Įkraunama...
Įkraunama...

Iš kurio salono jūsų suknelė?

QUOTE(Ingute*** @ 2006 04 23, 12:56)
Gunia, as norejau taves paklausti kokia tu suknele issirinkai?
Ir man idomu kokia tau siule ir ar zadejo laikyti iki tavo vestuviu datos? nes as labai taip pat nuomuojuosi Santoje ir labai bijau kad mano sukneles nelaikys.

Gunia, o ta antroji suknute (kur tau patikos, bet jau uzsakyta) - kiek uz ja paprase? Man ji labai patinka, bet bijau, kad bus nepigi...
Atsakyti
QUOTE(miauka @ 2006 04 26, 18:50)
Tokio dar negirdejau blush2.gif Tai gal isduosi paslapti kur jis yra? o gal  jie turi savo puslapi? blush2.gif ar parduoda ar nuoma? ir kokios mazdaug kainos? blush2.gif  blush2.gif  blush2.gif
nu as aisku ikyri merga blush2.gif , bet gal nepatingesi ir atsakysi rolleyes.gif

Vakar, pravažiuodama pro šoną, pati pastebėjau tą naują saloną. Tai jis yra šalia dar vieno salono (dėje, jo pavadinimo nepamenu). Čia kai važiuoji nuo centro pusės link Hyperio, Savanoriais, tai tas salonas bus po dešinę pusę (t.y. priešingoj pusėj, nei Hyperis), ir jis yra prieš Aklųjų kombinato sankryžą, arčiau sankryžos. Šalia dar yra "Maistas sportui" parduotuvė, kažkoks grožio salonas, kirpykla. Žodžiu, beveik prieš Hansa banką.

Ale nu ir populiari vieta.... 5 salonai vienas šalia kito ten susigrūdę rolleyes.gif
Atsakyti
O as Vilniuje Seskineje neseniai pastebejau du naujus vestuviniu ir proginiu sukneleiu salonus smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Kundulas @ 2006 04 27, 17:12)
Gunia, o ta antroji suknute (kur tau patikos, bet jau uzsakyta) -  kiek uz ja paprase? Man ji labai patinka, bet bijau, kad bus nepigi...

Sveikute,
ta antroji irgi kainavo 1000Lt. Bet kadangi labai maloni savininke, tai ji tau dar 100-200Lt nuleistu. Atrodo tikrai fainai! Verta tokiu pinigu.
Atsakyti
QUOTE(miauka @ 2006 04 26, 17:50)
Tokio dar negirdejau blush2.gif Tai gal isduosi paslapti kur jis yra? o gal  jie turi savo puslapi? blush2.gif ar parduoda ar nuoma? ir kokios mazdaug kainos? blush2.gif  blush2.gif  blush2.gif
nu as aisku ikyri merga blush2.gif , bet gal nepatingesi ir atsakysi rolleyes.gif

yra ant akluju sankryzos smile.gif, ten kur salonas Di.
Kainu kitu nzn. bet manoji 800, dar viena sake 1000, turi anglisku kazkokiu ir lenkisku Margarett firmos sukneliu (www.margarett.pl) Ten tik nuotaku rubai, siuva veliumus, labai super fainas aptarnavimas.
Atsakyti
Laba!

Na va ir as galiu prisideti prie to salono naujienos platinimo - praeita savaite buvau Savanoriuose, dariau reida per salonus. Okeanideje man niekas nepatiko, MJ kainos nerealios, praso patis nezino uz ka - uz kazkokias uzuolaidas, pas mano mociute paieskojus geresniu rasciau:) O va tas salonas prie "Maistas sportui" visai gal ir nieko, visu pirma be galo malonus aptarnavimas, labai mergina maloni, suknytes labai grazios, labai grazi buvo ant manekeno - tai sakiau ateisiu ta pasimatuoti, sake kad visiskai nauja ir kainuoja tik 1000 Lt,atrodo ispudingai. Vat ka manau apie ta nauja visu pastebeta salona savanoriu ir taikos sankryzoje;)

O jai ka domina - dar Kaune Barsausko gatveje gyvenamame name pirme aukste atsidare naujas salonas - maciau tit is lauko puses, tai kad apie suknes nieko pasakyti kolkas negaliu. Ateinancia savaite zadu uzsukti, jai ka domintu galesiu pasidalinti ispudziais:)

Sekmes:)

P.S: O gal kas galite patarti ka del batu daryti? Kokia spalva derinti. Labai grzaius batelius radau Danijoje, tik beda ta kad spalvos tokios kokiso noriu jie deje neturi:( Vat kaip gaila - tokie patogus, bet netinka:(

