Įkraunama...
Įkraunama...

Iš kurio salono jūsų suknelė?

man Okeanidė nelabai, matyt nepatiko kad wisą laiką maloniai atptarnawo o kai pasakiau kad dar pagaklwosiu tai wos ne rėkti pradėjo ir kadangi esu apwalesnė tai man tik dwi sukneles parodė, o wisuose kituose salnuose rodė labai daug, juk dydžiaitai kaitaliojasi, nedaug bet wis wien.sawo suknelę nuomawaus Žeigoj, wiskas buwo super bet man pastowiai lankas krito (kur po suknele dedasi) tai to pasekoje kai ėjau gamtoje mano batelis tieiog perėjo kiaurai jį, dar gerai kad salone atiduodant uknelę nepažiūrėjo į jį, būtų reikėję primokėti
Atsakyti
QUOTE(Bagyriuke @ 2005 08 20, 15:48)
man Okeanidė nelabai, matyt nepatiko kad wisą laiką maloniai atptarnawo o kai pasakiau kad dar pagaklwosiu tai wos ne rėkti pradėjo ir kadangi esu apwalesnė tai man tik dwi sukneles parodė, o wisuose kituose salnuose rodė labai daug, juk dydžiaitai kaitaliojasi, nedaug bet wis wien.sawo suknelę nuomawaus Žeigoj, wiskas buwo super bet man pastowiai lankas krito (kur po suknele dedasi) tai to pasekoje kai ėjau gamtoje mano batelis tieiog perėjo kiaurai jį, dar gerai kad salone atiduodant uknelę nepažiūrėjo į jį, būtų reikėję primokėti

Mano suknele buvo is Okeanides, bet nepasakyciau, kad buvau labai patenkinta. Ten paranoja darbuotojos serga. Mano sesers draugo vos uz ciuprynos is salono neismete, nes jis yra vyras biggrin.gif As kai tokia glusa, kad isvis kalbet geda: nuejau i pirma pasitaikiusi salona, parode suknele ir sutikau. O po kokiu 2 dienu suzinojau kur yra grazesniu ir dvigubai pigesniu sukneliu.
Panos, kurios dar neistekejot, niekad neikit i prabangius salonus, nes mazuose yra daug pigiau ir grazesniu. O geriausia isvis i maza miesta pvz.: Jonava nuvaziuot, ten sukneles ir grazios, ir uz 400lt nauja suknele ishsinuomosit.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo aurakaj: 20 rugpjūčio 2005 - 20:02
QUOTE(aviete @ 2005 08 17, 07:16)
Auksiuke, gal galėtum man parašyti kur randasi Šiauliečių forumas.
Kažkada buvau radusi, bet dabar neberandu  ax.gif
Ačiū 4u.gif

Planavime mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikos linksmuoles,

seniai jau skaitau jusu pasikalbejimus, bet vis nedristu prisijungti.. O stai dabar turiu reikaliuka ir matau, jog su jusu pagalba gerokai pasistumesiu i prieki. Taigi, uz poros men mano kuklios vestuves. Suknele noriu siuti, taciau paziurejus LT proginiu sukneliu tinklalapius nerandu "limpancio" modeliuko. Gal galite bruksteleti kokias nors uzsienio internetines nuorodas, kur butu galima tokiu grozybiu pasizvalgyti? smile.gif smile.gif
Atsakyti
Aš suknelę nuomavausi Alytuje. Kadangi vestuves šventėme dvi dienas , tai išsinuomavau dvi sukneles už kurias sumokėjau 300 litų. (čia su visais priedais).O suknelės ne ką prastesnės už sukneles esančias įvairiuose Vilniaus salonuose.
Atsakyti
mano suknele buvo is salono Fiesta Klaipedoje
Atsakyti
QUOTE(Pacific @ 2005 12 17, 19:01)
mano suknele buvo is salono Fiesta Klaipedoje

suknelės ten gražios, bet va aptarnavimas tai FUJ FUJ mega_shok.gif daugiau ten nebeisiu - nebesinori nuotaikos gadintis schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(lijo @ 2005 12 17, 19:05)
suknelės ten gražios, bet va aptarnavimas tai FUJ FUJ  mega_shok.gif daugiau ten nebeisiu - nebesinori nuotaikos gadintis  schmoll.gif

