QUOTE(Dominyyka @ 2011 05 03, 18:06)
Aciu, kad palaikote

skauda taip, kad atrodo nebeatsitiesiu. Nezinau ka ne taip dariau po isodinimo, gal jaudulys, gal nerimas, gal per daug ar per mazai lepinau save, o gal nelemta ir viskas.
Nemaniau, kad taip skaudes.
Mazute, viska tu darei gerai, tiesiog tai labai mazai priklauso nuo musu. Negalvok kad jums nelemta. Tiesiog kai isliudesi, pasitark su gydytoja kokius tyrimus dar reiketu pasidaryti, kad sancai padidetu. Cia mergaites visokius tyrimus yra aptare, pavyzdziui labai giliai paslepta chlamidija ar kt. Po pirmo karto as verkiau vonioj kruvinom asarom ir nemaciau jokios ateities. Po antro nepavykusio uzpykau ziauriai ant gydytoju kad leido man darytis antra tiesiog siaip be jokiu papildomu tyrimu ir tada pasidarem dar viena operacija, uzdare kiausintakius (pasirodo nuodingas skystis isplauti mano maziukus galejo. Kaip zinai si karta man bent jau kabinasi o tai labai daug. Jei ir si karta nepasiseks, bus labai liudna, bet ieskosiu kito plano dar ka nors istirti reikalausiu ir vel i prieki ziuresiu su viltimi. Tiesiog noriu labai parasyti - NEPRARASK VILTIES, KOL JI GYVA, TOL SIEKSI IR TIKRAI PASIEKSI
Žiedlapėli skrisk toli, kiek tik užmatyt gali, skrisk į šiaurę, į pietus, aplink žemę tris kartus! Aš matau, aš jaučiu, išsipildys ko geidžiu!!!