Norejau pasakyti, kad reikia ieskoti visur visur, kur tik imanoma, nes nezinai, kur pamatysi JA - savo suknele
O as jau turiu savo suknele
Perejau nemazai salonu, buvo ir graziu, bet kai parodydavau, kokios noreciau, tai uz nuoma apie 1700 lt uzgiedodavo...
Aisku, cia jau buvo neriniuotos kvarbatkiuotos - na tos gipiurines, siaubingai grazios, bet labai brangios, o ir labai jau trapios, baisu butu koki siuliuka nutraukt...Bet viena diena atsisedau prie skelbimu internete ir pamaciau JA - nusiderejau, pasimatavau - kaip ant manes!Kukli, grazi, paprasta, ne tortine, bet puosni...Kai uzsidejau, tai ir isimylejau
Dabar kabo vargse spintoje, laukia birzelio 17d. As irgi laukiu
Norejau pasakyti, kad reikia ieskoti visur visur, kur tik imanoma, nes nezinai, kur pamatysi JA - savo suknele
Sekmes visoms paieskose
QUOTE(Jurginia @ 2006 03 24, 23:00)
Buvo tokia sampanine, tai uz ja 900 Lt prase. Ir sake, kad po savaites tures tokia balta (nauja), tai kainuos 1000 Lt.
QUOTE(tinaa @ 2006 03 27, 11:47)
kalbejot, kad galima rasti suknute ir uz 800 lt?taip ir as maniau, kol nepamaciau, ka siulo.
kuomet as ieskojau (pries 1.5 men) uz 800 lt galejo Kaune pasiulyti tik gerokai panesiotas tipines sukneles su gorsetu ir pustu sijonu, tik baltas, su blizguciais ir karoliukais, (kazkas net termina tokioms apibudinti forume ivedes-pigios, blizgancios,lenkiskos;nors tau tikrai nesakys, kad jos is lenkijos)
tikrai neskoningai atrodo, plius matosi, kad tikrai ne pirmos jaunystes..
todel, man net kitos iseities nebuvo, kaip nuomotis viena is brangiausiu salone, nes tik tokia man atrode grazi, svari ir nenutrinta...
kuomet as ieskojau (pries 1.5 men) uz 800 lt galejo Kaune pasiulyti tik gerokai panesiotas tipines sukneles su gorsetu ir pustu sijonu, tik baltas, su blizguciais ir karoliukais, (kazkas net termina tokioms apibudinti forume ivedes-pigios, blizgancios,lenkiskos;nors tau tikrai nesakys, kad jos is lenkijos)
todel, man net kitos iseities nebuvo, kaip nuomotis viena is brangiausiu salone, nes tik tokia man atrode grazi, svari ir nenutrinta...
Manau, kad galima
Na, o dėl maženių miestelių kainų nesiginčyju - tikiu, kad ten yra pigiau, nors kažko tai tokio iš super katalogų gali neberasti. Bet iš kitos pusės - o koks skirtumas, svarbu, kad nuotaka savo vestuvių dieną sau ir savo jaunikiui atrodytų nepriekaitšingai ir nesigailėtų dėl būtent tokios suknelės pasirinkimo
QUOTE(AsIrTu @ 2006 03 27, 13:16)
Manau, kad galima
Tiesiog dar daug kas priklauso nuo skonio, nuo poreikių Juk, galų gale, yra ir tokių žmonių, kam "ne fasonas" mokėti už suknelę 1000 litų, jeigu kitoj vietoj ji gali sumokėti 1500 litų
Paprasčiausiai, dar ir nuo pačios nuotakos daug kas priklauso.
Is esmes viskas priklauso nuo nuotakos
Vienam salone kalbant apie kainas pasakojo, kaip viena nuotaka issirinko suknele uz 500 Lt. ir sake kad jai bus geda taip mazai moketi. Mano manymu tai nelabai protinga. Juk esme kaip ta suknele atrodo, o ne kiek ji kainuoja.
