! su nakvyne... AR PRIIMSIT? kazi, bus vieta kokioj lovoj?
Atsakyti
QUOTE(Rajnele @ 2011 06 02, 22:54)
PANOSSS!!!

Mano vyrelis sumaste vis delto varyti i meeta!! su nakvyne... AR PRIIMSIT? kazi, bus vieta kokioj lovoj?

Lovų dar nesiskirstėm, bet kol kas dar vietų lovose užtenka, taip kad prašom mirksiukas.gif Aš čia kažkada bandžiau sudaryti schemutę lovų pasidalinimo, galėsiu pasidalinti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Justesea @ 2011 06 02, 23:49)
Lovų dar nesiskirstėm, bet kol kas dar vietų lovose užtenka, taip kad prašom  mirksiukas.gif Aš čia kažkada bandžiau sudaryti schemutę lovų pasidalinimo, galėsiu pasidalinti smile.gif

eiii tai jamu +1lova arba vieta, kaip ten gausis, oki?
tik kazi kaip geriau dabar butu: ar daryti pavedima uz vyreli, ar atsiskaiciuosim paskui is tu aksesuaru?

beje, kepureliu ziejau - nesugebejau rast kur kokiu pigesniu, nebent tik paprastas (kur man labiausiai patinka smile.gif ), bet jos nebent labai labai ryskios butu, tada gal ir turetu atributo vaizda, o siaip...(cia patyliu smile.gif )
na po savaitgalio paziuresim pasisakymus...manau, galesim ir tas kalt wink.gif
Atsakyti
o kiek turim iesmu??? blink.gif blink.gif blink.gif gal dar prigriebti ??? ar pasiimti groteles kepimui ??? 4u.gif blink.gif
Atsakyti
iesmus butu gerai pasiskaiciuoti.
pasisakykit kas kiek gali paimti. as turiu berods 8 + 1 groteles.

PRIMENU, KAD SIANDIEN PASKUTINE DIENA PASISAKYTI MAISTO SUDETIES IR KAINOS (25-30 LT ZMOGUI) KLAUSIMU, NES NUO RYTOJAUS I JOKIUS KOMENTARUS ATSIZVELGIAMA NEBUS!!!!
Atsakyti
QUOTE(syu @ 2011 05 30, 14:49)
MAISTO ORGANIZACINIS KOMITETAS PATEIKIA INFO:
tarėmės, diskutavom, skaičiavom ir štai ką nusprendėm.

Mums tinka smile.gif
Atsakyti
QUOTE(syu @ 2011 06 03, 09:26)
iesmus butu gerai pasiskaiciuoti.
pasisakykit kas kiek gali paimti. as turiu berods 8 + 1 groteles.

PRIMENU, KAD SIANDIEN PASKUTINE DIENA PASISAKYTI MAISTO SUDETIES IR KAINOS (25-30 LT ZMOGUI) KLAUSIMU, NES NUO RYTOJAUS I JOKIUS KOMENTARUS ATSIZVELGIAMA NEBUS!!!!

Mum irgi tinka 4u.gif
Surastume berods 10 ar 12 dideliu ir kokius dar 10 mazesniu ir groteles blush2.gif
Atsakyti