kai as buau aptarnavimas buvo thumbup.gif
viska ismatavo,kai ateidavau gelejau kad ir 10 kart ta sukne matutis ir sukinetis salej.o vestuviu diena jos mane aprenge ir su sampano taurm isejo pasveikint.tikrai labai gerai aptarnavo.
ir patardavo ir visokias sukneles rodydavo.vienu zodziu thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Aunyte @ 2005 12 12, 18:07)
Sveikos linksmuoles,

seniai jau skaitau jusu pasikalbejimus, bet vis nedristu prisijungti.. O stai dabar turiu reikaliuka ir matau, jog su jusu pagalba gerokai pasistumesiu i prieki. Taigi, uz poros men mano kuklios vestuves. Suknele noriu siuti, taciau paziurejus LT proginiu sukneliu tinklalapius nerandu "limpancio" modeliuko. Gal galite bruksteleti kokias nors uzsienio internetines nuorodas, kur butu galima tokiu grozybiu pasizvalgyti? smile.gif  smile.gif

užsuk į skyrelį "vestuvinė suknelė" mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Pacific @ 2005 12 18, 12:21)
kai as buau aptarnavimas buvo  thumbup.gif
viska ismatavo,kai ateidavau gelejau kad ir 10 kart ta sukne matutis ir sukinetis salej.o vestuviu diena jos mane aprenge ir su sampano taurm isejo pasveikint.tikrai labai gerai aptarnavo.
ir patardavo ir visokias sukneles rodydavo.vienu zodziu  thumbup.gif

GAL DARBUOTOJOS PASIKEITĖ unsure.gif ? ėjom į tą saloną dviese - dvi draugės - būsimosios nuotakos, tai nesugebėjo mums ten pasakyti nei kiek suknelės kainuoja, nei parodyti, kokią iki 900 Lt galima būtų išsinuomoti, o apie pasimatavimą nė kalbos būti negalėjo, neva, JUMS DAR ČIA TOLI, NĖR ČIA KO MŪSŲ LAIKĄ GAIŠINTI doh.gif taip ir norėjosi skundų knygą pasiimti biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(lijo @ 2005 12 18, 14:18)
GAL DARBUOTOJOS PASIKEITĖ  unsure.gif ? ėjom į tą saloną dviese - dvi draugės - būsimosios nuotakos, tai nesugebėjo mums ten pasakyti nei kiek suknelės kainuoja, nei parodyti, kokią iki 900 Lt galima būtų išsinuomoti, o apie pasimatavimą nė kalbos būti negalėjo, neva, JUMS DAR ČIA TOLI, NĖR ČIA KO MŪSŲ LAIKĄ GAIŠINTI  doh.gif taip ir norėjosi skundų knygą pasiimti biggrin.gif

kam jus taip skubat matuotis.tikrai dar per anksti ziurites sukneles.juk iki jusu vestuviu ir modeliu nauju atsiras,tada galesit dziaugtis.o dabar kam matuotis??juk po puses metu norai gali visiskai pasikeist.
as ejau kai buvo like 2 menesiai
Atsakyti
QUOTE(Pacific @ 2005 12 18, 16:14)
kam jus taip skubat matuotis.tikrai dar per anksti ziurites sukneles.juk iki jusu vestuviu ir modeliu nauju atsiras,tada galesit dziaugtis.o dabar kam matuotis??juk po puses metu norai gali visiskai pasikeist.
as ejau kai buvo like 2 menesiai

nemėgstu paskubom viską daryti schmoll.gif pareiškimus prieš metus nunešėm ir datą išsirinkom, tai laisvas mano apsisprendimas ir niekas neturi teisės kištis blink.gif jos kažką ir pezėjo apie naujus modelius, kurie kainuos nuo 1500 Lt. aš gi aiškiai pasakiau, kad manęs nedomina nauji modeliai, nes suknelės nuomai žadu išleisti iki 900 Lt. svarstau galimybę siūtis suknutę, o ją reiktų pradėt siūt iškart po Naujųjų. pasiuvimas tokios, kokios noriu, kainuotų 800 Lt, todėl man svarbu nuspręst nuomotis ar siūtis. 2 mėnesius aš galiu pasilikti smulkmenoms derinti, o ne suknelei ieškoti mirksiukas.gif
Atsakyti