Įkraunama...
Įkraunama...

Iš kurio salono jūsų suknelė?

QUOTE(Ingute*** @ 2006 03 27, 18:27)
Toks klausimas ir mane kankina. Ar mano suknele nukabinta?
Jei kuriai taip atsitiks kad suknele zadejo lakytis o pries vestuves paaiskes kad jos nelaiko tai butinai parasykite.

Elesnoje pamaciau Artemides suknele, tai uzklausiau del jos nuomos, tai pasake kad sita jau isnuomota, tai gal ir nukabintos jos, na perkeltine prasme, nes siaip tai kabejo prie visu sukneliu ax.gif
ir dar viename salone pasake, kad sita ir sita jau isnuomotos, tai suprask jau situ nebegausi biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Tunacka @ 2006 03 27, 22:16)
Elesnoje pamaciau Artemides suknele, tai uzklausiau del jos nuomos, tai pasake kad sita jau isnuomota, tai gal ir nukabintos jos, na perkeltine prasme, nes siaip tai kabejo prie visu sukneliu  ax.gif
ir dar viename salone pasake, kad sita ir sita jau isnuomotos, tai suprask jau situ nebegausi  biggrin.gif

Ačiū Dievui thumbup.gif ir tau, kad prakontroliavai tongue.gif net ramiau pasidarė. Dar Madonna salone irgi tikrai žinau, kad laiko iki vestuvių. Taigi jau du patikimus salonus turim. Galim sudarinėti baltąjį salonų sąrašą tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(ringuciukas @ 2006 03 27, 18:19)
na majami vat man ir pasistojo klausimelis, ar tikrai jau ta tavo suknute nukabinta ir padeta???? g.gif

Na reik tikėtis. Bent jau jei kas ir dėsis ją, o aš nepastebėsiu man bus ramu. Akys nemato širdis neskauda.
Aha žmonelių prisiklausei ir nepatikli pasidarei biggrin.gif

QUOTE(kristinuv @ 2006 03 27, 19:56)
majami, o kokia issirinkai ir kiek tau kainuos tas dziaugsmas?
nes as irgi ten nemazai matavausi ir viena jau nusiziurejau, bet naujos tikrai neikasiu  tongue.gif
tai ruosiuosi uzstata vezti siom dienom

Manoji - nauja su nuolaidėle - 2000Lt. Na nėr internete jos nuotraukėlės... Tokia šampaninė, su šleifu... ech wub.gif
Atsakyti
QUOTE(IevaIevute @ 2006 03 24, 14:42)
Labas. Kas domites Klaipedoj vestuviniu sukniu salonais, tai galiu vienareiksmiskai sakyt - Malonumas 55.Pati ten nuomojaus.Negalejau isleist daug - apie 600 Lt,bet pradejo man siulyt uz 800-900 Lt tai lupa patempiau, sakau - nenervinkit,nes negaliu sau leist,tai vienai suknele padare nuolaida didele (nu hmmm,200 Lt nuleido  bigsmile.gif ),tai buvau sau ir vyrui pati graziausia smile.gif zdz kainavo suknia 600 Lt,plius l grazus papuosalai.kas galit sau leist daugiau,tai isvis lafa - sukneliu pasirinkimas didelis,visos tvarkingos,priziurimos,labai grazios.mano viena drauge pries mane ten nuomojos,buvo visai nauja,su swarovskais,tai suplojo 1500 Lt,bet tikrai nuostabi.tai cia toms,kurios gali daug tam skirt.o kuklesnes taip pat,manau,nenusivils.zodziu,labai geras aptarnavimas,gausit pacia geriausia suknele :)kituose salonuose man pasirode suknios nelabai,be to,ir aptarnavimas prastas,nemalonu... schmoll.gif

aptarnauja tai visose salonuose graziai smile.gif
as irgi is malonumo suknia uzsisakiau, siaip zinojau kokios noriu, tai ten ir ejau, nes jie turejo buten ta suknia. Man irgi kaina nuleido vietoj 1000 sumokejau 800, nes labai ilgai svarciau, vis galvojau siutis tokia pacia. Siaip ten labai fainu daug sukniu yra ir kainos ivairos, viena irgo patiko,bet kainavo 2000 lt, nu biski jau per brangiai man pasirode.
o siaip dar fiestos sukniu neblogu buvo, man ten daug kad patiko.