Ryt darysiu reida po Alytaus solonus, ziuresim ka ten pesiu blink.gif
Atsakyti
Alytuje visas išmaišiau. Tai vienas tik salonas buvo vertas dėmesio "baltoji dama" bet ir ten neradau tai ko norejau.
Atsakyti
O ar matei Baltoje Damoje ta tokia sampano spalvos zuvyte?
Tokias labai grazi ir su gele ant peties. Man labai ta patiko, tik pasake kad nieko negales koreguot, isivaizduojat net pamazinti negales:( LAbai nusivyliau:( Bet Alytuje tikrai radau demesio vertu sukniu ir kainos zinokik labai prienamos. Cymberline suknes nuo 500 iki 1000 Lt. Radau viena grazia ir ji kainuoja apie 700 Lt, siu metu kolekcijos. Tik kolkas dar svarstau, dar tiksliai nepasakiau taip:)
Atsakyti
QUOTE(Aqua100 @ 2006 05 03, 07:58)
Tokias labai grazi ir su gele ant peties. Man labai ta patiko, tik pasake kad nieko negales koreguot, isivaizduojat net pamazinti negales:( LAbai nusivyliau:( Bet Alytuje tikrai radau demesio vertu sukniu ir kainos zinokik labai prienamos. Cymberline suknes nuo 500 iki 1000 Lt. Radau viena grazia ir ji kainuoja apie 700 Lt, siu metu kolekcijos. Tik kolkas dar svarstau, dar tiksliai nepasakiau taip:)

norejau pasakyti keleta zodziu apie ta pamazinima suknutes.as pati is pat pradziu taip galvojau, kad kas cia yra paimsi ir suiaurinsi ar panasiai, bet tokio stiliaus sukneles turi buti beveik idealios pagal tavo figura,juk jos yra priglude prie kuno, o ar issivaizduojat kaip atrodo kada ji yra susiaurinama?!matosi visi guzai, ir vaizdas klaikus. as cia is savo patirties kalbu, nenoriu peikti ar girti salonu, bet patikekit darbuotojai zino ka sako, ir nenori kad per tokia svente susigadintumet nuotaika.
ir dar labai suabejojau del Cymbelinos suknuciu kainos, man cia nerealiai skamba, na gal nesigincysiu, nebent kokios lenku siuvimo.
Atsakyti
Aš tai išsinuomavau savo suknutę Pašilaičiuose, salone Milana, už laaabai patrauklią kainą mirksiukas.gif Tik vat irgi bijau, kad kitiem nenuomotų - mes lyg tais susitarėme, kad nenuomos, ir kainą dėl to pakėlė 50 litų, bet sutartyje tokios sąlygos nėra. Reiks kokią draugę nusiųsti į tą sąloną apsižvalgyti g.gif
Dar vienas man visai patiko salonas (santykiu kokybė v. kaina) yra salonas Švitrigailos - Ševčenkos gatvių sąnkryžoje, priešais Ševčenkos stotelę, ten labai gražios itališkos suknelės ir yra galimybė užsisakyti iš katalogo. Berods "Sposa bella" vadinasi.
Atsakyti
QUOTE(Aqua100 @ 2006 05 03, 08:58)

as ieškojau baltos, tai baltų pasirinkimas labai nedidelis. g.gif
Atsakyti
QUOTE(jurgaval @ 2006 05 03, 08:21)
norejau pasakyti keleta zodziu apie ta pamazinima suknutes.as pati is pat pradziu taip galvojau, kad kas cia yra paimsi ir suiaurinsi ar panasiai, bet tokio stiliaus sukneles turi buti beveik idealios pagal tavo figura,juk jos yra priglude prie kuno, o ar issivaizduojat kaip atrodo kada ji yra susiaurinama?!matosi visi guzai, ir vaizdas klaikus. as cia is savo patirties kalbu, nenoriu peikti ar girti salonu, bet patikekit darbuotojai zino ka sako, ir nenori kad per tokia svente susigadintumet nuotaika.
ir dar labai suabejojau del Cymbelinos suknuciu kainos, man cia nerealiai skamba, na gal nesigincysiu, nebent kokios lenku siuvimo.

Na ka as galiu pasakyti apie Zuvyte - as jau buvau 3 vestuvese pamerge ir visus tuos sykius ejau su suknem prie kuriu sijonai buvo zuvytes formos. Be abejones man tie sijonai buvo per dideli, tai man be problemu viska pamazino ir niekas nesimate, jokei guzai. O del Baltosios Damos - tai ten matosi kad jos net nenori apsiimti, nes net su savo menka siuvejos patirtim dar nuo mokyklos laiku pati sugebeciau ten ta siuarinimas padaryti ties uzsegimu ir siek tiek ties sonais ir nieko ten nesimatytu. O del Rasos salono, galiu pasakyti kad suknes ten tikrai vertos demesio. Man asmeniskai patiko ir suknes ir aptarnavimas. Bet si savaitgali dar leksiu i kitus salonus Alytuje. Dar sake yra neblogas Pulko gatvėje ir Naujoje, toje pagrindineje gatvėje. Ziuresiu ka sia savaite pesiu.
O tokia sukne kokios as noriu dar niekur nemaciau, ji yra siu metu Cymreline kolekcijoje, tokia zuvytes formos sijonas ir siek tiek persisvieciantis virsus (korseta) , gaila bet dar niekur neteko jos matyti, nors tiek daug issimatavau:)
Atsakyti