man Okeanidė nelabai, matyt nepatiko kad wisą laiką maloniai atptarnawo o kai pasakiau kad dar pagaklwosiu tai wos ne rėkti pradėjo ir kadangi esu apwalesnė tai man tik dwi sukneles parodė, o wisuose kituose salnuose rodė labai daug, juk dydžiaitai kaitaliojasi, nedaug bet wis wien.sawo suknelę nuomawaus Žeigoj, wiskas buwo super bet man pastowiai lankas krito (kur po suknele dedasi) tai to pasekoje kai ėjau gamtoje mano batelis tieiog perėjo kiaurai jį, dar gerai kad salone atiduodant uknelę nepažiūrėjo į jį, būtų reikėję primokėti
QUOTE(Bagyriuke @ 2005 08 20, 15:48)
man Okeanidė nelabai, matyt nepatiko kad wisą laiką maloniai atptarnawo o kai pasakiau kad dar pagaklwosiu tai wos ne rėkti pradėjo ir kadangi esu apwalesnė tai man tik dwi sukneles parodė, o wisuose kituose salnuose rodė labai daug, juk dydžiaitai kaitaliojasi, nedaug bet wis wien.sawo suknelę nuomawaus Žeigoj, wiskas buwo super bet man pastowiai lankas krito (kur po suknele dedasi) tai to pasekoje kai ėjau gamtoje mano batelis tieiog perėjo kiaurai jį, dar gerai kad salone atiduodant uknelę nepažiūrėjo į jį, būtų reikėję primokėti
Mano suknele buvo is Okeanides, bet nepasakyciau, kad buvau labai patenkinta. Ten paranoja darbuotojos serga. Mano sesers draugo vos uz ciuprynos is salono neismete, nes jis yra vyras

Panos, kurios dar neistekejot, niekad neikit i prabangius salonus, nes mazuose yra daug pigiau ir grazesniu. O geriausia isvis i maza miesta pvz.: Jonava nuvaziuot, ten sukneles ir grazios, ir uz 400lt nauja suknele ishsinuomosit.
QUOTE(aviete @ 2005 08 17, 07:16)
Auksiuke, gal galėtum man parašyti kur randasi Šiauliečių forumas.
Kažkada buvau radusi, bet dabar neberandu
Ačiū
Kažkada buvau radusi, bet dabar neberandu

Ačiū

Planavime

Sveikos linksmuoles,
seniai jau skaitau jusu pasikalbejimus, bet vis nedristu prisijungti.. O stai dabar turiu reikaliuka ir matau, jog su jusu pagalba gerokai pasistumesiu i prieki. Taigi, uz poros men mano kuklios vestuves. Suknele noriu siuti, taciau paziurejus LT proginiu sukneliu tinklalapius nerandu "limpancio" modeliuko. Gal galite bruksteleti kokias nors uzsienio internetines nuorodas, kur butu galima tokiu grozybiu pasizvalgyti?
seniai jau skaitau jusu pasikalbejimus, bet vis nedristu prisijungti.. O stai dabar turiu reikaliuka ir matau, jog su jusu pagalba gerokai pasistumesiu i prieki. Taigi, uz poros men mano kuklios vestuves. Suknele noriu siuti, taciau paziurejus LT proginiu sukneliu tinklalapius nerandu "limpancio" modeliuko. Gal galite bruksteleti kokias nors uzsienio internetines nuorodas, kur butu galima tokiu grozybiu pasizvalgyti?

QUOTE(Pacific @ 2005 12 17, 19:01)
mano suknele buvo is salono Fiesta Klaipedoje
suknelės ten gražios, bet va aptarnavimas tai FUJ FUJ

QUOTE(lijo @ 2005 12 17, 19:05)
suknelės ten gražios, bet va aptarnavimas tai FUJ FUJ
daugiau ten nebeisiu - nebesinori nuotaikos gadintis 

kai as buau aptarnavimas buvo

viska ismatavo,kai ateidavau gelejau kad ir 10 kart ta sukne matutis ir sukinetis salej.o vestuviu diena jos mane aprenge ir su sampano taurm isejo pasveikint.tikrai labai gerai aptarnavo.
ir patardavo ir visokias sukneles rodydavo.vienu zodziu

QUOTE(Aunyte @ 2005 12 12, 18:07)
Sveikos linksmuoles,

užsuk į skyrelį "vestuvinė suknelė"

QUOTE(Pacific @ 2005 12 18, 12:21)
kai as buau aptarnavimas buvo
viska ismatavo,kai ateidavau gelejau kad ir 10 kart ta sukne matutis ir sukinetis salej.o vestuviu diena jos mane aprenge ir su sampano taurm isejo pasveikint.tikrai labai gerai aptarnavo.

GAL DARBUOTOJOS PASIKEITĖ

QUOTE(lijo @ 2005 12 18, 14:18)
GAL DARBUOTOJOS PASIKEITĖ
? ėjom į tą saloną dviese - dvi draugės - būsimosios nuotakos, tai nesugebėjo mums ten pasakyti nei kiek suknelės kainuoja, nei parodyti, kokią iki 900 Lt galima būtų išsinuomoti, o apie pasimatavimą nė kalbos būti negalėjo, neva, JUMS DAR ČIA TOLI, NĖR ČIA KO MŪSŲ LAIKĄ GAIŠINTI
taip ir norėjosi skundų knygą pasiimti 

kam jus taip skubat matuotis.tikrai dar per anksti ziurites sukneles.juk iki jusu vestuviu ir modeliu nauju atsiras,tada galesit dziaugtis.o dabar kam matuotis??juk po puses metu norai gali visiskai pasikeist.
as ejau kai buvo like 2 menesiai
QUOTE(Pacific @ 2005 12 18, 16:14)
kam jus taip skubat matuotis.tikrai dar per anksti ziurites sukneles.juk iki jusu vestuviu ir modeliu nauju atsiras,tada galesit dziaugtis.o dabar kam matuotis??juk po puses metu norai gali visiskai pasikeist.
nemėgstu paskubom viską daryti