Labai didele kainos dalis yra mokama uz varda. O man buvo taip, kad radau savo suknele ne tarp paciu brangiausiu. Paskui apvaziavau dar kelis zymius salonus su garsiai dizaineriais ir supratau kad man gali siulyti visokius "stebuklus", bet jie man nebedaro jokio ispudzio
Pagaliau ir aš jau turiu suknytę
Vis dėlto grįžau ten nuo kur buvau pradėjus
į saloną "Elesna". Na nebuvau visuose Vilniaus salonuose, bet kiek teko apsilankyti ten man labiausiai patiko! Ach mano suknytė jau nukabinta ir saugiai laukia liepos 7d. ir manęs
QUOTE(Siandra @ 2006 03 27, 12:26)
O as jau turiu savo suknele
Sveikute Siandra
Mano vestuves ta pacia diena kaip ir tavo, o ir suknele as jau taipogi susiradau dar vasari
QUOTE(waikiki @ 2006 03 27, 13:37)
Sveikute Siandra 
Mano vestuves ta pacia diena kaip ir tavo, o ir suknele as jau taipogi susiradau dar vasari
Perejau per kelis salonus, o treciame "strigau" - radau savaja ir toliau nesiblaskiau. Paprasta, kukli, sampano spalvos, bet turinti kazka tokio ypatingo ir velniskai prie manes "prilipusi"
Ji nauja ir as ja pirksiu uz neitiketina kaina - tik 850 Lt (sijonas, pasijonis, korsetas, nuometas ir pirstinaites iki alkuniu). Pasiskaiciusi komentarus siame forume, nelabai ir tikejausi, kad Vilniuje galima uz tokia kaina salone nusipirkti nauja suknele 
Sveika! Kaip faina, ta pacia diena busim laimingiausios ir graziausios!
QUOTE(waikiki @ 2006 03 27, 15:37)
Sveikute Siandra 
Perejau per kelis salonus, o treciame "strigau" - radau savaja ir toliau nesiblaskiau. Paprasta, kukli, sampano spalvos, bet turinti kazka tokio ypatingo ir velniskai prie manes "prilipusi"
Ji nauja ir as ja pirksiu uz neitiketina kaina - tik 850 Lt (sijonas, pasijonis, korsetas, nuometas ir pirstinaites iki alkuniu). Pasiskaiciusi komentarus siame forume, nelabai ir tikejausi, kad Vilniuje galima uz tokia kaina salone nusipirkti nauja suknele 
tai isduok paslapti kur tas salonas?
Nes as buvau uzejusi i toki toliau nuo centro, ne prabangu su labai blogu aptarnavimu, tai vienintele kuri patiko, bet nebuvo super ypatinga, nuomai kainavo 1000! ne nauja!o pardavimui 2000!
Papildyta:
QUOTE(Žydraakė @ 2006 03 27, 11:46)
Po 2 savaičių paieškų pagaliau ir aš turiu suknutę
Kaip smagu, kai vestuvių planavime vis daugėja pliusų
Manoji suknutė iš "Pronuptia". Iš 7 aplankytų salonų "Pronuptia" man patiko dėl malonaus aptarnavimo ir originalių suknelių modelių.
Sėkmės visoms kitoms renkantis suknutes
Sėkmės visoms kitoms renkantis suknutes
tai jau ir taves paklausiu kiek kainavo
QUOTE(majami @ 2006 03 27, 13:32)
Pagaliau ir aš jau turiu suknytę
Vis dėlto grįžau ten nuo kur buvau pradėjus
į saloną "Elesna". Na nebuvau visuose Vilniaus salonuose, bet kiek teko apsilankyti ten man labiausiai patiko! Ach mano suknytė jau nukabinta ir saugiai laukia liepos 7d. ir manęs 
na majami vat man ir pasistojo klausimelis, ar tikrai jau ta tavo suknute nukabinta ir padeta????
QUOTE(ringuciukas @ 2006 03 27, 19:19)
na majami vat man ir pasistojo klausimelis, ar tikrai jau ta tavo suknute nukabinta ir padeta???? 
Toks klausimas ir mane kankina. Ar mano suknele nukabinta?
Jei kuriai taip atsitiks kad suknele zadejo lakytis o pries vestuves paaiskes kad jos nelaiko tai butinai parasykite.
QUOTE(supernova80 @ 2006 03 27, 15:39)
Papildyta:
Siaip man iki pronputia toloka, tai jei ten brangu nevarysiu 
"Pronuptia" ne tik nuomoja, bet ir parduoda. Nuomai kainos nuo 800 lt., o iki kiek
Turėjau tam tikrą sumelę, kurią skyriau suknutei, bet kai nuėjau į "Pronuptia", kai pamačiau netradicinius ir tiesiog pagal charakterį pritinkančius modelius...grįžau dar ten 3 kartus ir nusipirkau savąją
QUOTE(ringuciukas @ 2006 03 27, 18:19)
majami, o kokia issirinkai ir kiek tau kainuos tas dziaugsmas?
nes as irgi ten nemazai matavausi ir viena jau nusiziurejau, bet naujos tikrai neikasiu
tai ruosiuosi uzstata vezti siom dienom