Įkraunama...
Įkraunama...

Iš kurio salono jūsų suknelė?

Ai dar pamirsau - MJ salonas tikrai turi daug sukniu - tokiu netradiciniu - undineles tipo, A-line ir aptemptu. Tikrai verta ten uzsukti.

Siaip ten ir aptarnauja neblogai, gal tik nepatiko tai, kad labai jau tokia zinove vaidino ta nuomuotoja.
Atsakyti
QUOTE(katyteee @ 2006 01 03, 14:26)
.

Dar vienas - Dienos Stilius - vaje vaje - NEIKIT TEN - KAZKOKIA NESAMONE-KAIP KARO LAISKIAS TOS SUKNIOS!

va butent sitoj nuomoj man irbuvo paskyta, akd jei uzsiauginai tokia s... tai ko cia dar baltos suknelels nori, ir tai yra svarbiausiai, akd jos nieko gero ten neturi, visos suknio kaip jau gerai panesiotos, ir dar ne per svariausaiai isskalbtos schmoll.gif
Atsakyti
[quote=katyteee,2006 01 03, 16:31]
Ai dar pamirsau - MJ salonas tikrai turi daug sukniu - tokiu netradiciniu - undineles tipo, A-line ir aptemptu. Tikrai verta ten uzsukti.

O kur tas MJ salonas yra?
aciu 4u.gif ]
Atsakyti
sorry, supratau, kad cia Kaune.
netinka schmoll.gif
Atsakyti
o kiek kainuotu pasisiuti suknele rolleyes.gif
Atsakyti
mano suknelė iš BALTOJI DAMA (alytus)
Atsakyti
Aš labai gražią suknelę pamačiau Santos internetiniam puslapyje thumbup.gif , jau man taip jinai patiko, kad uch... blush2.gif bet va įdomu, jei čia, Kaune, nieko nerasčiau, gal rimtai pavažiuot į Vilnių, tik įdomu, kokios ten nuomos kainos? ar tokios pat kaip Kaune? o šiaip tai jaučiu, kad dar per anksti eiti į nuomos salonus? Mūsų vestuvės rugpjūtį. Turbūt užjuoks, kad dar taip toli doh.gif bet aš jau taip norečiau pasimatuoti mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(_caramele_ @ 2006 01 18, 20:35)
Aš labai gražią suknelę pamačiau Santos internetiniam puslapyje thumbup.gif , jau man taip jinai patiko, kad uch... blush2.gif  bet va įdomu, jei čia, Kaune, nieko nerasčiau, gal rimtai pavažiuot į Vilnių, tik įdomu, kokios ten nuomos kainos? ar tokios pat kaip Kaune? o šiaip tai jaučiu, kad dar per anksti eiti į nuomos salonus? Mūsų vestuvės rugpjūtį. Turbūt užjuoks, kad dar taip toli doh.gif  bet aš jau taip norečiau pasimatuoti mirksiukas.gif

na uzjuokt tikrai neuzjuoks....juk rugpjuti daug labai vestuviu...ilgai lauksi viska isgrabstys..na kokiam kove tai jau tikrai eiciau!
Atsakyti
QUOTE(_caramele_ @ 2006 01 18, 19:35)
Aš labai gražią suknelę pamačiau Santos internetiniam puslapyje thumbup.gif , jau man taip jinai patiko, kad uch... blush2.gif  bet va įdomu, jei čia, Kaune, nieko nerasčiau, gal rimtai pavažiuot į Vilnių, tik įdomu, kokios ten nuomos kainos? ar tokios pat kaip Kaune? o šiaip tai jaučiu, kad dar per anksti eiti į nuomos salonus? Mūsų vestuvės rugpjūtį. Turbūt užjuoks, kad dar taip toli doh.gif  bet aš jau taip norečiau pasimatuoti mirksiukas.gif

o koks ju internetinis puslapis? g.gif o ten tik nuomoja ar ir parduoda?
Atsakyti
Aš siūsiuos "Limarijoj", Kaune. Suknutes ten nuomuojuos jau kokius penktus metus, tai pasitikiu thumbup.gif Jaunikiui turbūt irgi ten nuomuosim. Pradžioj galvojau, kad gal verta parsisiųsti (siunčia jie iš alexis/herve mariage), bet siūtis pigiau, originaliau ir patikimiau dėl dydžio smile.gif
Atsakyti
QUOTE(_caramele_ @ 2006 01 18, 23:35)

Santoj yra graziu sukneliu kainos nuo 500 iki... maggiesotero sukneles pigesnes kokiu 1000 Lt negu Ievoj...gali buti kad vilniuje didesnes kainos...
Atsakyti
Na merginos - pasidalinkit dar savo patirtimi vaikščiojimo po salonus. Aš tai jau buvau penkiuose: Madonna, Santa, Pronuptia, Ieva, Cymbeline. Aptarnavimas buvo geriausias Pronuptia, ir Santa (nors šitoje nieko nesimatavau, tik daviau savo telefoną, kad paskambintų, kai bus nauja kloekcija). smile.gif Didžiausias pasirinkimas originalių suknelių Cymbeline. Santoj kol kas visos tragiškai pūstos, bet pažiūrėsim, kokias naujas atveš. Madonnoj šiaip viskas ok, suknelės, kur naujai atvežtos labai gražios, tik turi problemą - nėra normalių pasijonių. Tai negi dabar reikės suknelę viename salona nuomotis, o pasijonį kitoje blink.gif Nes Madonnoj man tik su lankais (įsivaizduojan žuvelės formos suknelę su lanku blink.gif ) davė ir dar bandė išaiškint, kad be jų formos nebus, o kituose analogiškos suknelės tikrai be lankų, daugiau gupiūro pasijonyje ir atrodė thumbup.gif .
Atsakyti