Laba!
Na va ir as galiu prisideti prie to salono naujienos platinimo - praeita savaite buvau Savanoriuose, dariau reida per salonus. Okeanideje man niekas nepatiko, MJ kainos nerealios, praso patis nezino uz ka - uz kazkokias uzuolaidas, pas mano mociute paieskojus geresniu rasciau:) O va tas salonas prie "Maistas sportui" visai gal ir nieko, visu pirma be galo malonus aptarnavimas, labai mergina maloni, suknytes labai grazios, labai grazi buvo ant manekeno - tai sakiau ateisiu ta pasimatuoti, sake kad visiskai nauja ir kainuoja tik 1000 Lt,atrodo ispudingai. Vat ka manau apie ta nauja visu pastebeta salona savanoriu ir taikos sankryzoje;)
O jai ka domina - dar Kaune Barsausko gatveje gyvenamame name pirme aukste atsidare naujas salonas - maciau tit is lauko puses, tai kad apie suknes nieko pasakyti kolkas negaliu. Ateinancia savaite zadu uzsukti, jai ka domintu galesiu pasidalinti ispudziais:)
Sekmes:)
P.S: O gal kas galite patarti ka del batu daryti? Kokia spalva derinti. Labai grzaius batelius radau Danijoje, tik beda ta kad spalvos tokios kokiso noriu jie deje neturi:( Vat kaip gaila - tokie patogus, bet netinka:(
Ryt darysiu reida po Alytaus solonus, ziuresim ka ten pesiu