ir dar girdejau kad klaipedoj uzdarineja viena vestuviniu rubu salona, lygtais taikos pr. gale tai jie papigiaja suknias ispardavineja
Atsakyti
QUOTE(Ingute*** @ 2006 03 27, 16:27)
Toks klausimas ir mane kankina. Ar mano suknele nukabinta?
Jei kuriai taip atsitiks kad suknele zadejo lakytis o pries vestuves paaiskes kad jos nelaiko tai butinai parasykite.

as siaip pasitikejau savo salonu, kad jie palaikys ja! o be to cia dar viena forumiete buvom tam salone ir jai pasake, kad ta tik po birzelio 2 dienos gali nomuoti...o butent tada mano vestuves tongue.gif
Atsakyti
Nebloga klausimeli iskelet 4u.gif Zinoma, jei moki kaip uz naujos sukneles nuoma, tai norisi jau ja nauja ir gauti (na, mano brangusis siuo atveju itin pretenzingas, vis klausinejo, ar tikrai su ta suknia pirmoji busiu, nes jau tooookius pinigus moketi lotuliukas.gif ir t.t ) lotuliukas.gif lotuliukas.gif Nejau, netikrinau, net ir nenoreciau (nors tikrai idomu), nes zinau, jei "pagauciau", tai bent jau nuotaika kosmariskai sugadintu ax.gif Is kitos puses, kaip kazkas, jau rase, "nezinai, ir neskauda" thumbup.gif Linkiu, kad visom pasisektu, kad salonai butu atsakingi ir musu nenuviltu thumbup.gif Ir taip jau rupesciu pakanka... g.gif
Atsakyti
Merginos,

Gal zinote, kokios firmos ar dizainerio sukneles nuomoja salonas "Diana".
Atsakyti
QUOTE(Zane @ 2006 03 29, 07:40)
Merginos,

Manau, kad ne vieno, yra įvairių, tikrai yra Benjamin Roberts, kaip ir Elesnoj.
Atsakyti
QUOTE(Zane @ 2006 03 29, 08:40)
Merginos,

Pasiziurek ju tinklapi http://www.diana.vln.lt ten tikrai rasi informacijos smile.gif
Atsakyti
Tiksliu dizaineriu pavadinimu nezinau, bet lyg daugiausia suknios "Dianoj" gabenamos is Olandijos ir Italijos. Kai buvau ten pries keleta savaiciu, matavausi neseniai is parodos Italijoje pirkta korseta toki "auksini" su kvelbonuotu sijonu. mirksiukas.gif Na, atrode tiesiog thumbup.gif , toks svelnutis auksinis princeses stilius (deja, ne mano blush2.gif )... Ten vis delto sau suknyte issirinkau, sake is Olandijos, o dizaineriu net nesidomejau (ant kaktos vis tiek neraso lotuliukas.gif )...
Atsakyti
QUOTE(Geliuke @ 2006 03 29, 10:11)
Pasiziurek ju tinklapi http://www.diana.vln.lt ten tikrai rasi informacijos smile.gif

Tas ju tinklapis neuzsikrauna, tik pirmame psl. nuotrauka ir pavadinimas.............
Atsakyti
QUOTE(Zane @ 2006 03 29, 10:20)
Tas ju tinklapis neuzsikrauna, tik pirmame psl. nuotrauka ir pavadinimas.............

Užsikrauna tikrai; kairiąjame kampe visi modeliai, o apačioje eilutė bėga su visų dizainerių ir firmų pavadinimais.
Atsakyti